Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Dakkapel plaatsen Etten-Leur

Kunststof dakkapel vervangen - Dakkapel plaatsen - Etten-Leur

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Kunststof dakkapel vervangen

Ik wil mijn huidige dakkapel vervangen voor een nieuwe kunststof dakkapel. Hij moet 4 meter breed worden. De dakkapel zit aan de voorkant van de woning. Ik wil dat de binnenzijde woonklaar wordt opgeleverd. Ik wil kijken of de huidige kozijnen hergebruikt kunnen worden, als dat niet kan wil ik kunststof kozijnen hebben.


Dakkapelspecialist Klundert

Offertes dakkapel plaatsen in Etten-Leur aanvragen

Vergelijkbare opdrachten in regio Etten-Leur

maandag 21 augustus 2023

Kunststof dakkapel vervangen

Ik wil mijn huidige dakkapel vervangen voor een nieuwe kunststof dakkapel. Hij moet 4 meter breed worden. De dakkapel zit aan de voorkant van de woning. Ik wil dat de binnenzijde woonklaar wordt opgeleverd. Ik wil kijken of de huidige kozijnen hergebruikt kunnen worden, als dat niet kan wil ik kunststof kozijnen hebben.


Dakkapelbouw Klundert
maandag 29 mei 2023

Kunststof dakkapel plaatsen of vervangen

In welk materiaal ben je geïnteresseerd?: Kunststof dakkapel (aanbevolen) Gewenste breedte (in meters): 8 Ben je eigenaar van de woning?: Ja, ik ben eigenaar


Dakkapelbouw Zevenbergen
maandag 13 maart 2023

Kunststof dakkapel 2m breed

Ik wil graag een kunststof dakkapel. Hij moet ongeveer 1,5 bij 2 m breed zijn. We overwegen om het prefab te doen. De kozijnen ook graag van kunststof. De oplevering van de binnenzijde mag casco. Er is geen vergunning nodig.


Dakkapelbouw Etten-Leur
maandag 06 maart 2023

Bekleden zijwanden van de huidige dakkapel

bekleden zijwanden van de huidige dakkapel, al het hout bekleden of vervangen In welk materiaal ben je geïnteresseerd?: Kunststof dakkapel (aanbevolen) Gewenste breedte (in meters): 3 Ben je eigenaar van de woning?: Ja, ik ben eigenaar.


Dakkapelbouw Prinsenbeek
dinsdag 04 oktober 2022

Dakraam vervangen door dakkapel (2,5m breed)

Wij hebben een Velux dakraam op de zolder die vervangen moet worden door een dakkapel van 2 of 3 meter. Graag een dakkapel met HR++ glas, 2,5m breed, afgewerkt in kunststof en sausklaar opgeleverd.


Dakkapelbouw Hoeven
maandag 20 september 2021

Dakkapel plaatsen 4m breed in antraciet (achterzijde)

Graag een offerte voor een antraciete dakkapel. 400cm breed 175cm hoog. 4 ramen waarvan 2x draai kiep, met kunststof kozijnen. Zolder beschikt over voorzolder. Gelieve dak kapel incl. afscheiding zodat de voorzolder ook 1 raam heeft. Binnenzijde graag woonklaar opgeleverd.


Dakkapelbouw Etten-Leur
zaterdag 24 november 2018

Dakkapel vergroten

Graag zou ik een offerte ontvangen voor vervangen van een dakkapel, de huidige dakkapel is 200 cm. We zouden graag een dakkapel van 400 cm terugplaatsen. De voorkeur gaat uit naar een prefab kunststof model. De afwerking aan de binnenzijde zullen wij zelf verzorgen en er is geen vergunning nodig.


Dakkapelbouw Etten-Leur
dinsdag 03 april 2018

Dakkapel schilderen en bekleden met Trespa

De dakkapel heeft een tussenstuk en twee openslaande ramen. De onderrand moet gerepareerd worden en geschilderd worden. De rest van het dakkapel wil ik met Trespa bekleed hebben in plaats van schilderen.


Dakkapelbouw Klundert
maandag 01 januari 2018

Dakkapellen aanpassen en opknappen

Wij hebben een huis met 5 dakkapellen van gelijke afmeting (ongeveer 2,20 meter breed). Deze hebben alle 5 een platdak, maar wel een rondlopend en schuin boeibord (zie foto). We willen deze ronding eruit laten halen en laten vervangen door een recht lopend boeibord. Tevens dienen de zijwanden (opnieuw) bekleed te worden met Trespa, Keralit of iets dergelijks. Ik zou graag ergens regio maart/ april starten met het project.


Dakkapelbouw Prinsenbeek
zondag 27 maart 2016

Zijkant van twee dakkapellen dichten

Ik wil graag de zijkanten van twee dakkappelen dicht laten maken met watervast materiaal. De dakkapellen hebben een overstek waar vogels onder gaan zitten en het isolatie materiaal vernielen en zelfs nesten erin bouwen.


Dakkapelbouw Prinsenbeek
maandag 29 februari 2016

Dakkapellen plaatsen

Wij zijn bezig met de koop van een woning. Voor deze woning zouden wij graag een twee-tal dakkapellen willen laten plaatsen op de tweede verdieping. Het gaat dan om een dakkapel van 4 meter breed aan de straatzijde van de woning en aan de achterkant van de woning een bestaande dakkapel weg halen (4 meter breed) en vervangen voor een nieuw dakkapel van 5 á 5. 5 meter breed. De dakkapel aan de achterzijde moet sterk genoeg zijn om zonnecollectoren te kunnen dragen voor een zonneboiler en PV-paneel, deze worden zelf aangeschaft. Het bouwjaar van de woning is 1968.


Dakkapelbouw Zevenbergen
maandag 29 februari 2016

Dakkapel aan de achterzijde plaatsen

Graag willen wij aan de achterzijde van ons huis een dakkapel van 2.5 meter laten plaatsen. Het betreft wel een mansarde dak. Graag ontvangen wij een prijsindicatie.


Dakkapelbouw Zevenbergschen Hoek
maandag 30 november 2015

Dakkapel met een lekkage repareren

Door een lekkage aan het dakkapel moeten er een aantal hardboard platen worden vervangen en moet de boel opnieuw geschilderd worden. De lekkage aan het dak is nu opgelost maar het binnenwerk moet worden herstelt.


Dakkapelbouw Etten-Leur
dinsdag 09 december 2014

Beplating van de dakkapel repareren

Ik heb een dakkapel op mijn woning en wil i.v.m. slijtage van de rand van de boegboord de beplating in zijn geheel laten vervangen door duurzame beplating. Tevens wil ik de kachelpijp, het stuk op het dak, die niet meer gebruikt word laten verwijderen. Extra dakpannen heb ik nog liggen.


Dakkapelbouw Etten-Leur
maandag 08 december 2014

Dakkapel repareren

Dakkapel reparatie aan nok. Waterschade binnenkant herstellen.


Dakkapelbouw Etten-Leur
Offertes aanvragen