Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Dakkapel plaatsen Ede

Dakkapel plaatsen - Dakkapel plaatsen - Ede

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Dakkapel plaatsen

Ik wil graag een dakkapel van 4,10 meter breed en 1,50 hoog laten plaatsen. Het dak van de achterzijde is 38 graden. Graag zonder afwerking, met 2 draaikiepramen en 2 vaste ramen inclusief rolluiken en ventilatie. De buitenkant mag van kunststof zijn.


Dakkapelspecialist Ede

Offertes dakkapel plaatsen in Ede aanvragen

Vergelijkbare opdrachten in regio Ede

dinsdag 09 mei 2023

Dak isoleren, plaatsen van twee dakramen en vervangen van kozijnen van woningbrede dakkapel

Ik zoek een aannemer die ons dak kan isoleren (nu nog slechts voorzien van stroisolatie uit jaren ‘70), het lek bij de schoorsteen kan dichten (waarschijnlijk een metaalflap die niet goed afsluit want alleen bij erg slecht weer is het een klein probleem), twee velux dakramen kan plaatsen aan de voorzijde (hiervoor moeten drie zonnepanelen van de voorkant naar de achterkant verhuizen, deze komen op de woningbrede dakkapel), en in deze dakkapel moet het kozijn vervangen worden door een kunststof variant met dubbel HR++ glas. Het dak is exclusief het stukje boven de inloopkast (die ook moet) ongeveer 10,5 m bij 4,5 m gemeten op de vloer, dus qua oppervlakte nog een stukje meer.


Dakkapelbouw Ede
maandag 28 februari 2022

Dakkapel met verlegde nok realiseren

Wij willen een dakkapel met verlegde nok realiseren i.v.m. bestemmingsplan vanuit de gemeente. Beoogde breedte is 4.28m. Indien mogelijk 5x draai/kiep ramen van kunststof of hout. De buitenzijde willen we van kunststof en de binnenzijde graag casco opgeleverd. Optioneel: rolluiken


Dakkapelbouw Ede
dinsdag 09 november 2021

Dubbele nokverhoging realiseren

We willen graag een dubbele nokverhoging aan 2 zijden met een lengte van 4.8 meter en een verhoging van ong. 1.5meter. Wij hebben nog geen vergunning in bezit. De oplevering willen wij casco met als afwerking het liefste kunststof.


Dakkapelbouw Ede
donderdag 28 januari 2021

Kunststof dakkapellen plaatsen

Ik ben op zoek naar een aannemer voor de volgende werkzaamheden: - Op de 1e verdieping aan de achterkant een 8 m brede dakkapel van kunststof plaatsen en aftimmeren - Op de zolderverdieping op het andere dakvlak een kunststof dakkapel plaatsen van 2,4m en aftimmeren


Dakkapelbouw Ede
dinsdag 19 januari 2021

Dakkapel plaatsen

Ik wil graag een dakkapel van 4,10 meter breed en 1,50 hoog laten plaatsen. Het dak van de achterzijde is 38 graden. Graag zonder afwerking, met 2 draaikiepramen en 2 vaste ramen inclusief rolluiken en ventilatie. De buitenkant mag van kunststof zijn.


Dakkapelbouw Ede
dinsdag 21 april 2020

Dakkapel voorzijde realiseren

Ik wil graag een dakkapel aan de voorzijde realiseren. Aan de achterzijde heb ik er al een met een binnenmaat van 3 meter. Aan de voorzijde wil ik dezelfde afmeting. De vergunning moet nog aangevraagd worden. Kunnen de kosten voor het laten aanvragen van de vergunning apart op de offerte worden aangegeven? Net als graag een aparte post voor de afvoerkosten. Tekeningen heb ik opgevraagd. Ik wil kunststof kozijnen met twee kantel-kiepramen. In het midden ongeveer moet een paneel komen. Buitenafwerking trespa gebroken wit. De constructie maakt mij niet heel veel uit, ik wil het liefst goedkoop, dus ik denk aan prefab. Maar is trespa afwerking daarbij mogelijk? Zie foto waar wij op de plek van het dakraam de dakkapel willen hebben. constructie: maakt niet uit. prefab. advies vakman.


Dakkapelbouw Ede
dinsdag 09 januari 2018

Twee dakkapellen plaatsen

2 dakkapellen te realiseren in nieuwbouw Ede. Oplevering ongeveer feb 2019. Voorkeur heeft kunststof met houtlook en elke kapel 3lids waarvan 2 ramen per kapel open kunnen. Graag volledige offerte inc plaatsen en aftimmering. Zie bijlage van ons ontwerp van hoe we het graag zouden willen.


Dakkapelbouw Ede
vrijdag 28 februari 2014

Dakkapel op het huis laten plaatsen

Dakkapel op huis laten plaatsen eventueel ook op zolder.


Dakkapelbouw Ede
donderdag 30 september 2010

Dakkapel plaatsen

Wij willen een dakkapel geplaatst hebben van ongeveer 250cm bij 150cm. Wellicht wat kleiner. Wat zijn de kosten en hoe lang duurt het?


Dakkapelbouw Ede
maandag 13 juli 2009

Dakkapelspecialist

Kunststof platdak dakkapel met keralit rabatdelen 150 x 350 cm (hxb), 2 vaste en 2 draaikiepramen met ventilatierooster. Meerprijs rolluik, horgordijn, afval afvoer, vergunning aanvraag en binnen afwerking? Kleur zijwand; antraciet grijs; kozijn creme wit


Dakkapelbouw Ede
Offertes aanvragen