Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Vastschroeven dakgoot Vleuten

Dakgoot schoonmaken - Dakgoot vervangen - Vleuten

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Dakgoot schoonmaken

Onze dakgoot is verstopt. Ik wil graag weten wat het kost om de dakgoot schoon te maken en op welk termijn dit kan.


Dakdekker Vleuten

Offertes dakgoot vervangen in Vleuten vergelijken

Recente opdrachten in Vleuten

woensdag 27 juli 2016

Afvoerpijp onder de dakgoot repareren

De afvoerpijp lekt, die net onder de dakrand hangt. Je kan op tussenverdieping op dakje staan, bovenaan de pijp loopt het water er langs. Lijkt daar iets fout te zitten.


Dakgoot en regenpijp Vleuten
zaterdag 21 maart 2015

Buitenwerk schilderen

Na 7 jaar, nieuwbouwwoning, mag mijn woning van buiten geschilderd worden. Het gaat om de achter- en voorzijde. Voor: 1 koof over de hele breedte bij de dakgoot, 2 grote bovenramen, 1 kleine, 2 grote beneden ramen, voordeur. Achter: 1 koof over hele breedte bij de dakgoot, 2 bovenramen, 1 groot beneden raam, openslaande deuren naar buiten.


Behang- en schilderwerk Vleuten
donderdag 21 augustus 2014

Dakgoot reinigen

De dakgoten aan de voor- en achterzijde van de woning willen wij laten reinigen. De goten zijn ongeveer 10 meter lang per stuk. We hebben de voorkeur voor reiniging met een hogedrukreiniger. De goten zijn makkelijk te bereiken; het is een deel van een twee-onder-een kap woning. De goten zitten boven de tweede verdieping.


Dakdekken en dakreparaties Vleuten
maandag 18 augustus 2014

Dakreparatie vanwege daklekkage

Ons pannendak moet gerepareerd worden, bij harde langdurige buien hebben we last van lekkage. De pannen zitten nu ongeveer 50 jaar op het dak en hier zal ook naar gekeken moeten worden, alsmede de daklatten en de dakfolie. Het is een dak van ongeveer 52 m². Voornamelijk hebben we last bij de aanbouw. Ook naar de dakgoot van ongeveer 6 meter lang zal gekeken moeten worden. Voor de dakgoot zal qua materiaal het een en ander besproken moeten worden.


Dakdekken en dakreparaties Vleuten
dinsdag 08 juli 2014

Dakgoot schoonmaken

Onze dakgoot is verstopt. Ik wil graag weten wat het kost om de dakgoot schoon te maken en op welk termijn dit kan.


Dakgoot en regenpijp Vleuten
woensdag 22 januari 2014

Dakpan uit de daknok gevallen

Er is bij ons aan de voorkant van het huis 1 dakpan in de dakgoot gevallen en deze willen we graag weer in de nok hebben


Dakdekken en dakreparaties Vleuten
woensdag 24 juli 2013

Schiderwerk buitenzijde woning

De buitenzijde van mijn woning (begane grond + 1 verdieping) moet geschilderd worden. Hiervoor ben ik op zoek naar een schilder met een goede prijs-kwaliteitverhouding. Betreft een tussenwoning. Gaat om kozijnen en deuren. Tevens is er boven een gedeelte met hout afgewerkt wat geschuurd en geolied moet worden. Teven dakgoot schilderen.


Behang- en schilderwerk Vleuten
maandag 03 juni 2013

Onderhoudsklussen

Diverse renovatie- en onderhoudsklussen: Verbouwing toiletruimte: nieuw toilet, fonteintje en tegels. Voegen herstellen, gaat om ongeveer 10 m2. Zinken regenpijpen plaatsen. Zinken dakgoot herstellen. Houten beplating vervangen, 2 m2 ongeveer. Optrekkend vocht stoppen. Graag komen kijken voor het maken van een offerte.


Renovatie Vleuten
woensdag 09 mei 2012

Lekkage plat dak

Opsporen lekkage en repareren plat dak. We hebben een bitumen bedekking. Circa 12 jaar oud. Het gaat om de achteraanbouw. Mogelijk gevolg van een verstopte dakgoot. Pand is verhuurd en volgens mij heeft de huurder in 7 jaar nog nooit iets aan de goot laten doen. Thans lekkage. Dit graag zo spoedig mogelijk opsporen en verhelpen.


Dakdekken en dakreparaties Vleuten
Offertes aanvragen