Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Vastschroeven dakgoot Veenendaal

Vervangen van dakgoot (13 m2) - Dakgoot vervangen - Veenendaal

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Vervangen van dakgoot (13 m2)

Ik wil de zinken dakgoot van mijn woning (2 onder in 1 kap) laten vervangen. Het gaat om een schuin dak waarvan de dakgoot een oppervlakte heeft van ongeveer 13 m2.


Dakdekker Veenendaal

Offertes dakgoot vervangen in Veenendaal vergelijken

Recente opdrachten in Veenendaal

zondag 13 augustus 2023

Buitenschilderwerk

We willen stenen buitenkant woning mooi wit maken.Nu gele bakstenen. 75vierkante meter.Overal makkelijk bij te komen.3 m hoog tot dakgoot rondom. Hier en daar beetje beschadigde voegen. We denken dat keimen de oplossing is We denken Welke werkzaamheden moeten worden uitgevoerd?: Gevel schilderen Wat is de oppervlakte van de gevel?: Tussen 50 en 100 m² Ben je eigenaar van het gebouw?: Ja, ik ben eigenaar


Behang- en schilderwerk Veenendaal
donderdag 09 maart 2023

Vervangen van dakgoot (13 m2)

Ik wil de zinken dakgoot van mijn woning (2 onder in 1 kap) laten vervangen. Het gaat om een schuin dak waarvan de dakgoot een oppervlakte heeft van ongeveer 13 m2.


Dakgoot en regenpijp Veenendaal
woensdag 18 januari 2023

Dakgoot vervangen 33m

Zoek een erkende vakman voor Circa 33 m bestaande dakgoot vervangen door nieuwe.


Dakgoot en regenpijp Veenendaal
maandag 08 augustus 2022

Dakgoot repareren

Vóór en achter buigt onze dakgoot door, wat bij veel regen resulteert in een soort stortdouche op 2 plekken


Dakdekken en dakreparaties Veenendaal
maandag 24 mei 2021

Vervangen golfplaten afdak en het plaatsen van een dakgoot

Ik heb een afdak aan het huis (5.35 x3.00) hier liggen golfplaten op. Deze wil ik graag vervangen hebben. Ook de dakgoot moet vervangen worden. Dit is een kunststof dakgoot. Hier wil ik graag een bakgoot hebben. Aangesloten op de regenton. Dit is aan de achterzijde van de woning.


Dakgoot en regenpijp Veenendaal
zondag 15 november 2020

Dakgoot vervangen

I.v.m. verouderde dakgoot graag offerte voor vernieuwen dakgoot plus ombouw


Dakgoot en regenpijp Leersum
maandag 03 augustus 2020

Vervangen zinken dakgoten

Ik heb 2 zinken dakgoten - 25 jaar oud - die moeten worden vervangen inclusief de bak. Dakgoot 1 is 5 meter lang op 3 meter hoogte (aanbouw). Dakgoot 2 is 1.5 meter lang op de hoek van het huis en op 5 meter boven de grond. Dakgoot 2 voert water af via dakgoot 1.


Dakdekken en dakreparaties Veenendaal
maandag 06 april 2020

Samenwerking dak plaatsen en dakgoot

Ik ben bezig met het bouwen van mijn huis en ben van plan om het dak ook zelf te leggen in het 3e kwartaal. Dit wordt aluminium (250 m2) met de kleur antraciet en een antu-condens laag, maar ik zoek een vakman waarmee ik kan samenwerken en voor de bijzonderheden. De goot wordt ingesloten in het dak (in totaal ongeveer 44 m), deze wil ik laten bevestigen. Is er iemand die hier interesse in heeft?


Dakdekken en dakreparaties Veenendaal
maandag 24 februari 2020

Dakrenovatie van sporenkap

Hierbij het verzoek om een indicatie van de prijs voor een dakrenovatie. Ik ben bezig met de aankoop van deze woning en wil het dak renoveren en isoleren. Het betreft een sporenkap. Het huidige asbestdak laat ik door een gespecialiseerd bedrijf verwijderen om daarna direct de nieuwe dakbedekking aan te brengen. Het gaat om de volgende zaken: Vervanging al het zinkwerk (ook op de kopgevels woonhuis) en HWA (30 meter zinken bakgoot, ongeveer 6 regenpijpen ), aanbrengen Isobouw Slimfix dakplaten RC7 en nieuwe zwarte golfplaten (Woonhuis ongeveer 75 m2, aanbouw 50 m2, dit heb ik berekend met de stelling van pythagoras). Ik vermoed dat het dak iets omhoog komt, de dakgoot zou daar op aangepast moeten worden. Bouwtekeningen heb ik aangevraagd. Tevens alle dakdoorvoeren en schoorsteen vernieuwen. De planning is dat ik de woning vanaf mei in bezit heb om dan zo snel mogelijk deze dakrenovatie uit te laten voeren.


Dakdekken en dakreparaties Amerongen
donderdag 07 november 2019

Renovatie aan een mansarde dak en opnieuw isoleren

Het betreft een vrijstaand huis met mansarde kap uit 1939. Geschat dakoppervlak 80 m2. De daklatten en pannen moeten worden vervangen. Naast renovatie ook isolatie vervangen en binnenkant dak afwerken. Als het nodig is een dakgoot controle / reparatie. met een trap is de situatie goed toegankelijk.


Dakdekken en dakreparaties Leersum
woensdag 10 april 2019

Dakgoot reinigen controleren en repareren

We willen graag onze dakgoot laten inspecteren, de koof en dakrand moet vervangen worden met kunstof (trespa).


Dakgoot en regenpijp Veenendaal
maandag 18 juni 2018

Volledige buitenschilderwerk

Graag krijg ik informatie en een prijsopgave van het buitenschilderwerk van mijn huis. Het schilderwerk is al even geleden gedaan en heeft wel een verse laag nodig. Start in overleg. Misschien kunt u aangeven wat voor u zou uitkomen? Schilderwerk is op de begane grond, de 1e en de 2e. De ramen op de 1e zijn voor een groot deel te schilderen vanaf een uitbouw van het huis (5 van de 7 kozijnen). De dakgoot is ook te schilderen vanaf een uitbouw (zie ook foto's). Bij 1 van de openslaande deuren moet een afdeklast vervangen worden (zie foto achterkant van het huis). Voordeur + raam naast voordeur doe ik zelf. Begane grond (in cm): - 99 B x 118 H - 197 B x 122 H (hoekraam) / 50% openslaand - 197 B x 122 H (hoekraam) / 50% openslaand - 44 B x 218 H - 192 B x 118 H / 50% openslaand - 194 B x 190 H - 185 B x 237 H (2 openslaande deuren) 1e etage (in cm): - 99 B x 118 H (niet bereikbaar via uitbouw) / openslaand - 99 B x 118 H (niet bereikbaar via uitbouw) / openslaand - 99 B x 118 H (WEL bereikbaar via uitbouw) - 193 B x 118 H (WEL bereikbaar via uitbouw) / 50% openslaand - 99 B x 118 H (WEL bereikbaar via uitbouw) / openslaand - 99 B x 118 H (WEL bereikbaar via uitbouw) / openslaand 2e etage (in cm): - 99 B x 118 H / openslaand - 196 B x 130 H (hoekraam) / 50% openslaand - 196 B x 130 H (hoekraam) / 50% openslaand - 192 B x 118 H / 50% openslaand Het betreft een hoekhuis, goed bereikbaar, voldoende parkeerplaats. * Schoonmaken, schuren en repareren waar nodig / oude schroeven / spijkers en dergelijke * Gronden * Aflakken met hoogwaardige lak


Behang- en schilderwerk Veenendaal
maandag 06 november 2017

Dakgoten vervangen

Dakgoot lekt. Het gaat om totaal ongeveer 10 meter lengte. Graag prijsopgave zowel kunststof als zink.


Dakgoot en regenpijp Veenendaal
woensdag 16 augustus 2017

Dakgoot vervangen

Voor en achterzijde van het huis, jaren 60, vervangen van de dakgoot. Dakgoot (max. 2 x 5 meter) rust op beugels. Graag totaalprijs indicatie (incl. Steiger etc.).


Dakgoot en regenpijp Leersum
zondag 23 juli 2017

Dak laten moderniseren

Ik wil mijn dak gaan renoveren en probeer erachter te komen of het zinnig is om het dak helemaal te moderniseren of dat het slimmer is zoveel mogelijk te hergebruiken. Daartoe heb ik twee opties opgeschreven: optie 1: dakpannen afhalen schoorsteen afbreken andere schoorsteen opnieuw voegen dakfolie aanbrengen panlatten vernieuwen dakpannen terugplaatsen nok vernieuwen optie 2: dakpannen afhalen schoorsteen afbreken andere schoorsteen opnieuw voegen dakbeschot verwijderen isolatieplaten aanbrengen (rc6 of hoger) panlatten aanbrengen dakpannen terugplaatsen nok vernieuwen dakgoot vervangen dakranden vervangen verdere informatie: - dakoppervlakte +/- 120m2, 11x5. 5m - te verwijderen schoorsteen +/- 100x50cm bij 3. 5m hoogte ( hoogte boven dak +/- 50cm ) - te voegen schoorsteen +/- 60x40cm bij 3. 5m hoogte - beschadigde dakpannen kunnen vervangen worden aan zuidzijde waar ze onder (nog aan te brengen) zonnepanelen komen te liggen - dakgoten komen achter dakranden te liggen en hoeft dus niet mooi te zijn Voor extra informatie graag contact opnemen, alvast bedankt. - Arjan


Dakdekken en dakreparaties Leersum
Offertes aanvragen