Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Dakkapel plaatsen Dronten

Dakkapel achterzijde garage (vliering) - Dakkapel plaatsen - Dronten

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Dakkapel achterzijde garage (vliering)

Dakkapel ongeveer 3000 x 1500 (bxh) Hardhouten kozijnen. 2 x draairaam. 1x vast gedeelte. Wangen Keralit Boeidelen hpl panelen


Dakkapelspecialist Dronten

Offertes dakkapel plaatsen in Dronten aanvragen

Vergelijkbare opdrachten in regio Dronten

zondag 07 mei 2023

Dakkapel achterzijde garage (vliering)

Dakkapel ongeveer 3000 x 1500 (bxh) Hardhouten kozijnen. 2 x draairaam. 1x vast gedeelte. Wangen Keralit Boeidelen hpl panelen


Dakkapelbouw Dronten
zondag 10 februari 2019

Lekkage dakkapel herstellen

Ik wil de lekkage van een dakkapel laten herstellen. De plek van de lekkage is ongeveer 20 bij 10 cm Graag opsporen waar de lekkage vandaan komt en dit herstellen.


Dakkapelbouw Swifterbant
donderdag 21 december 2017

Prefab kunststof dakkapel plaatsen

Graag een offerte voor een prefab kunststof dakkapel met plat dak, buitenmaats ongeveer 300 cm, dakhelling 45 graden, met brede rand boven de ramen (uiterlijk moet stoer zijn) met 2 openslaande ramen met twee ventilator roosters, afgewerkt van binnen en geplaatst, puin meenemen, betreft een nieuwbouw welke in december 2018 opgeleverd wordt, eventueel een voorraad model.


Dakkapelbouw Biddinghuizen
maandag 10 augustus 2015

Polyester dakkapel repareren

Ik wil mijn polyester dakkapel, welke een kleine lekkage vertoont, laten repareren. Het is op de 1e verdieping. Graag ontvang ik hiervoor een offerte.


Dakkapelbouw Dronten
maandag 22 januari 2007

Dakkapelspecialist

Aan de achterzijde van mijn woning heb ik een dakkapel in de slaapkamer. Naast de slaapkamer is de badkamer gesitueerd. Deze badkamer is voorzien van ee schuin dak met een velux-dakraam. In deze badkamer willen wij ook een dakkapel laten plaatsen. De breedte is 2.90. Ervanuit gaande dat je 50cm uit de kant moet blijven (Bouwregels VROM...?) wordt het dus een dakkapel van een 2.40 m breed. Het moet in hout worden uitgevoerd en hetzelfde aanzicht krijgen als de bestaande dakkapel.


Dakkapelbouw Dronten
Offertes aanvragen