Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Vastschroeven dakgoot Waddinxveen

Dakgoot ontstoppen - Dakgoot vervangen - Waddinxveen

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Dakgoot ontstoppen

Regenwater blijft in de dakgoot staan. De regenpijp vervoert het water met moeite. Mogelijk de hwa verstopt/stuk.


Dakdekker Waddinxveen

Offertes dakgoot vervangen in Waddinxveen vergelijken

Recente opdrachten in Waddinxveen

dinsdag 27 december 2022

Mastiek dak van schuurtje vervangen door bitumen dak (8m2)

Ik heb een oud mastiek (met grind erop) plat dak van de schuur dat is gaan lekken. Het zal vervangen moeten worden. Ca 8 m2 meter. Tevens de dakgoot aan achterzijde woning druppelt soms op 1 plek door betimmering onder dakgoot. Hier mag ook even naar gekeken worden en waar nodig repareren. Graag zie ik een offerte tegemoet.


Dakdekken en dakreparaties Waddinxveen
woensdag 24 maart 2021

Dak herstellen

Ik zoek een vakman om meerdere klusje te doen omtrent mijn dak. Gaat onder andere om het houtwerk vervangen, lekkage dakgoot herstellen, lood nakijken, eventueel velux vervangen en het dak impregneren. Oppervlakte dak is niet bekend.


Dakdekken en dakreparaties Waddinxveen
zondag 17 mei 2020

Vrijstaande garage bouwen incl heiwerk

Ik wil een garage laten bouwen achter mijn huis. Er zal geheid moeten worden. De maten worden: 6,5 meter diep en 5 meter breed. Er komt een puntdak op met 35 graden helling. Ongeveer 180 cm hoog( punt) Dakgoothoogte word 250 cm. Met een electrische garage deur van 400 cm. Aan de tuinkant wil ik het dak een meter overstek. En aan de tuinkant dubbele deuren van hout. 2 ramen erin van een meter bij een meter.( die hoeven niet open te kunnen. Dak wil ik graag van geïsoleerde stalen dakpanplaten ( zwart) Ps, mocht u contact willen opnemen, gaarne na 16.30 ivm werk.


Garage- en carportbouw Waddinxveen
maandag 12 augustus 2019

Ombouw dakgoot vervangen

In overleg gegaan met de buren, om de ombouw van onze dakgoot laten vervangen. Vorig jaar is de binnenzijde gerepareerd en nu willen wij de buitenzijde vernieuwen. Als het mogelijk is graag met kunststof. Het gaat om de voor en achterzijde van twee huizen. Bij elkaar is dat ongeveer 24 meter. Is het mogelijk dat wij daar een


Installatie- en leidingwerk Waddinxveen
donderdag 05 oktober 2017

Vervangen zinken dakgoot

De dakgoot aan de voor- en achterkant lekken en moeten vervangen worden. Het huis is 6 meter breed en ik wil graag over de volledige breedte nieuwe dakgoten.


Dakgoot en regenpijp Waddinxveen
dinsdag 11 juli 2017

Dakgoot ontstoppen

Regenwater blijft in de dakgoot staan. De regenpijp vervoert het water met moeite. Mogelijk de hwa verstopt/stuk.


Dakgoot en regenpijp Waddinxveen
dinsdag 14 juni 2016

Dakreparatie van een daklekkage uitvoeren

Bij de dakkapel is er op 1 plek lekkage zichtbaar aan de binnenzijde. Het lijkt er op dat de lekkage vanuit de schoorsteen komt maar dit wil ik graag goed laten controleren. Daarnaast is er ook een lekkage bij de dakgoot aanwezig. Het is niet duidelijk of deze goot van kunststof of zink is. De lekkage is niet bij een verbindingsplek aanwezig. De dakkapel en de goot zijn beide goed bereikbaar. Graag maak ik een afspraak om beide lekkages te laten controleren en op te lossen door de vakman.


Dakdekken en dakreparaties Waddinxveen
donderdag 21 januari 2016

Lekkages bij dakgoten repareren

Graag contact over het repareren van 2 a 3 lekkages in onze dakgoot. Tevens een offerte voor het vervangen van de complete goot. Hier hebben we het over ongeveer 55 meter goot rondom de woning.


Dakgoot en regenpijp Waddinxveen
zaterdag 19 september 2015

Hemelwaterafvoer herstellen

Samen met beide buren willen we de hemelwaterafvoer laten controleren, een offerte voor de diverse herstelwerkzaamheden en eventueel direct laten herstellen. Het betreft Vlasakker 15, 17 en 19 te Waddinxveen. In ieder geval lekken de regenpijpen aan de voorzijde en verwachten we dat de loodflap aan de achterzijde tussen nr 15 en 17 hersteld moeten worden. De dakgoot aan de voorzijde is vrij hoog (2e verdieping), aan de achterzijde is een balkon op de 1e etage.


Dakgoot en regenpijp Waddinxveen
woensdag 25 maart 2015

Dakgoot met lekkage repareren

Lekkage bij overgang van 2 dakgootdelen. 2 x reeds gerepareerd maar weer gaan lekken. Lekt op zonnescherm wat een vervelende tik geeft. Budget EUR 100,00


Dakgoot en regenpijp Waddinxveen
zaterdag 31 augustus 2013

Dakgoot vervangen

Boarding vervangen inclusief goot.


Dakdekken en dakreparaties Waddinxveen
woensdag 18 januari 2012

Dakgoot reparatie

De dakgoot lekt op 2 plekken. Rijtjeswoning, dak op tweede verdieping. Graag offerte.


Dakgoot en regenpijp Waddinxveen
woensdag 03 februari 2010

Vochtexpert

We hebben lekkage in een slaapkamer. Oorzaak zou volgens een aannemer van de verzekeringmij zitten in een lekke uitloop/dakgoot.


Vochtproblemen Waddinxveen
zaterdag 30 januari 2010

Dakdekker

Het repareren van een scheur (op de naad) van een zinken dakgoot.


Dakdekken en dakreparaties Waddinxveen
maandag 11 maart 2002

Aannemer

Betreft semi-bungalow van houten skelet bouw (11,6x7,9m) -(stenen)achtergevel 1,8m verhogen over tot. breedte (11,6m) -dak voorkant 1,4m doortrekken zodat nok hoger komt en helling dak achterkant gelijk blijft -dakopbouw (5,8x0,5 m) met 4 ramen die doorlopen in achtergevel -vervangen dakgoot voorkant Beneden: -huidige keuken bij woonk. trekken door doorbreken (houten)wand en aanbrengen staalconstructie -plafond woonk. vernieuwen -in woonk. raam vervangen door openslaande deuren -huidige badk. en apart toilet wegbreken en geschikt maken voor keuken -realiseren toilet in hal -raam vergroten (keuken) Boven: -nieuwe badk. (incl. bad en radiator) realiseren -vlieringvloer en plafonds realiseren -2 (houten)wanden doortrekken tot achtergevel -1 (houten)wand plaatsen


Verbouwing Waddinxveen
Offertes aanvragen