Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Dakkapel plaatsen Alphen aan den Rijn

Kunststof dakkapel plaatsen - Dakkapel plaatsen - Alphen aan den Rijn

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Kunststof dakkapel plaatsen

Ben opzoek naar een partij die voor ons een compleet kunststof dakkapel kan plaatsen, dit moet casco worden opgeleverd. Daarin zitten wij te denken aan 1 of 2 kantel ramen met een rolluik. Zit te denken aan 3 meter. Na de bouwvak mogen de werkzaamheden plaatsvinden.


Dakkapelspecialist Hazerswoude Dorp

Offertes dakkapel plaatsen in Alphen aan den Rijn aanvragen

Vergelijkbare opdrachten in regio Alphen aan den Rijn

donderdag 09 maart 2023

Enkelvoudige nokverhoging (4,8m) en dakkapel (3m)

Graag willen wij over de hele breedte van de woning een verlengde nok/ enkele nokverhoging realiseren. Aan de andere kant van het dak een dakkapel. De breedte van de verlengde nok 4.8 meter. De breedte van de dakkapel 3 meter. De afwerking van de buitenzijde het liefst van kunststof, de kozijnen ook. De oplevering van de binnenzijde mag casco. Nog geen vergunning in bezit.


Dakkapelbouw Ter Aar
maandag 07 november 2022

Dakkapel plaatsen (4,2m breed)

Wij willen aan de achterkant (vergunningsvrij) een dakkapel. Dakkapel van 4.2m breedte bij 175cm hoogte. Dakkapel bestaande uit 4 ramen, waarvan 2 buitenste draaikiep. Middelste twee ventilatieschuiven. Dakkapel volledig in kunststof en de kleur antraciet, ook buitenkant van kozijn, binnenkant wit. Verder de zijkant en voorkant voorzien van keralit. Kozijn met een riggel naar binnen. De oplevering van de binnenzijde graag casco. Daarnaast wil ik nog een balk tegenover de dakkapel zodat ik een vliering kan maken. Dak is 39,5 graden.


Dakkapelbouw Hazerswoude Dorp
dinsdag 01 november 2022

Kunststof dakkapel plaatsen 7,5 meter breed

Ik wil graag een dakkapel op 2de verdieping van een vrijstaand huis. Afgetimmerd. In welk materiaal ben je geïnteresseerd?: Kunststof dakkapel (aanbevolen) Gewenste breedte (in meters): 7.5 Ben je eigenaar van de woning?: Ja, ik ben eigenaar


Dakkapelbouw Alphen aan den Rijn
woensdag 12 oktober 2022

Kunststof dakkapel renoveren

Zijwanden en bovenranden vervangen voor kunststof en dakbedekking vernieuwen met nieuw loodranden. De dakkapel aan de voorzijde. De dakkapel is zo'n 2,5m breed.


Dakkapelbouw Alphen aan den Rijn
vrijdag 17 juni 2022

Kunststof dakkapel plaatsen

Ben opzoek naar een partij die voor ons een compleet kunststof dakkapel kan plaatsen, dit moet casco worden opgeleverd. Daarin zitten wij te denken aan 1 of 2 kantel ramen met een rolluik. Zit te denken aan 3 meter. Na de bouwvak mogen de werkzaamheden plaatsvinden.


Dakkapelbouw Hazerswoude Dorp
woensdag 15 juni 2022

Kunststof dakkapel plaatsen (3m breed)

Ik wil graag een dakkapel aan de voorzijde van mijn woning laten plaatsen. Deze wordt ongeveer 3m breed. De afwerking van de buitenzijde willen van kunststof, inclusief de kozijnen. Oplevering van de binnenzijde mag casco.


Dakkapelbouw Boskoop
zondag 17 april 2022

Kunststof dakkapel plaatsen (3,6m breed)

Ik ben opzoek naar een dakkapel: Kunststof dakkapel (B=360cm,H=150cm bij 45 gr), 4 ramen, waarvan 2 draai/kiep en 2 vast met tussenschot (10cm) Kunststof kozijnen kleur: wit, de boei delen antraciet grijs. Casco opgeleverd. Glas HR++. met elektrische rolluiken. Plaatsen over 3 maanden ivm sleutel overdracht.


Dakkapelbouw Alphen aan den Rijn
woensdag 15 december 2021

Dakkapel plaatsen (4m breed)

Wij zijn op zoek naar een vakman om een kunststof dakkapel te plaatsen, inclusief kunststof kozijnen. Het wordt ongeveer 4m breed. De binnenzijde mag sasuklaar opgeleverd worden. Hij komt aan de voorzijde, ik denk zelf dat er geen vergunning voor nodig is.


Dakkapelbouw Alphen aan den Rijn
donderdag 01 juli 2021

Kunststof dakkapel voorzijde 3,80m breed

Graag zouden wij van u een offerte willen ontvangen voor een kunststof / houtlook dakkapel aan de voorkant van ons huis Vergunningsvrij. Afhankelijk van de kosten casco of sausklaar. Breedte : tussen 3.60 en 4.00 2 kiep/kantel ramen en 2 vaste ramen Zijwanden en boekdelen antraciet en (kunststof) kozijnen en ramen wit


Dakkapelbouw Rijnsaterwoude
zaterdag 24 april 2021

Dakkapel op zolder plaatsen

Ik wil een dakkapel van 2,5 meter, met 2 kiepramen en 1 vast raam. Het liefst met twee uitrol-horren voor de kiepramen. De tweede optie is een dakkapel van 4,5 meter, waarbij ook de voorzolder de dakkapel en 2 ramen zou krijgen. Graag zonder binnen afwerking.


Dakkapelbouw Alphen aan den Rijn
zaterdag 19 december 2020

Dakkapel aan achterkant woning plaatsen

Wij willen heel graag een dakkapel op de achterkant van ons huis. Op het dak, aan de achterkant van ons huis zit nu nog een zonnecollector van zonneboiler. Deze is al losgekoppeld en kan er zo afgetild worden. Op die plaats willen wij graag een dakkapel. Omdat het een dubbel woonhuis met puntdak is, Kan hier niet zo een groot dakkapel. (zie 2 foto) Bijgaand ook twee foto van het dakkapel waaraan wij zitten te denken. De kleur willen wij het liefste antraciet grijs. Aan de zijkant van het dak zit een groot Velux raam. Deze moet eruit en dichtgemaakt omdat we aan deze kant van het dak ooit zonnepanelen willen plaatsen. Kunt u voor ons een offerte maken voor de bovenstaande wensen


Dakkapelbouw Ter Aar
maandag 30 november 2020

Dakkapel voor vergroten badkamer

Wij willen graag een dakkapel om onze badkamer te verruimen. Formaat tussen 2,5 en 3 meter breed. In een pannendak. Geen idee hoe groot de hellingshoek is. Afwerken tot en met stucwerk. Met drie ramen, eventueel met kiep/kantelramen. Hout of kunststof? Ik neig naar kunststof vanwege het schilderwerk bij hout maar graag uw advies hierover.


Dakkapelbouw Koudekerk aan den Rijn
donderdag 11 juni 2020

Dakkapel kunststof

Ik wil graag een kunststof dakkapel van 4.50 meter laten plaatsen. De binnenkant hoeft niet afgewerkt te worden.


Dakkapelbouw Alphen aan den Rijn
zondag 10 mei 2020

Dakkapel voorzijde

We willen graag een nieuwe dakkapel aan de voorzijde van mijn huis plaatsen. Graag een dakkapel van Trespa. De afmetingen zijn 4 meter breed bij 1,95 m hoog. Daarin wee draai kiepramen en twee gewone ramen plaatsen. Inclusief rolluiken en horren. Inclusief afvoer materialen. De kozijnen van de ramen graag van kunststof en de ramen van HR ++ glas. De voorzijde is goed te bereiken en er kan een stijger worden geplaatst.


Dakkapelbouw Alphen aan den Rijn
maandag 20 april 2020

2 dakkapellen plaatsen + 2 slaapkamers maken op zolder

Plaatsen 2 dakkapellen incl. afwerken, creëren van 2 slaapkamers, aanleggen van verwarming op slaapkamers. Dak extra isoleren. Waarschijnlijk worden er dingen vergeten welke meer expertise nodig hebben Het huis is 5 m breed, de dakkapellen mogen als ik mij niet vergis, maximaal 4.20 m worden, dit zou ik dan graag willen hebben. Dit is zonder vergunning mogelijk. De dakkapellen komen voor en achter het huis. De dakkapellen wil ik van kunststof met een houtlook. Momenteel is er geen dakkapel aanwezig, aan 1 zijde zit een klein dakraam en een grote, aan de andere kant zit helemaal niets. Bedoeling is dat alles wordt geregeld. Op dit moment is de zolder 1 slaapkamer, door middel van 2 dakkapellen willen wij 2 normale slaapkamers realiseren. Dus wandjes plaatsen en plafond. Zolder is nu 9 m bij 5 m. Dit is 1 grote kamer, zit wel een wandje tussen, maar dit stelt niet veel voor. Ik wil 2 slaapkamers realiseren van 3 bij 4,5 m met een halletje. Het is dit of verhuizen en momenteel zijn er geen huizen bij ons in de buurt te koop, dus willen wij het graag zo oplossen. Ik heb de offerte nodig om een budget van de bank te krijgen, ik kan zelf ook een deel betalen.


Dakkapelbouw Alphen aan den Rijn
Offertes aanvragen