Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Vastschroeven dakgoot Woerden

Dakgoot betimmering maken - Dakgoot vervangen - Woerden

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Dakgoot betimmering maken

Wat kost het maken van een betimmering om de reeds bestaande prima goot? Gaat om stukje van 2,5 m Voorkeur voor trespa.


Dakdekker Bodegraven

Offertes dakgoot vervangen in Woerden vergelijken

Recente opdrachten in Woerden

dinsdag 13 december 2022

Zinken dakgoot lekt, ter hoogte van de regenpijp.

De zinken dakgoot lekt, ter hoogte van de regenpijp. Er zit een scheur in het zink. Het water loopt nu langs de regenpijp (twee weken geleden). Kan dit stuk gerepareerd worden? We gaan binnen een half jaar verhuizen, dus algehele vervanging is niet wenselijk, we willen de kosten zo laag mogelijk houden.


Klussen Woerden
donderdag 21 april 2022

schilderen voorgevel inclusief dakgoot.

Het houtwerk van onze voorgevel schilderen inclusief dakgoot. Het schilderwerk is in een standaard RAL kleur wit gedaan De 2 draairamen, de voordeur en het gedeelte boven de voordeur zijn gelakt. Wij hebben de benodigde lak nog staan (indien nodig) Opgegeven schilderwerk Mijn woning is 4 t/m 6 jaar geleden geschilderd. Mijn woning is voor een deel in transparante lak geschilderd. Het schilderwerk bestaat uit 1 kleur Het schilderwerk moet in dezelfde kleuren uitgevoerd worden. Schilderwerk Voorgevel Daklijst met overstek (tot 0,5m) - 6 meter Betimmering klein - 4 m² Deur bewerkt - 1 stuks Raam middel dat open kan - 2 stuks Raam groot dat niet open kan - 2 stuks


Klussen Woerden
woensdag 20 april 2022

Zonnepanelen installeren (particulier)

Er zijn reeds zonnepanelen aanwezig noord-oost, zuid-west schuin dak oostzijde). We willen echter meer elektrisch vermogen gebruiken voor bv airco en verwarming. Er is nog een zijde schuin dak van ca 5 mtr (nok naar 9 meter dakgoot breedte) bij 5 mtr(schuine zijde) over aan de west kant. We hebben een 3x25A net-aansluiting. Afstand naar meterkast ca 15 mtr.


CV en verwarming Bodegraven
dinsdag 07 december 2021

Dakgoot betimmering maken

Wat kost het maken van een betimmering om de reeds bestaande prima goot? Gaat om stukje van 2,5 m Voorkeur voor trespa.


Dakgoot en regenpijp Bodegraven
maandag 17 mei 2021

Pannendak vervangen 30-35m2

Het gaat om een hoekwoning met een schuin pannendak (voor- en achterkant) en 2 dakkapellen. Deze daken op de 1e etage dienen te worden vervangen (totaal tussen 30 en 35 m2). Met de vervanging gelieve rekening te houden met het volgende: - Pannen bij voorkeur hergebruiken en ontbrekende pannen bijbestellen. Mogelijk geheel nieuwe pannen. - Tevens dakgoot aan voorzijde vervangen/repareren met nieuwe afwerking. - Nieuwe loodlappen (o.a. onder dakkapellen) - Nieuwe windveren (zijkant woning) - Nieuwe zijkanten dakkapellen. - Met plaatsen nieuw dak, plaatsen dakisolatie (binnenzijde). - Eventueel enkele extra dwarsbalken ter versterking constructie. - Afwerking binnen met gipsplaten - Stucwerk en aanleg elektra niet meenemen in offerte.


Dakdekken en dakreparaties Woerden
dinsdag 30 maart 2021

21m dakgoot vernieuwen

bij blok van vier huizen dakgoten vernieuwen .21 strekkende meter op een lijn


Installatie- en leidingwerk Noorden
zaterdag 10 oktober 2020

Dakvoetprofielen plaatsen

Graag ontvang ik een offerte voor het plaatsen van dakvoetprofielen (voor en achter, totaal ca 10 meter) en kleine reparatie aan minimaal lekkende zinc dakgoot. Verder is het dak in goede conditie, absoluut geen verborgen gebreken.


Dakdekken en dakreparaties Harmelen
woensdag 24 juli 2019

Vervangen dakgoten voor en achterzijde apart (2*6 meter)

Zowel aan de voor- als aan de achterzijde van mijn huis zijn de dakgoten aan vernieuwing toe. De voorzijde gaat voor, want daar lekt de huidige dakgoot (8 meter hoog, achterkant 5,5 meter hoog). Beide kanten zijn 6 meter lang. Ik weet nog niet van welk materiaal het gemaakt moet worden, ik laat mij adviseren. De oude dakgoten moeten afgevoerd worden. Gegeven dat ik verwacht dat de prijs voor beide goten mij te hoog is gaarne prijsopgave voor voor- en achterkant apart.


Installatie- en leidingwerk Linschoten
zondag 23 juni 2019

Lekkage dak + reparatie dakgoot

Wij hebben een lekkage aan ons dak (dakpannen). Daarnaast zit er een stuk van de dakgoot los. Graag zouden we beide laten repareren.


Dakdekken en dakreparaties Woerden
woensdag 23 mei 2018

Vogels onder dakpannen verwijderen en voorkomen

We hebben een kraaiennest onder de dakpannen aan de voorkant van het huis. We willen deze graag weg hebben en voor 15m2 dakgoot schroten om dit in de toekomst te voorkomen.


Dakdekken en dakreparaties Woerden
donderdag 12 april 2018

Vogelwering in de dakgoot plaatsen

5 meter vogelwering plaatsen en 5 meter hout impregneren op het dak. Is bereikbaar middels een ladder.


Dakgoot en regenpijp Woerden
zaterdag 10 maart 2018

Coating op de dakgoot aanbrengen

Ik wil graag coating laten aanbrengen over de dakgoot van 6 meter. Dit is in verband met lekkage. Deze is 6 meter hoog.


Dakgoot en regenpijp Woerden
vrijdag 15 december 2017

Dakgoot vervangen

Het vervangen van de dakgoot van 5 aaneengesloten huizen aan de voorzijde en aan de achterzijde. Het gaat om een lengte van totaal 60 meter, wat het 12 meter per huis maakt en 6 meter per dakgoot.


Dakgoot en regenpijp Noorden
zaterdag 09 december 2017

Lekkende dakgoot repareren

De PVC dakgoot aan de voorzijde lekt. Het probleem lijkt te liggen bij het koppelstuk. Graag laat ik dit controleren en repareren.


Dakgoot en regenpijp Bodegraven
donderdag 30 maart 2017

Houten dakgoot repareren

Het betreft een houten dakgoot met een folie erin. De folie is waarschijnlijk ergens stuk gegaan waardoor het hout van de dakgoot is gaan rotten. De houten dakgoot is bekleed met een kunststof. Het werk omvat: verwijderen kunststof beplating, houten dakgoot herstellen, nieuwe folie in dakgoot aanbrengen en kunststof beplating weer monteren. De dakgoot is ongeveer 4 meter lang, waarbij 1 hoek voornamelijk is aangetast.


Dakgoot en regenpijp Woerden
Offertes aanvragen