Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Dakkapel plaatsen Amstelveen

Een kunststof dakkapel aan de achterzijde van een woning realiseren - Dakkapel plaatsen - Amstelveen

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Een kunststof dakkapel aan de achterzijde van een woning realiseren

Ik zoek een dakkapelspecialist voor het leveren en plaatsen van een dakkapel aan de achterzijde van ons hoekhuis. De kapel mag 330 cm breed zijn en graag een aluminium/kunststof grijs look hebben. De binnenzijde werken we zelf af.


Dakkapelspecialist Amstelveen

Offertes dakkapel plaatsen in Amstelveen aanvragen

Vergelijkbare opdrachten in regio Amstelveen

dinsdag 19 september 2023

Realiseren van dakkapellen

Het realiseren van 2 slaapkamers, een badkamer en en was kamer. Hierbij zullen 1 of meerdere dakkapellen geplaatst moeten worden. Tevens overwegen wij een opbouw op onze garage te realiseren. Waarbij er een verdieping bovenop wordt gezet met daarop een puntdak.


Dakkapelbouw Amstelveen
maandag 19 juni 2023

Dakkapel realiseren (4,7m)

Ik wil graag een Dakapel: 470cm x 175cm , rabbat, 4 draaikipram, roluik. Bouwjaar is 2011, 45 graden, dakpanen


Dakkapelbouw Amstelveen
zaterdag 29 oktober 2022

Kunststof dakkapel plaatsen 3 meter breed

Ik wil graag een dakkapel laten plaatsen In welk materiaal ben je geïnteresseerd?: Kunststof dakkapel (aanbevolen) Gewenste breedte (in meters): 3 Ben je eigenaar van de woning?: Ja, ik ben eigenaar


Dakkapelbouw Amstelveen
maandag 27 juni 2022

Kunststof dakkapel plaatsen (4,5m)

Ik zoek een specialist die voor mij een kunststof dakkapel kan plaatsen. Met ook kunststof kozijnen en HR++ glas. De breedte wordt ongeveer 4,5m breed. Graag een sausklaar oplevering van de binnenzijde.


Dakkapelbouw Amstelveen
zaterdag 28 mei 2022

2 dakkapellen 4,7m breed

Ik wil graag 2 dakkapellen plaatsen. Voor de voorzijde (straatzijde) zou ik een standaard dakkapel willen. die ongeveer 4,7 meter breed is, met links en rechts 30 cm over. Ons huis is 5,30 meter breed. Veel van onze buren hebben een soortgelijke dakkapel, vandaar dat de toestemming geen probleem zou moeten zijn. We hebben een dakbalk, vandaar dat het ontwerp van de dakkapel 3 ramen moet hebben aan de ene kant en 2 aan de andere kant, met een afstandhouder voor de balk in het midden. Voor de achterkant zou ik een Modulair Serre van Velux willen. o Dakkapel Modulair Serre met onder 3 x GPL SK06 2070 en boven GGL SK06 2 o Rc-waarde 3,5 m2K/W o Afwerking binnenzijde; wit gegrond multiplex. o Buitenzijde zink, antraciet gecoat, onderhoudsvrij


Dakkapelbouw Amstelveen
vrijdag 29 april 2022

Kunststof dakkapel (prefab)

We willen op zolder een dakkapel laten plaatsen aan de voorzijde van de woning. Ongeveer 3 meter breed. Ik sta open voor prefab. Ik ben bezig met de vergunning. Ik wil een kunstroof afwerking met kunststof kozijnen. Ik wil een casco oplevering en wil het laten verwarmen door radiatoren.


Dakkapelbouw Amstelveen
donderdag 21 oktober 2021

Dakkapel vervangen of repareren + keukenraam vervangen

Aan de voorkant van mijn woning heb ik op het dak( 3de etage) een kleine dakkapel dat is begonnen met lekken. Het toont inmiddels ook hier en daar scheuren. Ik zou graag een analyse van de schade en mogelijke kosten voor reparatie of vervanging in de vorm van een offerte willen hebben. Verder is ook aan de voorkant een keukenraam die houtrot heeft en de schilder al 2 jaar geleden tegen mij zei dat dit vervangen moet worden,  "anders valt het glas zo uit de sponning" misschien overdreven maar deze boodschap heb ik destijds ter harte genomen en wil graag weten hoe erg de schade is en hoeveel het kost om gerepareerd of vervangen te worden. Als u qua planning en gelegenheid een bezichtiging kan plannen en een analyse kan uitvoeren hoor ik het graag, Mvg, S.Clements Mauritslaan 30, Amstelveen 0624779551


Dakkapelbouw Amstelveen
zondag 01 augustus 2021

Prefab Dakkapel aan weerszijden van huis

Bij voorkeur een dakkapel van 3 meter, van 3 meter. Zowel aan de voorkant als achterkant. Verder graag wat advies naar de mogelijkheden.


Dakkapelbouw Amstelveen
woensdag 30 juni 2021

2 Dakkapellen plaatsen

Al in bezit van een vergunning 2 Dakkapellen 1x 3 Meter breed 1x 5,5 Meter breed Incl leveren en plaatsen Alles van hout. Casco.


Dakkapelbouw Amstelveen
woensdag 07 april 2021

Hoekdakkapel plaatsen

I would like to install a hoekdakkapel for my house. I have got an application permit to build it. The dakkapel has to be 5 meters wide. I will finish the inside myself.


Dakkapelbouw Amstelveen
donderdag 24 september 2020

Een kunststof dakkapel aan de achterzijde van een woning realiseren

Ik zoek een dakkapelspecialist voor het leveren en plaatsen van een dakkapel aan de achterzijde van ons hoekhuis. De kapel mag 330 cm breed zijn en graag een aluminium/kunststof grijs look hebben. De binnenzijde werken we zelf af.


Dakkapelbouw Amstelveen
vrijdag 02 november 2018

Zijwangen en boeidelen bekleden met zink

Voor een woning gelegen te Amstelveen moeten de zijwangen en boeidelen van 2 dakkapellen bekleed worden met zink. Dakkapellen zijn identiek en ca 5m lang. Graag een afspraak op locatie voor prijsopgave. Uitvoering werk wel graag binnen 3 weken.


Dakkapelbouw Amstelveen
zondag 17 september 2017

Dakkapellen voor en achter schoonmaken

Kunststof dakkapellen (2014) krijgen aanslag. Dakkapel achter 3.50 breed, voor 2.50 meter breed. Materiaal: Trespa. Het afval wordt door de klant weggegooid en de werkplek is goed bereikbaar.


Dakkapelbouw Amstelveen
donderdag 26 januari 2017

Dakkapellen laten reinigen

Ik heb 2 kunststof dakkapellen, een van 3 meter en een van 4.50 meter breed. Deze wil ik graag laten reinigen en tevens de afvoergoot. Graag een vrijblijvende offerte.


Dakkapelbouw Amstelveen
dinsdag 06 december 2016

Zijkant van de dakkapel repareren

Een zijkant van mijn dakkapel moet gerepareerd/ vernieuwd worden. Dat deel van de dakkapel is niet meer in goede staat. De dakkapel is van hout en de andere kant is eerder al gerepareerd. Dan meteen ook even kijken naar de bovenkant, de omlijsting, of die nog goed is. Graag het hout vervangen door een kunststof materiaal. Wie zou deze klus willen doen?


Dakkapelbouw Amstelveen
Offertes aanvragen