Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Dakkapel plaatsen Gouda

Dak isoleren en een dakkapel plaatsen - Dakkapel plaatsen - Gouda

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Dak isoleren en een dakkapel plaatsen

Jaren 50 woning het betreft een hoekwoning. Plaatsen van een dakkapel van 4 meter aan de achterzijde. Dak isoleren en nieuwe nokvorsten en kantpannen. Maar misschien zijn de dakpannen zo slecht dat er nieuwe op moeten maar dat beslist de specialist. Dak is 5 meter breed, van de vloer naar de nok is 3,17m. Helling van het dak is 38 graden. We hebben de voorkeur voor keraliet.


Dakkapelspecialist Gouda

Offertes dakkapel plaatsen in Gouda aanvragen

Vergelijkbare opdrachten in regio Gouda

maandag 22 mei 2023

Kunststof dakkapel plaatsen of vervangen

We willen een dakkapel, of twee dakkapellen, over de hele breedte van het dak. Daarnaast willen we ook het overgebleven stuk dak goed laten isoleren, en later zonnepanelen op de dakkapellen laten installeren. In welk materiaal ben je geïnteresseerd?: Kunststof dakkapel (aanbevolen) Gewenste breedte (in meters): 6 Ben je eigenaar van de woning?: Ja, ik ben eigenaar


Dakkapelbouw Gouda
zondag 21 mei 2023

Eenzijdige nokverhoging

Breedte ca 4 meter


Dakkapelbouw Nieuwerkerk aan den IJssel
zaterdag 29 april 2023

Vervangen dakkapel

Het verwijderen en afvoeren van de oude dakkapel en plaatsen van een nieuwe dakapel


Dakkapelbouw Nieuwerkerk aan den IJssel
dinsdag 01 november 2022

Vervangen bestaande dakkapel 2 meter breed

Wij willen de bestaande dakkapel laten renoveren, of hem vervangen en eventueel verbreden. De huidige dakkapel is ca. 2 meter breed.


Dakkapelbouw Gouda
zaterdag 24 september 2022

Renovatie dakkapel

Zoek een vakman voor het vervangen van een dakkapel. Wil een nieuwe met dezelfde afmetingen met een casco oplevering en kunststof kozijnen.


Dakkapelbouw Gouda
vrijdag 23 september 2022

Hoekdakkapel plaatsen (7 bij 7m)

Wij willen een hoekdakkapel laten plaatsen. De 2 zijdes worden ongeveer 7 bij 7m. De afwerking het liefst van kunststof, inclusief de kozijnen. De binnenzijde mag casco opgeleverd worden. De vergunningsaanvraag graag ook meenemen.


Dakkapelbouw Gouda
zondag 14 augustus 2022

2 x Kunststof dakkapel (3,2m & 5,8m)

Graag ontvang ik een offerte/ prijsindicatie voor 2 dakkapellen. Ze mogen casco worden opgeleverd. Voorkant; Kunststof dakkapel 3,2 meter. - 2 draaikiep ramen, 1 vast + horen. - Hoogte 1,75 meter - Verdiepte kozijnen. Achterkant: Kunststof dakkapel 5,8 meter. - 3 draaikiep ramen, 2 vast. + horen - 1 paneel omdat er een muur staat. - verdiepte kozijnen. - Hoogte 1,75 meter.


Dakkapelbouw Gouda
zaterdag 06 augustus 2022

Dakkapel 380 cm breed met twee draaikiep ramen

Wij zijn op zoek naar een dakkapel van 3.80 breed. Met minimaal 2 draaikiep ramen


Dakkapelbouw Gouda
woensdag 20 april 2022

Een dakkapel aan de achterzijde van de woning bouwen

Het betreft een kunststof dakkapel op onze nieuwbouw woning die nog opgeleverd moet worden en gepland staat begin december 2022. Het is dus een sporen/scharnierkap dak. Beukmaat woning 6.60 meter. De woning heeft 2 verdiepingen, de dakkapel komt op de eerste verdieping aan de achterkant. Dakhelling is 36 graden, volgens bouwtekening. De dakkapel willen wij over 2 ruimten verdeeld hebben. Een slaapkamer en een technische ruimte. In het dak van de technische ruimte zit iets van de buitenmuur een ventilatie pijp, van de MV, naar buiten toe, zie evt meegestuurde bouwtekening. We vermoeden dat het gedeelte waar de dakkapel in deze ruimte komt geen hinder van de buizen zal ondervinden. We willen dat de dakkapel in de ruimere kamer zo dicht mogelijk tegen de muur geplaatst wordt zodat daar de meeste ruimtewinst gerealiseerd wordt. Het restant komt dan in de technische ruimte, we hopen daar op circa 1.30 a 1.40 meter. De breedte van de dakkapel zou circa 5.05 meter moeten zijn ( binnenmaat circa 4.80 meter?), afhankelijk van de dikte van de zijwanden en van de totaal prijs. Aangezien de dakkapel over 2 ruimten komt weten we niet precies wat de raamverdeling zal worden maar willen in de grotere ruimte 1 draaikiep raam in het midden en 2 vaste ramen, mocht een andere verdeling goedkoper zijn dan nemen we dat over en in de technische ruimte 1 draaikiep raam met 1 vast raam. In de draaikiepramen willen wij graag inzethorren. Tevens willen wij graag triple glas in de ramen. Ophogen dakisolatie naar rc 6.0 en zijwanden rc 4.5 als dat niet standaard is. Afvoeren afval. Graag binnenkant dakkapel aftimmeren betreft het slaapkamer gedeelte. Wij kunnen een bouwtekening/doorsnee plattegrond toesturen indien gewenst. We hopen dat u voldoende gegevens heeft om een offerte/prijsopgaaf op te maken. Wij kijken er naar uit.


Dakkapelbouw Gouda
donderdag 08 juli 2021

Dakkapel plaatsen aan de zijkant van het huis

Ik wil graag een dakkapel van 300 cm breed, Kunststof 1 draairam, rolluiken, airco in dakrand. Plaatsing Januari 2022. Vergunning nog niet in bezit. De buitenzijde graag van kunststof. De binnenzijde graag casco opgeleverd hebben. De kozijnen ook graag van kunststof. Wij wilen ook graag een airconditioning in het dakrand te zetten.


Dakkapelbouw Schoonhoven
donderdag 17 juni 2021

Dakkapel plaatsen

We willen een dakkapel laten plaatsen op een dak met helling van 25 graden. Het liefst 1 van 1,75 hoog. Breedte +/- 4,18-4,38 meter. 2 draaikiepramen, 2 à 4 vaste ramen en 1 blind tussenstukje. 2 insectenhorren. Graag ook prijsspecificatie apart van elektrische rolluiken of zonnewering. Hebben de voorkeur voor kunststof.


Dakkapelbouw Moordrecht
donderdag 06 mei 2021

Dakkapel 4m kunststof kozijnen

Ik wil graag een dakkapel aan de achterzijde van 4 meter breed, 1.75 hoog, dak hellingsgraad 46. De afwerking van de binnenzijde mag gewoon casco. De kozijnen mogen van kunststof zijn.


Dakkapelbouw Gouda
vrijdag 02 april 2021

Dak isoleren en een dakkapel plaatsen

Jaren 50 woning het betreft een hoekwoning. Plaatsen van een dakkapel van 4 meter aan de achterzijde. Dak isoleren en nieuwe nokvorsten en kantpannen. Maar misschien zijn de dakpannen zo slecht dat er nieuwe op moeten maar dat beslist de specialist. Dak is 5 meter breed, van de vloer naar de nok is 3,17m. Helling van het dak is 38 graden. We hebben de voorkeur voor keraliet.


Dakkapelbouw Gouda
donderdag 25 maart 2021

Dakkapel en nokverhoging plaatsen

Wij zijn op zoek naar een specialist voor het plaatsen van een dakkapel van 5 mtr en een nokverhoging van 5 mtr. Graag zonder binnenafwerking, kunststof kozijnen en kunststof aan de buitenkant.


Dakkapelbouw Haastrecht
zondag 14 maart 2021

Dakkapel plaatsen

Ik wil een dakkapel van 4,6 meter breed laten plaatsen. Graag zonder binnen afwerking. Er moeten houten kozijnen in en de buitenkant moet van hout zijn. Er moet ook een zinken daklijst op komen en op het dak wil ik graag bitumen of EPDM hebben.


Dakkapelbouw Schoonhoven
Offertes aanvragen