Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Dakkapel plaatsen Amersfoort

Dakkapel (5.40m breed) plaatsen - Dakkapel plaatsen - Amersfoort

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Dakkapel (5.40m breed) plaatsen

Ik zoek een aannemer of bouwbedrijf die een dakkapel van 540 cm á 560 cm voor ons kan maken. Voorkeur materiaal is hout. Uiteraard met de nodige kiepramen en ventilatieroosters. Oplevering willen woon klaar. Wij hebben er houten kozijnen in gewild.


Dakkapelspecialist Baarn

Offertes dakkapel plaatsen in Amersfoort aanvragen

Vergelijkbare opdrachten in regio Amersfoort

maandag 17 juli 2023

Realiseren van een nok verhoging 5m

Ik wil een nok verhoging laten realiseren van 5 meter breed. De binnenzijde wil ik casco opgeleverd krijgen en de buitenzijde wil ik kunststof afgewerkt hebben. Ik ben nog niet in het bezit van een vergunning.


Dakkapelbouw Amersfoort
maandag 03 juli 2023

Vaste trap + 3 dakramen of kleine dakkapel

Wij zouden graag een vaste trap naar de zolder willen laten plaatsen en daarnaast dakramen (liefst een kleine dakkapel aan de voorkant met 2 dakramen aan de achterkant afhankelijk van de kosten, anders 3 dakramen). Op dit moment hebben wij een vlizotrap. Het huidige trappengat zal gedicht moeten worden en er dient een nieuw trappengat gemaakt te worden. Onze voorkeur gaat uit naar een vaste trap. Mocht dit qua budget niet haalbaar zijn, dan is open trap bespreekbaar. Daarnaast willen wij één draai aan de onderkant. Daarna recht naar boven.


Dakkapelbouw Nijkerk
maandag 03 april 2023

Dakkapel bekleden met kunststof 4,4m breed

Ik wil graag mijn dakkapel laten bekleden. Het is een dakkapel van ongeveer 4,4m breed. De dakkapel moet worden bekleed met kunststof (b.v. Keralit). De buren doen wellicht ook mee.


Dakkapelbouw Bunschoten Spakenburg
woensdag 29 maart 2023

Dakkapel plaatsen

Ik wil een dakkapel plaatsen aan de voorzijde van mijn woning. Ik wil informatie over wat de beste afwerking is aan de buitenzijde. De binnenzijde wil ik woonklaar opgeleverd hebben. We hebben een betonnen dak, dus ik wil bespreken wat hier de mogelijkheden zijn. Ik wil dat de dakkapel ongeveer twee meter breed wordt.


Dakkapelbouw Amersfoort
vrijdag 10 maart 2023

Dubbelzijdige nokverhoging 6m + vaste trap realiseren

Ik wil graag een dubbelzijdige nokverhoging laten plaatsen. Het huis is 6m breed. Er staan twee schoorstenen op het dak, deze moeten ook afgevoerd worden. De afwerking van de buitenzijde mag van kunststof. De oplevering van de binnenzijde mag gewoon casco zijn. Tevens bouwen en plaatsen vaste trap naar zolder. Nog geen vergunning aanwezig.


Dakkapelbouw Amersfoort
zaterdag 11 februari 2023

Dakkapel plaatsen

Ik wil een dakkapel laten plaatsen aan de voorzijde van mijn woning. Ik heb nog geen vregunning. De dakkapel moet 5 m breed worden en ongeveer 1.7 m hoog. Ik wil dat de binnenkant casco wordt opgeleverd. De kozijnen moeten van kunststof worden.


Dakkapelbouw Amersfoort
zondag 29 januari 2023

Dakkapellen plaatsen

We zijn in de aankoop proces van een nieuw huis en willen graag een 6 meter lang dakkapel plaatsen.


Dakkapelbouw Soest
vrijdag 09 december 2022

Lekkage dak van dakkapel repareren

Het dak van de dakkapel lekt en dit moet gerepareerd worden. Ik zou graag willen dat een vakman even langskomt om te kijken en mij kan vertellen wat de kosten zullen zijn, een offerte dus. Die zie ik graag tegemoet.


Dakkapelbouw Amersfoort
donderdag 01 december 2022

Dakkapel plaatsen (5m breed)

Ik wil graag een dakkapel laten plaatsen aan de achterzijde van mijn woning. Deze wordt 5m breed. De afwerking van hout of kunststof, graag een offerte voor beide. De binnenzijde mag sausklaar opgeleverd worden. Het is vergunningsvrij. Graag zie ik een offerte tegemoet.


Dakkapelbouw Soest
maandag 14 november 2022

Houten dakkapel achterzijde realiseren

Wij willen graag een dakkapel over de gehele lengte van de achterzijde. Het gaat om een dakkapel van 8 meter. Wij willen houten dakkapel. Wij hebben houten kozijnen gewild. Oplevering woonklaar.


Dakkapelbouw Leusden
dinsdag 11 oktober 2022

Schilderen buitenzijde van dakkapel van kunststof

Mijn dakkapel is door de vorige schilder niet geschilderd, de rest van de achterzijde van mijn huis wel. Het gaat om een dakkapel met verticale zonwering die denk ik wel gespoten kan worden. Het betreft de buitenzijde.


Dakkapelbouw Leusden
dinsdag 20 september 2022

Dubbelzijde nokverhoging 4 x 5

Ik wil graag een nokverhoging laten plaatsen van ongeveer 4 X 5. Ik wil graag een dubbelzijde nokverhoging


Dakkapelbouw Amersfoort
woensdag 10 augustus 2022

Dakkappellen plaatsen

Wij willen graag 1 of 2 dakkapellen vergunningsvrij aan de achterzijde van ons huis laten plaatsen. Hebben de voorkeur voor een complete oplevering met kunststof kozijnen.


Dakkapelbouw Baarn
dinsdag 12 april 2022

2 Dakkapellen plaatsen (3,3m en 6m)

Ik zoek een vakman die voor mij een 2 dakkapellen kan realiseren aan de voor- en achterzijde. Deze worden 3,30m en 6m. Deze wil ik graag in kunststof afgewerkt hebben, inclusief de kozijnen. De binnenzijdes mogen woonklaar opgeleverd worden. De architect verzorgt mijn vergunning.


Dakkapelbouw Baarn
donderdag 20 januari 2022

Dakkapel (5.40m breed) plaatsen

Ik zoek een aannemer of bouwbedrijf die een dakkapel van 540 cm á 560 cm voor ons kan maken. Voorkeur materiaal is hout. Uiteraard met de nodige kiepramen en ventilatieroosters. Oplevering willen woon klaar. Wij hebben er houten kozijnen in gewild.


Dakkapelbouw Baarn
Offertes aanvragen