Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Dakkapel plaatsen Hilversum

Dakkapel - Dakkapel plaatsen - Hilversum

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Dakkapel

Ik wil graag een prijsindicatie voor een 4 meter lange dakkapel. De afwerking van de buitenzijde van kunststof, met 4 ramen waarvan 2 kantel/kiep.


Dakkapelspecialist Hilversum

Offertes dakkapel plaatsen in Hilversum aanvragen

Vergelijkbare opdrachten in regio Hilversum

dinsdag 13 juni 2023

Dakkapel

Ik wil graag een prijsindicatie voor een 4 meter lange dakkapel. De afwerking van de buitenzijde van kunststof, met 4 ramen waarvan 2 kantel/kiep.


Dakkapelbouw Hilversum
maandag 12 juni 2023

Nokverhoging

Nokverhoging van kunststof en 4 meter breed


Dakkapelbouw Hilversum
donderdag 20 oktober 2022

Bestaande dakkapel uitbreiden

We zijn opzoek naar een dakkapel voor ons huis van ongeveer 3m op 2m hoog. Het liefst 1 grote ruit, dak en zijwanden willen we laten bekleden in bijvoorbeeld zink... maar andere materialen kunnen ook. Nu zit er al een kleine dakkapel op... het is een uitbreiding. Kozijnen in overleg. Liefst zo min mogelijk. Ik ben nog niet in bezit van een vergunning. Buren hebben dit wel al. In januari krijg ik de sleutel. In de zomer hiermee van start gaan,


Dakkapelbouw Hilversum
maandag 09 mei 2022

Kunststof dakkapel plaatsen

Voorkeur is een dubbele dakkapel, voor en achterop het huis. Huis is 5,80 we kunnen max 4,80 dan. 1 pan onder nok is +/- 1,90 sta hoogte. Wil graag kunststof kozijnen, geen voorkeur nog voor oplevering.


Dakkapelbouw Kortenhoef
zondag 01 mei 2022

Sausklare nokverhoging + dakkapel

Ik wil een dakkapel aan de achterzijde van de woning bouwen. Dit is vergunningsvrij. Ik wil een houten dakkapel met houten kozijnen. De oplevering wil ik sausklaar hebben. Nok verhoging achterkant woning. Houten afwerking en sausklare oplevering. Vergunningsvrij.


Dakkapelbouw Hilversum
donderdag 10 maart 2022

Dakkapel plaatsen

Zoek een vakman voor het plaatsen van een dakkapel aan de achterzijde van mijn woning. Moet ongeveer 4 meter breed worden. Voorkeur voor een complete oplevering met kunststof kozijnen en een draaikiepraam.


Dakkapelbouw Hilversum
donderdag 16 december 2021

Dakkapel casco

Ik wil graag een dakkapel in de zolder. Ik wil iemand die langskomt en die me kan adviseren over de maximale mogelijke breedte. De buitenzijde van de dakkapel mag de goedkoopste optie zijn. De oplevering van de binnenzijde mag casco.


Dakkapelbouw Hilversum
zaterdag 06 november 2021

Dakkapel realiseren achterzijde woning

Ik zoek een aannemer die een dakkapel aan de achterzijde kan realiseren. De afmetingen waar wij aan zaten te denken zijn ong. 5 mtr breed, 1.75 mtr hoog. De afwerking aan de buitenzijde hadden wij graag van kunststof gewild. Wij hadden er kunststof kozijnen in gewild maar staan open voor advies over aluminium.


Dakkapelbouw Hilversum
maandag 06 september 2021

Kunststof dakkapel plaatsen (2,5m breed)

1 dakkapel (kant en klaar) op zolder. Ongeveer 2.5 meter breed en 1.5 meter hoog. Kunststof. Graag ook de binnenzijde afwerken.


Dakkapelbouw Hilversum
dinsdag 29 juni 2021

Dubbele nok verhoging 11m breed

Graag een offerte voor een dubbele nok verhoging. Nok cc 8 bij 11 meter. Dank moet daarna worden geisoleerd en zonnepanelen krijgen. Nog niet in bezit van een vergunning, dit wil ik door de vakman laten doen. Buitenzijde wil ik in kunststof afgewerkt en de oplevering van de binnenzijde daar wil ik nog even over overleggen. Kunststof kozijnen.


Dakkapelbouw Hilversum
zaterdag 26 juni 2021

Dakkapel met nokverhoging

Sinds kort heb ik een goedgekeurde vergunning aanvraag vanuit gemeente Hilversum voor het plaatsen van twee dakkapellen met een nokverhoging. Nu heb ik de aanvraag bij een concurrent gedaan maar die hebben zich teruggetrokken omdat ze de dakkapel niet conform voorwaarde van de gemeente kunnen plaatsen. Is het voor jullie mogelijk om de dakkapellen te leveringen conform goedkeuring?(zie bijlage) Zo ja, kunt u mij een offerte aanleveren. Heb de voorkeur voor een casco oplevering met een houten constructie maar kunststoflook.


Dakkapelbouw Hilversum
dinsdag 22 juni 2021

Dakkapel vervangen

Ik wil mijn huidige dakkapel van 1.50 breed laten vervangen, eventueel voor een bredere variant (2.50). Graag casco oplevering, uitvoertermijn in overleg.


Dakkapelbouw Hilversum
zondag 20 juni 2021

Dakkapel

Gaarne offerte voor vervanging van dakkapel op zolder. Maat nu 150 breed en 200 hoog. Ruimte voor grotere dakkapel zie tekening. Kan ook naar 2 mt of 2.50 mt. Graag verschillende opties qua grootte. Moet een niet te dure oplossing zijn omdat de zolder niet als kamer in gebruik is.


Dakkapelbouw Hilversum
zondag 20 juni 2021

Plaatsen nieuwe dakkapel

Oude dakkapel van 3 meter is in zeer slechte staat. Deze wil ik laten vervangen voor een grotere van kunststof met 2 beweegbare ramen. Oude dakkapel slopen en afvoeren kan ik denk ik zelf


Dakkapelbouw Kortenhoef
dinsdag 09 februari 2021

Plaatsen dakkapel achterzijde

Wij willen graag een dakkapel plaatsen aan de achterzijde van de woning. Daarbij willen wij de dakkapel doortrekken naar het aangrenzende badkamertje. De lengte van de dakkapel is om en de nabij de 4 M. Het liefst met binnen afwerking en kunststof aan de buitenkant.


Dakkapelbouw Hilversum
Offertes aanvragen