Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Dakkapel plaatsen Bussum

Houten dakkapel 4m (casco) - Dakkapel plaatsen - Bussum

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Houten dakkapel 4m (casco)

Ik wil graag een dakkapel aan de voorzijde van het huis. Er is nu ook een dakkapel, deze moet vervangen worden. Het mag een houten dakkapel zijn. De breedte ongeveer 4 meter en de hoogte 1 meter. Het is een gedeelde dakkapel met de buren. De oplevering van de binnenzijde mag casco.


Dakkapelspecialist Bussum

Offertes dakkapel plaatsen in Bussum aanvragen

Vergelijkbare opdrachten in regio Bussum

vrijdag 14 juli 2023

Eenzijdige nokverhoging + dakkapel

Ik wil graag een eenzijdige nokverhoging van 8,5 meter breed en een dakkapel van circa 3,5 meter breed realiseren. Ik heb nog geen vergunning. Ik wil de afwerking aan de buitenzijde kunststof hebben. Ik wil de oplevering bespreken. Ik wil de kozijnen van hout of kunststof hebben.


Dakkapelbouw Naarden
vrijdag 26 mei 2023

nok aanbouwen

Dubbelzijdige nok aanbouwen nieuw huis, betreft:https://www.funda.nl/koop/naarden/huis-42197019-kolonel-michaelstraat-1/


Dakkapelbouw Naarden
zaterdag 20 mei 2023

Dubbele nokverhoging

Wij willen een dubbele nokverhoging op zolder laten plaatsen van ongeveer 5 bij 4 meter


Dakkapelbouw Naarden
donderdag 11 mei 2023

Dubbele nokverhoging

Wij willen een dubbele nokverhoging op het dak plaatsen van ongeveer 600 x 350 cm en zijn benieuwd naar de kosten ivm aanvragen ruimere hypotheek.


Dakkapelbouw Naarden
dinsdag 11 april 2023

Houten dakkapel 4m (casco)

Ik wil graag een dakkapel aan de voorzijde van het huis. Er is nu ook een dakkapel, deze moet vervangen worden. Het mag een houten dakkapel zijn. De breedte ongeveer 4 meter en de hoogte 1 meter. Het is een gedeelde dakkapel met de buren. De oplevering van de binnenzijde mag casco.


Dakkapelbouw Bussum
zondag 12 maart 2023

Nokverhoging (4,5 meter)

Ik wil graag een nokverhoging van 5 meter of 4,5 meter (zie plattegrond). De bestaande nok is nu 1.18 m. Er is wel een vaste trap aanwezig. Ik zou het liefst een dubbele nokverhoging willen hebben, maar weet niet of dit financieel haalbaar is. Ik ontvang graag een prijs indicatie van alle mogelijke opties. Ik zou graag een casco oplevering willen hebben en een afwerking van hout of kunststof. De vergunning heb ik nog niet in bezit, graag zou ik dit willen regelen met de betreffende vakpartij.


Dakkapelbouw Bussum
zaterdag 04 maart 2023

Plaatsen van nokverhoging (4,5 m)

Ik wil graag een nokverhoging / verlegde nok laten plaatsen van 4,50 meter op ons huis. Het huis is ongeveer 5 m breed huis en de nok is nu 1 m 18. Ik zou graag een offerte willen voor zowel enkel als dubbelzijdig. Ik wens graag een casco oplevering en een afwerking van hout. De vergunning heb ik nog niet in bezit (woning moet nog worden opgeleverd).


Dakkapelbouw Bussum
zaterdag 26 maart 2022

Dubbelzijdige nokverhoging (5,5m) + 2 dakkapellen (4,5m) realiseren

Wij willen graag een dubbelzijdige nokverhoging met twee dakkapellen (voor en achter). De nokverhoging zal ongeveer 5,5m breed worden en de dakkapellen ongeveer 4,5m breed. De buitenzijdes graag in kunststof afgewerkt, inclusief de kozijnen. De binnenzijdes willen we dan sausklaar opgeleverd. Overigens hebben wij nog geen vergunning in bezit. Ook willen wij de meerkosten weten van isoleren en zonnepanelen. Als laatst willen we weten of jullie je ook een trap naar zolder zouden kunnen installeren.


Dakkapelbouw Bussum
vrijdag 25 februari 2022

Enkelzijdige nokverhoging 5m en dakkapel 5m

Ik wil graag een enkele nokverhoging van ongeveer 5 meter aan de voorkant en de achterkant een dakkapel van 5m. De oplevering van de binnenzijde hangt af van de prijs. De afwerking van de buitenzijde graag op advies van de vakman. De kozijnen wil ik wel van kunststof.


Dakkapelbouw Bussum
maandag 10 januari 2022

Dakkapel 2,20m breed woonklaar

Ik wil graag een dakkapel van ongeveer 2,20m2 breed. De afwerking van de binnenzijde mag woonklaar. De afwerking van de buitenzijde hangt af van de prijs, graag advies. De kozijnen hangen hier ook vanaf.


Dakkapelbouw Naarden
vrijdag 15 oktober 2021

Dakkapel realiseren

Ik zoek een vakman die een dakkapel kan realiseren aan de achterzijde van mijn huis. De dakkapel is 4.5 meter. Ik wil de buitenzijde met kunststof afgewerkt hebben, de afwerking aan de binnenzijde wil ik volledig woon klaar. Ik heb er graag kunststof kozijnen in gewild.


Dakkapelbouw Naarden
donderdag 24 december 2020

Dubbele daknokverhoging plaatsen

Zou graag een dubbele daknokverhoging willen. Deze mag casco opgeleverd worden, dus er hoeft geen elektra in en er hoeft niet gestuct te worden want dat kan ik zelf. Ik weet nog niet van welk materiaal het gemaakt moet worden. Ik twijfel tussen hout en kunststof. Ik wil daar graag meer advies over. De nok verhoging moet 5 meter breed worden.


Dakkapelbouw Naarden
woensdag 05 februari 2020

Planken op de dakkapel vervangen door keralit

bestaande houten rabatdelen vervangen door keralit planken met houtnerf. Dakkapel afmetingen 2 meter breed, ong 1.50 meter hoog. Er is ruimte om een steiger op te bouwen.


Dakkapelbouw Bussum
woensdag 07 maart 2018

Dakkapel vervangen

Kunt u een vrijblijvende offerte/prijsopgave uitbrengen voor vervanging van een dakkapel (zie foto nieuwe situatie)? Het oude dakkapel is half zo groot. Ik heb geen exacte maatopgave maar ga er vanuit dat de dakkapel 1,80 tot 2 meter breed kan zijn. Een van de ramen dient open te kunnen gaan, de ander niet. Dan weten we qua prijs zo ongeveer waar we aan toe zijn.


Dakkapelbouw Naarden
donderdag 07 juli 2016

Kunststof dakkapel plaatsen

Het gaat om het plaatsen van een dakkapel van 5 meter breed aan de achterkant van de woning. Ik wil graag kunststof kozijnen. Er is nog geen vergunning aangevraagd, is volgens mij ook niet nodig, omdat het de achterkant van de woning betreft. De afwerking van de binnenzijde van de dakkapel doen we zelf.


Dakkapelbouw Naarden
Offertes aanvragen