Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Dakkapel plaatsen Haarlem

Dakkapel vervangen - Dakkapel plaatsen - Haarlem

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Dakkapel vervangen

Wij willen een bestaande dakkapel vervangen door kunststof. Deze oude is verrot Afmetingen zijn ongeveer 5,5 meter, willen een complete oplevering.


Dakkapelspecialist Haarlem

Offertes dakkapel plaatsen in Haarlem aanvragen

Vergelijkbare opdrachten in regio Haarlem

maandag 07 augustus 2023

Vervangen houten dakkapel 1m

Huidige dakkapel geeft meer en meer problemen en moet echt vervangen worden. Er is veel lekkage nu het zoveel regent. Het is een houten dakkapel van ongeveer 1m breed. De binnenzijde van de nieuwe dakkapel mag gewoon woonklaar zijn.


Dakkapelbouw Haarlem
woensdag 02 augustus 2023

Kunststof dakkapel 3m

Ik wil graag een dakkapel aan de achterzijde huis, tweede etage. Ene helft is slaapkamer, andere helft badkamer. Binnen gescheiden door muur. Ik denk dat de dakkapel ongeveer 3,5m breed worden. De oplevering van de binnenzijde willen we graag woonklaar.


Dakkapelbouw Haarlem
woensdag 08 februari 2023

Dakkapel over de nok verhogen 20m2

Op dit moment hebben we een brede dakkapel tot tegen de nok aan. Gezien mijn zoon nu erg lang begint te worden begint hij de hoofd te stoten tegen het plafond. We willen daarom het plafond met circa 25cm laten verhogen waardoor hij boven de nok uitkomt. We hebben een kunststof kozijnen over de gehele breedte van de zolder al zitten die evt hergebruikt kan worden. Alleen voor de andere zijde van de dakkapel zal dus een andere kozijn besteld moeten. De zolder is in totaal 20m2.


Dakkapelbouw Haarlem
zaterdag 24 december 2022

Dubbele nokverhoging 4,5m

Ik zou graag een nokverhoging willen aan beide kanten van 4,5 breed. Ik ben nog niet in bezit van een vergunning. Kunststof afwerking aan de buitenzijde met kunststof kozijnen.


Dakkapelbouw Zwanenburg
vrijdag 18 november 2022

Repainting and Dakkapel repair

We bought this house recently. There is some repointing needed on some places in the exterior walls and possibly the chimney. Also, the Dakkapel needs to be repaired wherever necessary. buitenwerk Vierkante meter: 5 Huidige ondergrond: Metselwerk Gewenste afwerking: Pleisterwerk


Dakkapelbouw Zwanenburg
woensdag 31 augustus 2022

Dakkapellen aan beide zijdes plaatsen

Wij willen aan beide zijde een dakkapel laten plaatsen de ruimte is tussen de 4 & 5 meter. Dit is op de 2de verdieping van het huis en de uitvoering moet van zwart kunststof zijn gezien het onderhoud eraan. Graag qua breedte nog advies hierover. Kunststof kozijnen. Oplevering casco.


Dakkapelbouw Zwanenburg
woensdag 17 augustus 2022

2 Kunststof dakkapellen (5m) casco

Ik zou graag 2 dakkapellen willen. 1 achter op de 1ste verdieping en 1 aan de voorkant op de zolder 2de verdieping. Het huis is binnenmaat 5.20 breed buitenmaat 5.50 breed. Er staat al een dakkapel op de zolder aan de achterkant van het huis. Graag zouden we de kapel op de 1ste etage qua maat op dezelfde manier geplaatst willen hebben. Afwerking buitenzijde mag van kunststof. De oplevering van de binnenzijde mag casco, wel isolatie aanbrengen.


Dakkapelbouw Velserbroek
zondag 07 augustus 2022

Dakkapel vervangen

Wij willen een bestaande dakkapel vervangen door kunststof. Deze oude is verrot Afmetingen zijn ongeveer 5,5 meter, willen een complete oplevering.


Dakkapelbouw Haarlem
maandag 04 juli 2022

2 dakkapellen plaatsen (7m breed)

Ik wil graag 2 dakkapellen laten plaatsen, van beide ongeveer 7 meter breed. Al het materiaal van kunststof, inclusief de kozijnen. De binnenzijdes mogen casco opgeleverd worden.


Dakkapelbouw Vijfhuizen
woensdag 11 mei 2022

Dakkapel met dakraam plaatsen (3m breed)

Ik zoek een vakman voor het maken van een kunststof dakraam en dit te plaatsen in een nieuw te maken dakkapel. Afwerken met keralit wangen en trespa boeiboorden. Ik wil het ongeveer 3m breed hebben. De binnenzijde mag dan sausklaar opgeleverd worden. Graag bespreek ik ook nog even hoe het zit met de vergunning.


Dakkapelbouw Haarlem
maandag 02 mei 2022

Kunststof dakkapel 9m

Ik wil graag een kunststof dakkapel plaatsen. Hij moet ongeveer 9 of 10 meter lang worden. De afwerking van kunststof en de kozijnen ook. De oplevering van de binnenzijde ligt aan de prijs. Vergunning moet nog aangevraagd worden.


Dakkapelbouw Vijfhuizen
maandag 02 mei 2022

Kunststof dakkapel 2,25m

Mijn aanvraag betreft het verwijderen twee oude dakkapellen voor en achter en daarna het plaatsen van nieuwe kunststof kapellen met identieke afmeting, aanbrengen van isolatievensterglas +++. De oplevering van casco. Het gaat om een breedte van 2,25m.


Dakkapelbouw Haarlem
maandag 04 april 2022

Dakkapel plaatsen achterzijde (3m breed)

Ik zoek een vakman die voor mij een dakkapel aan de achterzijde kan plaatsen. De hellingshoek van het dak is 70 graden. Het zal dan ongeveer 3m breed worden, binnenmaat. De buitenzijde graag afgewerkt in kunststof, inclusief de kozijnen. De binnenzijde mag casco opgeleverd worden.


Dakkapelbouw Haarlem
dinsdag 22 februari 2022

Dakkapel vervangen (7m)

Wij zoeken een vakman die ons dakkapel kan vervangen, mijn dak is namelijk eraf gewaaid. Hij is ongeveer 7m breed. Het liefst willen we het in kunststof afgewerkt, maar de kozijnen van hout. De binnenzijde mag casco opgeleverd. Graag zsm, want ik kan hier nu niet wonen


Dakkapelbouw Spaarndam
donderdag 16 december 2021

Kozijnen van dakkapel vervangen (~4,5m)

Wij denken eraan om de kozijnen van onze dakkapel te vervangen in nieuwe hardhouten kozijnen. Het gaat alleen om de kozijnen en niet om de ramen. Die zijn in orde. Ik zou graag een offerte ontvangen. In de bijlage een bouwtekening met de afmetingen.


Dakkapelbouw Haarlem
Offertes aanvragen