Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Vastschroeven dakgoot Wassenaar

Dakgoten vervangen - Dakgoot vervangen - Wassenaar

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Dakgoten vervangen

Ik heb een lekkage aan mijn dakgoot, en wil deze daarom laten vervangen. Het is een aluminium dakgoot, en hij mag door een nieuwe van kunststof of zink vervangen worden. In totaal gaat het om 42 meter.


Dakdekker Wassenaar

Offertes dakgoot vervangen in Wassenaar vergelijken

Recente opdrachten in Wassenaar

dinsdag 22 juni 2021

lekkende dakgoot 24m

De dakgoten lekken en zijn denk ik aan vervanging toe. Het betreft dakgoten aan voor- en achterzijde van het pand. Deze zijn geplaatst ca. 30 jaar geleden. Ik wil graag een advies voor vervanging of reparatie (er is een lek) van de goot/goten en een overzicht van kosten. Het is een pandje met 5 appartement. 12m breed en 2 gevels. Voor en achterkant. Het liefst binnen een maand, maar kan in overleg ook later!


Dakdekken en dakreparaties Wassenaar
zaterdag 08 mei 2021

Dakgoot vervangen

Dakgoot vervangen


Installatie- en leidingwerk Wassenaar
donderdag 31 december 2020

Terras aanleggen tbv serre en restant tuin herbestraten

De tuin is voor een groot deel voorzien van betontegels, op 2 groen 'eilandjes' na. Op het terrasdeel van 5,30x3,00 m willen we een serre/gesloten glazen overkapping met glazen schuifdeuren (op basis van een frame met 2 staanders) laten plaatsen. Voor dit deel zal een (gedeeltelijke) fundering nodig zijn. En op 1 punt zal iets gecreëerd dienen te worden voor afwatering van de serre-dakgoot. Kozijnen van de serre van aluminium. Voor dit terrasdeel willen we nieuwe (natuursteen?) tegels laten plaatsen. Voor de rest van de tuin van ca. 45 m2 willen we de huidige betontegels hergebruiken maar die moeten opnieuw gelegd worden. Hierbij zal 1 groen-eiland verdwijnen en het andere groen-eilandje verkleind worden. Daarnaast willen we ook nog een open afdak/hok voor stalling fietsen (3a4 fietsen) aanschaffen en plaatsen. Niet duidelijk of hiervoor nog extra fundering of andere eisen van toepassing zijn. Afdak waarschijnlijk van hout.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Wassenaar
vrijdag 27 november 2020

Dakgoten vervangen

Ik heb een lekkage aan mijn dakgoot, en wil deze daarom laten vervangen. Het is een aluminium dakgoot, en hij mag door een nieuwe van kunststof of zink vervangen worden. In totaal gaat het om 42 meter.


Dakgoot en regenpijp Wassenaar
woensdag 30 oktober 2019

Nieuwe dakgoot plaatsen

Ik wil graag mijn dakgoot aan de tuinkant vernieuwen, ongeveer 6 meter lang op een hoogte van 7 meter.


Installatie- en leidingwerk Wassenaar
zaterdag 23 maart 2019

Schilderwerk kozijnen en dakgoot

Schilderen van 8 kozijnen een dakkapel 2 deuren en 2 dakgoten aan de buitenzijde.


Behang- en schilderwerk Wassenaar
maandag 28 januari 2019

Zinken dakgoot vervangen

• het verwijderen van de bestaande zinken dakgoot én onderliggende kunststofgoot en deze vervangen door een nieuwe, onder afschot te stellen zinken dakgoten (dikte minimaal 1,0 mm) aan de voor- en achterzijde van de huizen. Gevelbreedtes circa 6,80 meter per woning, dus in totaal circa 27,5 strekkende meter. (zie foto 1 en 2) • de goten dienen te worden voorzien van een ronde kraal aan de zichtzijde. • het vervangen van de bestaande pvc-hemelwaterafvoeren aan de voor en achterzijde van voornoemde huizen door nieuwe pvc-hemelwaterafvoeren en het opnieuw aansluiten van de hemelwaterafvoer op de riolering en het bestaande waterpuntje aan de achterzijde van een van de huizen. (zie foto’s 3 en 4) • het vooraf doorspuiten van de bestaande riolering tot aan het gemeentelijk hoofdriool aan de voorzijde van het huis. • het vervangen van door rot aangetaste delen houten omlijsting van de goot (zie foto 7) (in ieder geval op de hoeken en rondom de hemelwaterdoorvoer) door gegronde Okoume garantplaat of Triprime multiplex garantplaat, dikte gelijk aan bestaande omlijsting.


Dakgoot en regenpijp Voorschoten
dinsdag 28 november 2017

Dakgoot repareren of vervangen

Ik wil de dakgoot van mijn hoekwoning (woning gebouwd rond 1930) laten repareren of vervangen. Deze lekt. De schade vermoedelijk 4 meter. Totale oppervlakte van de dakgoot is 6 x 6 x 10 meter.


Dakgoot en regenpijp Wassenaar
dinsdag 05 september 2017

Zinken dakgoot repareren

Boven de 2e verdieping van onze drive-in woning is er een lekkage in een zinken dakgoot. Ik laat hier graag even beoordelen wat voor werk er nodig is voor een goed herstel. Misschien hoeft niet de hele dakgoot vervangen te worden. Ik ben op vrijdag 8 september aanwezig, dan kan de loodgieter even komen kijken. Ik hoor graag wat de kosten zijn. Ik ben Engelssprekend, deze aanvraag is voor mij vertaald. Ik versta overigens wel Nederlands.


Dakgoot en regenpijp Wassenaar
zondag 27 augustus 2017

Kozijnreparatie vanwege houtrot

Aan de bovenzijde van een kozijn van onze serre zit houtrot. Er zal een deel van 60 tot 100 cm lang vervangen moeten worden. Dat deel zit net onder de dakgoot, aan de buitenzijde van het kozijn. Ik laat de klus hier graag even beoordelen en ontvang daarna uw offerte voor het herstel.


Timmerwerk Wassenaar
zaterdag 18 maart 2017

Vocht in de muur en plafond door dakgootlekkage

We zijn er bij het schilderen er achter gekomen dat er schimmel op het plafond zit. Aangezien de dakgoot sterk verouderd is, vermoeden wij dat het probleem hier vandaan komt. Graag zouden we ernaar willen laten kijken en een prijs krijgen voor mogelijk repareren of, indien nodig, vervangen van de dakgoot. De zinken goot is ongeveer 6 meter lang.


Dakgoot en regenpijp Voorschoten
woensdag 09 november 2016

Schoorsteen met glijmortel behandelen

Mijn gemetselde schoorsteen lekt rook (stank). Aangezien de open haard (hout) nogal groot is, wil ik niet naar een kleinere diameter, dus liever geen nieuw rookkanaal. De schoorsteen is zo'n 7.5 meter hoog met een gat van 20 x 20 centimeter. De schoorsteen is inpandig tot de dakgoot en staat verder vrij. Ik wil graag weten met welke kosten ik rekening moet houden om de schoorsteen weer lekdicht te krijgen, en of u garantie op het uitgevoerde werk geeft.


CV en verwarming Wassenaar
dinsdag 17 mei 2016

Aanbouw met kelder laten bouwen

Ik wil graag een aanbouw laten bouwen aan de zijkant van ons huis. Afmetingen 5.5 x 6 meter. Aan een zijde openslaande deuren en aan de andere zijkant een toegangsdeur. Ramen aan de derde zijde van 40 centimeter hoog en 4 meter breed. Schoon metselwerk met een plat dak met oversteek van de dakgoot (jaren '30 stijl). Gedeeltelijk onderkelderen met een prefab kelder van 5.5 x 3.5 meter. Het dak steekt gedeeltelijk over, wordt in totaal 8.5 x 6 meter, zodat daaronder een carport ontstaat. Binnenhoogte 2.6 meter. Totale hoogte 3.1 meter.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Wassenaar
dinsdag 13 januari 2015

Zinken dakgoot met PVC afvoer repareren

Heb een zinken dakgoot met een pvc afvoeraansluiting. Nu loop er water langs de pijp vanaf de dakgoot naar beneden en maakt bij de aansluiting op de muur deze nat. De lekkage is dus bij de aansluiting aan de onderkant. De dakgoot is +/- 5 meter hoog. Het is wel eens gekit maar dat helpt niet voldoende. Aan de voorzijde en gemakkelijk te bereiken.


Dakgoot en regenpijp Voorschoten
zaterdag 08 november 2014

Daklekkage bij de uitbouw repareren

Het dak van de uitbouw lekt, waardoor regenwater bij het lichtpunt de kamer in komt. De regenpijp die van de dakgoot uitkomt op de uitbouw, sluit niet meer goed aan op de dakgoot en moet waarschijnlijk vervangen worden. De lengte is circa 2,5 meter. Het is een eengezinswoning met uitbouw aan de achterkant.


Dakdekken en dakreparaties Voorschoten
Offertes aanvragen