Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Dakkapel plaatsen Heerenveen

Dakkapel plaatsen - Dakkapel plaatsen - Heerenveen

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Dakkapel plaatsen

Ik wil graag een dakkapel van 3 meter breed en 1,50 meter hoog laten plaatsen. Graag met binnen afwerking, kunststof kozijnen en kunststof aan de buitenkant.


Dakkapelspecialist Oldeberkoop

Offertes dakkapel plaatsen in Heerenveen aanvragen

Vergelijkbare opdrachten in regio Heerenveen

dinsdag 11 april 2023

Kunststof dakkapel plaatsen of vervangen

Bestaande kleine dakkapel vervangen (is nu maar voor 1 ruimte, de badkamer ) en vervangen voor 1 grote verdeeld over 2 ruimtes (badkamer en slaapkamer ) In welk materiaal ben je geïnteresseerd?: Kunststof dakkapel (aanbevolen) Gewenste breedte (in meters): 8 Ben je eigenaar van de woning?: Ja, ik ben eigenaar


Dakkapelbouw Elsloo
dinsdag 22 november 2022

Kunststof dakkapel 5m breed (casco)

Ik wil graag een kunststof dakkapel laten plaatsen. Hij moet ongeveer 5 meter breed worden, maar dit hangt ook af van de prijs. De oplevering van de binnenzijde mag casco.


Dakkapelbouw Steggerda
maandag 07 november 2022

Kunststof dakkapel plaatsen (2,5m breed)

Graag zouden wij een dakkapel willen laten plaatsen voor onze badkamer (zijkant van de woning). De breedte is ongeveer 2,5m en wij willen hier graag 1 kantel/kiep raam in. De buitenzijde graag volledig in kunststof in afgewerkt, inclusief de kozijnen. De binnenzijde mag sausklaar opgeleverd worden. Geen vergunning nodig. Graag een advies en offerte op maat. Ook willen we weten wat de levertijden op dit moment zijn.


Dakkapelbouw Nijeholtpade
dinsdag 25 mei 2021

Dakkapel plaatsen en de oude verwijderen

Wil graag mijn dakkapel vervangen, de maten zijn 4 meter 50 breed en de hoogte 1m 20cm. Heb de voorkeur voor kunststof.


Dakkapelbouw Scherpenzeel
zondag 11 april 2021

Dakkapel plaatsen

Ik wil graag een dakkapel van 3 meter breed en 1,50 meter hoog laten plaatsen. Graag met binnen afwerking, kunststof kozijnen en kunststof aan de buitenkant.


Dakkapelbouw Oldeberkoop
maandag 10 september 2018

Kunststof dakkapellen laten plaatsen

Voor ons nieuwe huis zoeken wij 2 dakkapellen van kunststof: * 1 van 8 meter (met middenstuk van kunststof rabat, géén plaat of trespa). De dakkapel is voor 2 slaapkamers; * 1 van 3 meter met elektrisch bedienbaar rolluik; * vaste ramen, graag met ventilatie roosters; * draai kiepramen, graag met hor; * 1x Velux ramen (140 x 98 cm ongeveer) en zonsverduistering/doek aan de binnenkant; * de zijkanten moeten van zink zijn (wil graag een strakker model in plaats van trespa). Graden dak: 40 Kleur: graag antraciet Dak: EPDM


Dakkapelbouw Lemmer
zondag 05 augustus 2018

Prefab dakkapel op schuin dak

Ik zoek een partij die een kunststof, witte met houtlook, prefab rechte dakkapel kan leveren en plaatsen. De dakkapel moet 6 meter breed worden op 45 graden dakpannen dak. Verdeeld over 3 ruimtes. 3 draai/kiepramen antraciet, 3 vaste ramen. Het betreft een vrijstaande woning, welke goed bereikbaar is.


Dakkapelbouw Oldemarkt
woensdag 13 januari 2016

Lekke dakkapel repareren

De dakkapel op de eerste verdieping van het huis heeft lekkage. Hier moet nieuw dakleer op. En het hout rond de bovenrand en aan de onderkant moet worden vernieuwd. Het dak van de dakkapel is 2 x 2 meter. .


Dakkapelbouw Echtenerbrug
vrijdag 05 juni 2015

Dakkapel herstellen

Tijdens onze bouwkundige keuring is het volgende geconstateerd aan de dakkapel: - Gebrekkig kit en stopwerk - Gebrekkige verf van kozijnen aan dakkapel - Houtrot in boeibord en mogelijk ook in zijwand En het vervangen van een boeibord/gevelplaat garage. Kunt u aangeven wat de betreffende herstel- en en vervangingswerkzaamheden zouden gaan kosten?


Dakkapelbouw Heerenveen
zondag 31 augustus 2014

Dakkapel renoveren

In ieder geval vervangen van een loodslab en de zijwangen van de dakkapel. De loodslab is verkeerd gemonteerd en geeft lekkage. De lengte is ongeveer 2.80 meter. De zijwangen zijn van kunststof aan de buitenzijde. Tevens nakijken op verborgen gebreken. Het lijkt erop dat een van de ruiten (van 3) wat is ingezakt.


Dakkapelbouw Elsloo
maandag 18 november 2013

Boeiboorden en zijkanten van dakkapel vervangen

Ons huis heeft een dakkapel waarvan wij de de boeiboorden en de zijkanten willen laten vervangen door trespa. Afmetingen van de dakkapel: ca. 6m x 1,5m lengte en diepte. Graag zou ik willen weten of dit mogelijk is en wat de kosten hiervan zijn.


Dakkapelbouw Scherpenzeel
woensdag 03 juli 2013

Dakkapel plaatsen

Dakkapel plaatsen aan achterzijde van het huis. Hoogte ongeveer 1,5 meter en breedte ongeveer 5,00 meter. Het is een pannendak en het dak heeft een hellingsgraad van ongeveer 45 graden. Er moeten twee draai-kiepramen met dubbel glas en kunststof kozijnen in komen. En tussen de ramen afwerken zoals de zijkant van de dakkapel. Volledig plaatsen, prefab of handwerk. Hout of kunststof afhankelijk van de prijs.


Dakkapelbouw Elsloo
dinsdag 05 maart 2013

Renovatie dakkapel

Graag zou ik een offerte willen ontvangen voor het renoveren van mijn dakkapel. De dakkapel is 4meter breed en 1,20 m hoog, er moeten 2 ramen vervangen worden, een grote en een kleine, want dezen lekken. De kozijnen hiervan wil ik behouden en moeten geschilderd worden. Het tussendeel moet vervangen worden door rabatdelen. De boeidelen en de zijkanten vervangen door kunststofplaten. Foto's bijgevoegd. Graag per mail contact opnemen.


Dakkapelbouw Joure
vrijdag 15 januari 2010

Dakkapelspecialist

Wat zijn de kosten voor een dakapel te plaatsen; 4,50 meter lang, 2 meter hoog. Met een open raam. Project moet gewoon casco. Dakapel voor een schuine dak.


Dakkapelbouw Wolvega
vrijdag 19 juni 2009

Dakkapelspecialist

Dakkapel aan de achterzijde van ons huis. Afm. 2400x1250 met 1 draaiklep en 1 vast raam. 24 augustus krijgt klant de sleutel van dit huis.


Dakkapelbouw Lemmer
Offertes aanvragen