Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Dakkapel plaatsen Amsterdam Zuidoost

2 Dakkapellen vervangen - Dakkapel plaatsen - Amsterdam Zuidoost

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

2 Dakkapellen vervangen

I need to replace my 2 Dakkapels in my house. Thanks


Dakkapelspecialist Abcoude

Offertes dakkapel plaatsen in Amsterdam Zuidoost aanvragen

Vergelijkbare opdrachten in regio Amsterdam Zuidoost

donderdag 30 maart 2023

2 Dakkapellen vervangen

I need to replace my 2 Dakkapels in my house. Thanks


Dakkapelbouw Abcoude
zondag 26 maart 2023

Kunststof dakkapel 2,7m breed

Ik wil graag een kunststof dakkapel. Maten: 270 cm, 150 hoogte, 45 graden helling met 2 draaiklep ramen en 1 vaste. De oplevering van de binnenzijde hangt af van de kosten. Nog geen vergunning aanwezig.


Dakkapelbouw Amsterdam Zuidoost
donderdag 10 november 2022

2 dakkapellen plaatsen + isoleren dak

Boven onze garage willen wij 1 of 2 dakkapellen ( hangt van prijs af) in de hele lengte (9m) + dak isoleren. 1 van de dakkapellen mag gedeeltelijk of volledig blind. Afwerking en kozijnen dakkapellen in overleg. De dakkapellen zijn vergunngingsvrij. Het dak willen wij isoleren. Vanaf de binnenzijde kan ook.


Dakkapelbouw Abcoude
vrijdag 03 december 2021

Dakkapel renovatie 2,5m breed hout

Huidige dakkapel uit 1990 is toe aan renovatie. Het heeft houten kozijnen en houten draairamen. Er komt tocht en water binnen van de zijkanten. Het is een dakkapel van ongeveer 2,5 meter breed. Hij is nu afgewerkt met hout.


Dakkapelbouw Amsterdam Zuidoost
woensdag 03 november 2021

Dakkapel plaatsen (5m breed)

Ik wil graag een dakkapel van kunststof met een schuin dak laten maken op de eerste verdieping, breedte +/- 5m. De binnenzijde mag casco opgeleverd worden.


Dakkapelbouw Amsterdam Zuidoost
woensdag 08 september 2021

Dakkapel aan de voor- en achterzijde

Graag zouden wij een offerte willen voor het plaatsen van 2 dakkappellen. 1 voorzijde en 1 achterzijde. dit betreft een rijtjes woning en qua grootste dachten wij aan om voor beide kanten 4 meter toe te passen. er staan al in de voorzijde van andere buren een dakkapel van 4 meter dus voor de vergunning moet dit mogelijk zijn. Graag een complete oplevering en kunststof kozijnen.


Dakkapelbouw Amsterdam Zuidoost
donderdag 02 september 2021

Kunststof dakkapel realiseren (4,5m breed)

Ik wil een dakkapel van 4.5m x 1.5m. De een prijs voor een kunststof en de mogelijkheden. Kleur antraciet. Casco opgeleverd.


Dakkapelbouw Amsterdam Zuidoost
maandag 21 juni 2021

Woonklare dakkapel en nokverhoging

Het betreft het plaatsen van een Dakkapel aan de voorzijde en een Dakkaper (enkelzijdige nokverhoging) aan de achterzijde. Ter verduidelijking voeg ik een screenshot toe van het bestaande en het te realiseren. Tevens ontvang ik graag een richtprijs voor het compleet af gewerkte resultaat (gestuct en gesaust) hebben. Voor de indeling kan ik wel een schets maken van hoe we het ongeveer willen. Ga er vanuit dat diverse elektra punten (voor stroom en licht), internetaansluiting, douche, toilet en wasbak(ken), kastenwand onder dakbeschot en eventuele glasplaat/kamer afscheider ook door jullie geïnstalleerd kunnen worden. Ik ben nog niet in bezit van een vergunning. De afmetingen zijn 3 meter voor de voorzijde (dakkapel) en 6 voor de achterzijde (nokverhoging). Ik wil beide woonklaar opgeleverd hebben. Afwerking buitenzijde graag in overleg. De uitbouw moet verwarmd worden door radiatoren.


Dakkapelbouw Ouderkerk aan de Amstel
zondag 19 juli 2020

Dakkapel plaatsen

Ik wil een dakkapel voor en achter alle twee met drie schuif en kiep ramen links en rechts en in het midden elk een lange raam voor voldoende licht inval en als het mogelijk is 1 schuif en kiep raam aan de zijkant rechts. De afmetingen zijn 4.50 breed en 175 lang en de dak is nu 33/5 graden schuin


Dakkapelbouw Amsterdam Zuidoost
vrijdag 12 juni 2020

dakkapel plaatsen

dakkapel plaatsen, ongeveer 4.5 meter


Dakkapelbouw Amsterdam Zuidoost
vrijdag 01 mei 2020

Dakkapel achterzijde realiseren

Graag wil ik een vrijblijvende offerte voor het plaatsen van een kunststof dakkapel van 4 meter breed en als dat kan 3 m hoog. Het moet een dubbel kunststof kozijn met dubbel draairaam hebben, inclusief (binnen)afwerking, plaatsingskosten en aanvraag vergunning bij de gemeente. Ik heb bij de gemeente gekeken wat er nodig is voor de vergunning: de dakkapel moet goed afgewerkt zijn, energie zuinig gemaakt worden en voor het aanvragen van de vergunning zelf moeten tekeningen worden ingediend. De dakkapel komt aan de achterzijde. Op 20 mei zal de sleuteloverdracht zijn waarschijnlijk.


Dakkapelbouw Amsterdam Zuidoost
zondag 29 maart 2020

Dakkapel plaatsen

Ik wil graag een dakkapel van 4000 x 1750 laten plaatsen. Graag zonder afwerking met een houten constructie en met keralit aan de buitenkant. Het komt aan de achterzijde van de woning dus er is geen vergunning voor nodig. Graag ontvang ik een offerte.


Dakkapelbouw Amsterdam Zuidoost
woensdag 02 januari 2019

Dakkapel repareren

Aan de bovenkant van onze dakkapel is de daklijst deels losgelaten en hangt erbij. Deze is bevestigd op een houten balk welke vermolmd is. De balk dient te worden vervangen en de bestaande kunststoflijst moet hierop weer teruggeplaatst worden.


Dakkapelbouw Amsterdam Zuidoost
maandag 22 oktober 2018

Een uitbouw en 4 dakkapellen realiseren

Ik zoek een aannemer/dakkapelspecialist die een aantal grote klussen kan uitvoeren in en rondom de woning. Het gaat om het plaatsen van 4 dakkapellen, twee aan de voor- en twee aan de achterzijde. De dakkapellen moeten op de eerste verdieping geplaatst worden op een schuine pannendak. Daarnaast moet er aan de achterzijde van de woning een uitbouw van 50 m2 gerealiseerd worden. Een fundering ten behoeve hiervan is al aanwezig. De uitbouw moet woon-klaar opgeleverd worden. Verdere specificaties van de werkzaamheden graag in onderling overleg. Het gaat om een vrijstaande woning


Dakkapelbouw Ouderkerk aan de Amstel
woensdag 14 februari 2018

Kunststof dakkapel plaatsen

Graag wil ik de prijzen opvragen van een kunststof dakkapel een met een AFM van 3 breed en een met dr AFM van 4 breed. Zou er inzichtelijk gemaakt kunnen worden wat de plaatsingskosten bij jullie zijn? En incl en excl afwerking. Dan kan ik dit meenemen in de afweging. Mijn woning wordt in sept opgeleverd dus heb nog geen foto’s hiervan.


Dakkapelbouw Amsterdam Zuidoost
Offertes aanvragen