Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Dakkapel plaatsen Assen

Dakkapel reinigen en verven - Dakkapel plaatsen - Assen

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Dakkapel reinigen en verven

Ik wil graag mijn dakkapel laten reinigen en verven. Bestaande kapel van hout., over bijna gehele breedte van het huis( plusminus 5 meter).


Dakkapelspecialist Gieten

Offertes dakkapel plaatsen in Assen aanvragen

Vergelijkbare opdrachten in regio Assen

maandag 03 juli 2023

Kunststof dakkapel plaatsen of vervangen

Graag huidige dakkapel vervangen voor een kunststof dakkapel. 4 ramen, waarvan 2 klapramen. Maten (bij benadering): Breedte: 6 meter Hoogte: 250 Diepte: 275 Graden van dak: ik vermoed 45. Graag een offerte. Groet, Wanne In welk materiaal ben je geïnteresseerd?: Kunststof dakkapel (aanbevolen) Gewenste breedte (in meters): 6 Ben je eigenaar van de woning?: Ja, ik ben eigenaar


Dakkapelbouw Tynaarlo
maandag 26 juni 2023

Kunststof dakkapel plaatsen of vervangen

breedte is 260 cm, dak is riet, er lijkt een lucht afvoer pijp verplaatst te moten worden. kapel is niet aan de straat kant. project kan in Uw niet drukke tijd gedaan worden In welk materiaal ben je geïnteresseerd?: Kunststof dakkapel (aanbevolen) Gewenste breedte (in meters): 3 Ben je eigenaar van de woning?: Ja, ik ben eigenaar


Dakkapelbouw Appelscha
woensdag 21 juni 2023

Leveren en plaatsen Prefab Dakkapel

We willen graag een prefab dakkapel laten plaatsen op de zolder boven onze garage. Wat zou offerte zijn voor 2 normale ramen en 1 draaikiepraam? grootte ongeveer 3m? Wat zou de offerte zijn voor 2,5m? hoor het graag.


Dakkapelbouw Assen
maandag 30 januari 2023

Twee dakkapellen vervangen door kunststsof dakkapellen

Ik wil 2 dakkapellen vervangen door twee kunststof dakkapellen. De dakkapellen zijn 5 meter breed. Ik wil de dakkappelen afgetimmerd opgeleverd hebben. Graag verder overleg.


Dakkapelbouw Buinerveen
donderdag 29 december 2022

Dakkapel 4m woonklaar

Ik zou graag een dakkapel willen. Ik zoek een vakman die me ook kan adviseren in alles. Ik denk aan ongeveer 4 meter, maar dit zou meer kunnen worden. De afwerking aan de buitenzijde weet ik nog niet, graag advies hierover. De oplevering van de binnenzijde hangt ook af van de prijs, maar ik denk woonklaar.


Dakkapelbouw Assen
dinsdag 25 oktober 2022

dakkapel of velux raam plaatsen.

Ik wil mijn velux dakraam vervangen. Het gaat om de zijkant van het huis. Het is een rieten dak met stalen platen eronder. Ik wil of een groter velux dakraam of een dakkapel plaatsen. Het ligt aan de prijs en wat makkelijker is. Ik wil het sowieso laten uitvoeren, maar ik heb eerst meer informatie nodig over wat handig is.


Dakkapelbouw Gieten
maandag 24 oktober 2022

Nokverhoging 25m²

Ik wil graag een prefab constructies voor een nokverhoging. Het gaat om een nokverhoging van ca. 5 bij 5 in Assen. De tekeningen liggen er al (zie bijlage). Maar er ligt ook een rapport van de constructeur hier, waarin deze aangeeft dat er een en ander met de vloerconstructie moet gebeuren, met staal, om de boel stabiel genoeg te krijgen.


Dakkapelbouw Assen
donderdag 22 september 2022

Dubbelzijdig nokverhoging 5,5m casco

Ik wil graag een dubbelzijdige nokverhoging van 5,5m x4m. De afwerking van de buitenzijde mag van kunststof, een beetje rabat achtige afwerking. De kozijnen mogen ook van kunststof zijn. De oplevering van de binnenzijde mag casco. Er is nog geen vergunning aanwezig.


Dakkapelbouw Zuidlaren
donderdag 23 december 2021

Prefab dakkapel plaatsen (~2m breed)

Graag een offerte voor leveren en monteren van een prefab kunststof dakkapel, inclusief kunststof kozijnen. Is voor een badkamer. 1,8m breed (binnenmaat). De binnenzijde mag sausklaar opgeleverd worden. Met windveer en een hoge isolatie waarde.


Dakkapelbouw Zuidlaren
dinsdag 05 oktober 2021

Bekleding dakkapel vervangen

Heb een dakkapel van ongeveer 2 meter breed, deze is volledig van hout. Zou deze graag vervangen met kunststof, in principe alleen het buitenwerk.


Dakkapelbouw Veenhuizen
maandag 06 april 2020

Dakkapel reinigen en verven

Ik wil graag mijn dakkapel laten reinigen en verven. Bestaande kapel van hout., over bijna gehele breedte van het huis( plusminus 5 meter).


Dakkapelbouw Gieten
woensdag 12 augustus 2015

Lood vervangen bij de dakkapel

Ik wil het lood rondom mijn kunststof dakkapel laten vervangen. Het gaat om ongeveer 7 meter rondom.


Dakkapelbouw Assen
dinsdag 24 maart 2015

Dakkapel met houtrot repareren of vervangen

Drietal dakkapellen dienen opnieuw bekleed te worden. Het liefst met kunststof.


Dakkapelbouw Appelscha
dinsdag 14 mei 2013

Dakkapel leveren en plaatsen

Dakkapel leveren/maken en plaatsen. Kan meehelpen met plaatsen. Dakkapel van ongeveer 2,5 meter breed.


Dakkapelbouw Assen
donderdag 28 januari 2010

Dakkapelspecialist

Lekkage dakkappel. Plafondplaten, gips beschadigd. Werk betreft: (buiten, lekkage dak opheffen). Binnen in eigen beheer. 1e verdieping. Liefst dicht in de buurt en garantie. Schuin pannendak, verder goed onderhouden.


Dakkapelbouw Zuidlaren
Offertes aanvragen