Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Dakkapel plaatsen Beverwijk

Nokverhoging - Dakkapel plaatsen - Beverwijk

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Nokverhoging

Wij willen een nokverhoging laten maken van 6meter bij 4,5meter


Dakkapelspecialist IJmuiden

Offertes dakkapel plaatsen in Beverwijk aanvragen

Vergelijkbare opdrachten in regio Beverwijk

maandag 21 augustus 2023

Dubbele nokverhoging plaatsen

Wij zijn opzoek naar een partij welke een tweezijdige nokverhoging kan realiseren. We willen de nokverhoging zo breed mogelijk. De afwerking van de buitenzijde het liefst van kunststof. De oplevering van de binnenzijde mag casco. Vergunning moet lukken, want de buren hebben de nokverhoging ook al, moet nog wel aangevraagd worden.


Dakkapelbouw Beverwijk
vrijdag 30 juni 2023

Nokverhoging

Wij willen een nokverhoging laten maken van 6meter bij 4,5meter


Dakkapelbouw IJmuiden
zaterdag 18 december 2021

Dakkapel plaatsen (3m breed)

Wij willen een dakkapel van 3 meter breed laten plaatsen. Onze voorkeur gaat uit naar kunststof, inclusief kunststof kozijnen. De binnenzijde mag casco opgeleverd worden.


Dakkapelbouw Beverwijk
vrijdag 25 juni 2021

Dakkapel achter twee maal

Vervangen en vergroten van reeds bestaande dakkapellen aan de achterzijde van het huis, tevens op de achtergevel doortrekken naar omhoog. Dakkapel onder is 5 meter breed. De buitenzijdes graag van kunststof. De dakkapel van 5 meter graag omhoog trekken. De binnenzijde graag bouwklaar opgemaakt (casco) Dakkapel boven is 4 m breed. De buitenzijdes graag van kunststof.


Dakkapelbouw Beverwijk
dinsdag 18 mei 2021

2 dakkapellen plaatsen 3,5m kunststof

Wij willen graag twee dakkapellen plaatsen. De dakkapel moet 3,5 meter breed worden. De dakkapel mag worden afgewerkt met kunststof, de kozijnen ook. De oplevering van de binnenzijde in overleg, afhankelijk van de prijs. Eventueel ook de zolder opnieuw richten.


Dakkapelbouw Beverwijk
woensdag 12 mei 2021

Nokverhoging realiseren

Wij willen graag een nokverhoging (dubbelzijdig) realiseren op onze woning, of in ieder geval een prijs indicatie. De nokverhoging zou ongeveer 2,5-3m breed zijn. 1.5 meter hoog op een dak met een helling van 45 graden. Graag casco, met kunststof kozijnen.


Dakkapelbouw Beverwijk
dinsdag 09 februari 2021

Dubbelzijdige nokverhoging 4.5 meter breed

Wij willen de nok van ons huis verhogen! Zoals meerdere in de straat hebben gedaan. Vergunning is nog niet in bezit, maar meerdere mensen in de straat hebben het al dus in zes weken moet dit geregeld kunnen zijn. Wij willen een dubbele nokverhoging aan de voor en achter zijde (rijtjeshuis). De afmeting is ongeveer 5,5m breed en ongeveer 1,5 hoog. Wij willen de nok het liefst liefst woonklaar heb, maar Casco is ook geen probleem (dit nog in overleg). Afwerking graag kunststof. Er moet wel een schoorsteen opgemetseld worden. Kozijnen hebben we zelf al. Dus het materiaal graag in overleg met de vakman.


Dakkapelbouw Beverwijk
woensdag 30 augustus 2017

Dak renoveren en dakkapel plaatsen

Ik wil graag een offerte voor de dak renovatie en anders het vervangen plus het plaatsen van een dakkapel aan achterzijde.


Dakkapelbouw Beverwijk
zaterdag 01 april 2017

Dakkapellen reinigen

Ik wil het Trespa op twee twee dakkapellen laten reinigen omdat daar veel groene aanslag op zit.


Dakkapelbouw IJmuiden
dinsdag 01 december 2015

Lekkage dakkapel verhelpen

Ik heb voor en achter lekkage bij de twee dakkapellen. Op dit moment wil ik alleen de lekkage laten verhelpen, omdat de rest van de kapellen er nog goed uit zien! Het gaat om houten dakkapellen.


Dakkapelbouw Beverwijk
woensdag 05 augustus 2015

Dakkapelrenovatie

Dakkapelrenovatie. Breed, 2. 40 lengte 2. 30 het dak. De wangen voorkant 1. 40. Met een hoek van 30 graden. Nieuw asfalt branden plas kraallijst. Boeidelen en wangen van trespa of een andere kunststof. En een nieuwe afvoer maken. Voor een dak. Het gaat om twee dakkapellen gewenste aanbiedingen 5.


Dakkapelbouw IJmuiden
maandag 23 februari 2015

Kunststof dakkapellen plaatsen

Ik wil dakkapellen laten plaatsen aan de voorzijde en achterzijde van ons huis. Afmeting is ruim 4 meter. Graag alles van kunststof.


Dakkapelbouw Velsen-Noord
donderdag 15 maart 2012

Boeideel dakkapel vervangen

De dakkapel heeft nu houten boeidelen. Deze willen we laten vervangen door my stof boeidelen. Dakkapel is 1,5 tot 2 meter.


Dakkapelbouw IJmuiden
maandag 20 juli 2009

Dakkapelspecialist

Op onze jaren 30-woning willen wij graag een dakkapel van 2,5m breed, 1,5m diep en 1m hoog. Binnen- en buitenzijde geheel afgewerkt, tweemaal dubbelglas, waarvan 1 kiep/kantelraam met houtenkozijnen. Afwerking buitenzijde van onderhouds arm materiaal.


Dakkapelbouw Beverwijk
zondag 23 maart 2008

Dakkapelspecialist

Ik wil een dakkapel op mijn nieuwe woning. Ik wil graag weten wat de kosten hier van zijn. Woning is ongeveer 6mtr breed.


Dakkapelbouw Beverwijk
Offertes aanvragen