Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Dakkapel plaatsen Hoorn

Advies + plaatsing dakkapel - Dakkapel plaatsen - Hoorn

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Advies + plaatsing dakkapel

Wij zitten met een dakhelling van 35 procent en een paal in het midden. Wel zouden we een dakkapel willen laten plaatsen. We willen een specialist hiernaar laten kijken en graag laten adviseren over de mogelijkheden. Type dakkapel in overleg.


Dakkapelspecialist Spanbroek

Offertes dakkapel plaatsen in Hoorn aanvragen

Vergelijkbare opdrachten in regio Hoorn

maandag 30 januari 2023

Kunststof houtlook dakkapel plaatsen

Ik wil een dakkapel laten plaatsen van 9 meter breed aan de zijkant van de woning. Ik ben nog niet in bezit van een vergunning (er zijn buren die dit wel al hebben). Ik wil een kunststof (houtlook) dakkapel met kunststof kozijnen. Dakkapel moet afgetimmerd worden (woonklaar).


Dakkapelbouw Hoorn
dinsdag 03 januari 2023

Kunststof dakkapel 3m

We willen een kunststof dakkapel van 3 meter breed met verduisteringscreens en 2 normale ramen en 1 draaikiep raam. De oplevering van de binnenzijde mag woonklaar. Geen vergunning nodig.


Dakkapelbouw Hoorn
zondag 04 december 2022

Advies + plaatsing dakkapel

Wij zitten met een dakhelling van 35 procent en een paal in het midden. Wel zouden we een dakkapel willen laten plaatsen. We willen een specialist hiernaar laten kijken en graag laten adviseren over de mogelijkheden. Type dakkapel in overleg.


Dakkapelbouw Spanbroek
maandag 28 november 2022

2x kunststof dakkapel plaatsen (4,5m + 2m)

Ik wil graag 2 dakkapellen laten plaatsen, volledig van kunststof. - Dakkapel 4,50 mtr. in Keralit met hemelwaterafvoer onder de dakpannen, 2x draaikiepramen en vaste ramen, 2x dwarsroede in elk raam. - Dakkapel 2,00 mtr. in Keralit met hemelwaterafvoer onder de dakpannen, 1x draaikiepraam en vast raam, 2x dwarsroede in elk raam. De oplevering van de binnenzijdes graag in overleg.


Dakkapelbouw Lutjebroek
zondag 05 juni 2022

Kunststof dakkapel plaatsen 3m breed

Wij willen graag een dakkapel van 3 tot 3.25 meter breed en 1.50 meter hoog, met 2 draaikiepramen het liefst met roedes. De dakkapel moet aan de achterzijde van de woning komen. Afwerking casco. Wij hebben kunststof kozijnen gewild.


Dakkapelbouw Grootebroek
zondag 22 mei 2022

Dakkapel plaatsen (12m)

Wij zijn opzoek naar een partij die voor ons een volledig kunststof dakkapel kan plaatsen, binnenkant mag van casco. Dakkapel word 12 meter en komt te staan op een flauw dak van 30graden.


Dakkapelbouw Venhuizen
maandag 08 november 2021

Dakkapel plaatsen (5m breed)

We willen graag een kunststof dakkapel van 5 meter breed op een pannendak met een helling van ongeveer 50 graden. Inclusief de kozijnen van kunststof en de binnenzijde mag woonklaar opgeleverd worden. Wij zijn nog niet in het bezit van een vergunning, maar als het goed is is dit vergunningsvrij.


Dakkapelbouw Wervershoof
maandag 13 september 2021

Dakkapel plaatsen

Wij willen graag een dakkapel laten plaatsen/ kopen achter op de woning 3meter breed en 150 cm hoog. Hebben de voorkeur voor kunststof


Dakkapelbouw Medemblik
zaterdag 08 mei 2021

Dakkapel aan de achterzijde plaatsen

Ik wil graag een kunststof/houtlook dakkapel van 4,7 meter breed aan de achterzijde laten plaatsen. Graag zonder binnen afwerking en inclusief kunststof kozijnen.


Dakkapelbouw Hoorn
zondag 21 februari 2021

Nokverhoging of dakkapellen plaatsen

Wij willen graag de zolder verruimen met een nokverhoging of dakkapellen aan beide zijden van de woning. De breedte zal vast 5,50 x 6.0 meter moeten worden. Het geheel mag casco geplaatst worden omdat we zelf de afwerking binnen kunnen uitvoeren. Graag zouden wij hiervoor een prijsindicatie ontvangen om te kunnen zien wat voor ons haalbaar is. Hebben de voorkeur voor kunststof kozijnen.


Dakkapelbouw Grootebroek
zondag 26 april 2020

Dakkapel achterzijde huis

Graag een offerte op papier voor de complete kosten van het plaatsen van een dakkapel van 4 meter over 2 kamers aan de achterkant van de woning. 1,5 meter in de ene kamer met 2 ramen en 2,5 meter in de andere kamer met 3 ramen. Een dakkapel met 5 ramen en 3 draai- kiepramen. Er is volgens mij een dakkapel nodig, de vergunning aanvraag laten wij graag uitbesteden. De dakkapel van kunststof. Volledige afwerking binnen, afval afvoeren, dakkapel 1,75 meter hoog, HR++ dubbele beglazing. In 2 ramen een ventilatierooster. Graag een offerte waarin alle kosten, waaronder de volgende kosten zijn inbegrepen.


Dakkapelbouw Zwaag
zondag 05 april 2020

Lood vervangen rond een dakkapel

wij willen graag een offerte ontvangen incl. alle kosten, voor het vervangen van het lood rond onze dakkapel het dakkapel heeft als afmeting 2.42 bij 1.70 en het betreft een middenwoning uit de jaren 70 .


Dakkapelbouw Bovenkarspel
zaterdag 21 maart 2020

Plaatsen van twee dakkapellen

Ik wil graag twee keer 3 meter kunststof dakkapellen laten plaatsen inclusief afwerking aan de binnenkant. Hier is geen vergunning voor nodig. Graag ontvang ik een offerte.


Dakkapelbouw Hoorn
woensdag 18 maart 2020

Dakkapel kunststof

Ik wil graag een dakkapel aan de achterzijde van 4 mtr breed laten plaatsen. Graag met afwerking, en van kunststof. Ik heb nog geen vergunning aangevraagd. Ik ontvang graag een prijsindicatie.


Dakkapelbouw Bovenkarspel
zondag 05 januari 2020

Hoge dakkapel achterzijde

Ik zou graag een hoge dakkapel willen van 4,5 m breed welke vanaf de dakgoot omhoog loopt +'- 2 m hoog, ook wil ik de rabatdelen onder de dakgoot laten vervangen zodat deze in het dakkapel overlopen. Graag wil ik de binnenkant volledig afgewerkt hebben. Het dakkapel zou ik graag in kunststof uitgevoerd hebben Vergunning graag in de offerte opnemen.


Dakkapelbouw Hoorn
Offertes aanvragen