Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Dakkapel plaatsen Arnhem

Kunststof dakkapel - Dakkapel plaatsen - Arnhem

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Kunststof dakkapel

Ik wil een kunststof dakkapel met kunststof kozijnen laten plaatsen aan de zijkant van de woning. Dit is vergunningsvrij. De dakkapel moet 10 meter breed zijn. Oplevering in overleg. Het moet voor maart worden uitgevoerd. // I want to have a plastic dormer with plastic window frames installed on the side of the house. This is permit-free. The dormer should be 10 metres wide. Delivery in consultation.


Dakkapelspecialist Rheden

Offertes dakkapel plaatsen in Arnhem aanvragen

Vergelijkbare opdrachten in regio Arnhem

maandag 24 juli 2023

Kunststof dakkapel 3m

Ik wil graag een dakkapel laten plaatsen van 3 meter breed bij 2. De afwerking van de buitenzijde mag van kunststof. De oplevering van de binnenzijde woonklaar. Hij komt aan de achterzijde, hij dient voor de badkamer.


Dakkapelbouw Arnhem
donderdag 22 juni 2023

Dakkapel 4 meter

Kunststof antraciet dakkapel 4 meter en 1,5 meter hoog. Dakhelling 42 graden. 4 ramen waarvan 2 draaikiep. Tussenstuk tussen eerste en tweede raam om kamers te maken. Isolatie rc6. Afval afvoeren. Afwerking binnenkant doe ik zelf.


Dakkapelbouw Arnhem
dinsdag 09 mei 2023

Aanvraag voor een gevel- en detailtekening van onze gevels en die van de buren

Ik zoek een architect die voor mijn huis en buurhuis (gemeentelijke monument,2 onder 1 kap woning) een geveltekening van de bestaande en nieuwe toestand (schaal 1:100) en een detailtekening van de bestaande en nieuwe toestand (schaal1:5) kan opstellen in verband met het aanvragen van een omgevingsvergunning voor het plaatsen van markisolettes aan de voorzijde van de beide woningen. Indien mogelijk met werk en of bestekomschrijving.


Dakkapelbouw Arnhem
maandag 27 maart 2023

Kunststof dakkapel plaatsen

Ik wil een kunststof dakkapel laten plaatsen. Op dit moment zit er al een kleine dakkapel die verwijderd kan worden, daardoor is er geen vergunning nodig. De dakkapel moet 5 meter breed worden. De binnenzijde wil ik casco opgeleverd hebben. De kozijnen wil ik van kunststof. Ik wil dat het ergens voor de zomer gerealiseerd wordt, als dat niet mogelijk is kan het ook later.


Dakkapelbouw Arnhem
dinsdag 14 maart 2023

Eenzijdige nokverhoging achterzijde + dakkapel voorzijde

Ik wil graag een eenzijdige nokverhoging van ongeveer 4,5 bij 1,5 m aan de achterzijde laten plaatsen. Ik wens graag een casco oplevering en een afwerking met kunststof. Daarnaast wil ik graag een dakkapel van 2 bij 1 m aan de voorzijde laten plaatsen. Ik wens graag een kunststof afwerking voor de buitenzijde en een casco afwerking voor de binnenzijde. Ik zou graag kozijnen van kunststof willen hebben. De vergunning heb ik nog niet tot mijn bezit, deze zou ik graag willen regelen met de betreffende vakpartij (mocht dit financieel haalbaar zijn).


Dakkapelbouw Arnhem
maandag 26 december 2022

Kunststof dakkapel plaatsen

Wij zouden graag een offerte willen ontvangen voor het plaatsen van en dakkapel(3,25m breed) aan de voorzijde. Afwerking binnenzijde compleet opgeleverd. Kozijnen willen wij van kunststof, we willen graag een airco op het dak.


Dakkapelbouw Elst
zondag 04 december 2022

Kunststof dakkapel

Ik wil een kunststof dakkapel met kunststof kozijnen laten plaatsen aan de zijkant van de woning. Dit is vergunningsvrij. De dakkapel moet 10 meter breed zijn. Oplevering in overleg. Het moet voor maart worden uitgevoerd. // I want to have a plastic dormer with plastic window frames installed on the side of the house. This is permit-free. The dormer should be 10 metres wide. Delivery in consultation.


Dakkapelbouw Rheden
zaterdag 10 september 2022

Dakkapel(5m breed) vervangen

Dakkapel vervangen aan de achterzijde. Het gaat om een dakkapel van 5 m breed. Graag voor beide afwerking een prijs. Oplevering woonklaar.


Dakkapelbouw Arnhem
maandag 29 augustus 2022

2 dakkapellen plaatsen

Zou graag een offerte willen ontvangen voor het plaatsen van een dakkapel aan de voor en 1 aan de achterzijde. Beide zijn ~4m breed. Het gaat om houten dakkapel en wij willen ook houten kozijnen, maar voor de kozijnen graag ook voor aluminium een prijs. Oplevering casco.


Dakkapelbouw Huissen
zondag 28 augustus 2022

Kunststof dakkapel voorzijde woning

Op de zolder een extra dakkapel (aan de voorkant van het huis) rond de drie meter breed. We willen kunststof afwerking met kunststof kozijnen. We zijn nog niet in bezit van een vergunning.


Dakkapelbouw Heelsum
zondag 28 augustus 2022

Kunststof dakkapel voorzijde woning

Ik wil een kunststof dakkapel met kunststof kozijnen laten plaatsen aan de voorzijde van de woning. Ik ben nog niet in bezit van een vergunning, maar dit is wel mogelijk. Dakkapel zal 3,25 meter breed moeten worden. Ik wil een woonklare oplevering. Ik wil een airco op het dakkapel.


Dakkapelbouw Elst
maandag 22 november 2021

Plaatsen dakkapel (3,5m breed)

Wij willen graag een dakkapel laten plaatsen van 3,5 meter breed en 1,40 meter hoog. Hoek van het dak is circa 45 graden. Deze moet 50cm vanaf erfscheiding komen (van waar dakraam zit richting links). Dakkapel moet in zelfde kleur als rest van woning (Welstand). De buitenzijde graag afgewerkt in kunststof, inclusief de kozijnen. De binnenzijde willen we graag woonklaar opgeleverd. De vergunning zou ik mbv de vakman willen aanschaffen, als dat mogelijk is.


Dakkapelbouw Arnhem
zondag 22 augustus 2021

Dakkapel op nieuwbouwwoning

Op onze nieuwbouwwoning willen we graag een dakkapel plaatsen van ~9 meter breed en 1,75 hoog. De dakhelling is 55 graden. De dakkapel dient in 3 gelijke delen (vast raam in het midden, 2 draaikiep aan de zijkanten) te worden uitgevoerd. Totaal dus 6 draaikiep (met horren) en 3 vast. Er dienen 3 screens te worden geplaatst. Gezien hoge isolatiewaarde van de nieuwbouwwoning, graag ook de dakkapel met hoge isolatiewaarde offreren. De uitstraling moet modern worden (kadermodel). Kleur antraciet. Uitvoering bij voorkeur medio december 2021 en anders januari 2022. Er is een vergunning nodig, graag hulp van de vakman. Oplevering graag casco met goeie isolatie.


Dakkapelbouw Zevenaar
zondag 30 mei 2021

Vervangen dakkapel

Op het dak van de achterzijde van onze woning staat een dakkapel die vervangen moet worden. Liefst een nieuwe zonder onderhoud, dus van kunststof. Maten zijn; 172cm breed en 115cm hoog. Woonklare oplevering.


Dakkapelbouw Oosterbeek
woensdag 17 februari 2021

Nokverhoging

Wij willen een dubbele nokverhoging op ons huis over de maximale breedte. Het huis is ongeveer 7 meter breed en wij zitten tussen 2 buren in. We willen hem zo breed mogelijk, maar dit hangt af van wat er mag aan de hand van de buren. Ik heb nog geen vergunning hiervoor. Aan de achterzijde zit reeds een dakkapel, dit moet dus een dubbele nokverhoging worden. Ik wil de oplevering graag sausklaar. Kozijnen in hout, afwerking buitenkant ook.


Dakkapelbouw Arnhem
Offertes aanvragen