Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Vastschroeven dakgoot Tiel

Dakgoten repareren of vervangen - Dakgoot vervangen - Tiel

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Dakgoten repareren of vervangen

Op verschillende plaatsen van een huis van 42 jaar oud is er lekkage aan de (zinken) dakgoot. Voor zover ik weet is er in alle jaren geen noemenswaardig onderhoud gepleegd. In totaal is er 54 meter dakgoot. De voorkeur zou zijn om te repareren waar nodig. Als vervangen noodzakelijk is dan wordt een kosteninschatting op prijs gesteld. Nokhoogte van de woning is 7 meter, goten bevinden zich variërend van 2,5 meter tot 5 meter hoog. Ben je eigenaar?: Ja, ik ben eigenaar Wie moet de werken uitvoeren?: De werken moeten uitgevoerd worden door een erkend vakman


Dakdekker Tiel

Offertes dakgoot vervangen in Tiel vergelijken

Recente opdrachten in Tiel

zondag 10 september 2023

Hellend dak leggen of vervangen

Boerderij uit 1850 , tentdak met gemetselde schoorsteen die in de top uitkomt. Opgebouwd uit grenen balken en daarop zeer lange brede grenen mes in groef planken van 3cm dik. Daaroverheen zijn in 1981 triplex platen gelegd met toen nieuwe ragels en panlatten en oude holle antraciet kleurige pannen. De overstek heeft geen dakgoot en de boeidelen hebben een gefiguurzaagd sierpatroon. Deze zijn aan 2 gevel zijden rot. Bij de schoorsteendoorgang zit 1plaat asbest van ca. 40x60cm Wil je ook offertes ontvangen voor een asbestinventarisatie?: Nee Asbest: wat is de huidige situatie?: Bestaand dak met asbest Wat voor nieuw dak wil je laten plaatsen?: Schuin dak Wil je een volledig nieuw dak laten plaatsen of je dak renoveren?: Nieuw dak plaatsen Wat moet er aan je dak gedaan worden?: Nieuw dak / dak renoveren Wat is de oppervlakte (m2) van het nieuwe dak?: 200 Ben je eigenaar van de woning?: Ja, ik ben eigenaar


Dakdekken en dakreparaties Wadenoijen
donderdag 18 mei 2023

Dakgoot vervangen

Dakgoot aan de voorkant van ons huis moet vervangen worden. Het gaat om een tussenwoning van ongeveer 6.30 meter breed.


Installatie- en leidingwerk Tiel
zondag 05 juni 2022

Lekkage dakgoot repareren

Dakgoot repareren-vervangen en eventueel boeiboord +- 9 meter. Achterzijde woning lekkage op platdak


Dakgoot en regenpijp Tiel
vrijdag 22 april 2022

Uitbouw(3m x 3,4m) achterzijde woning realiseren

We willen een uitbouw aan de achterzijde van de woning realiseren. De maten zullen 3m x 3,4m worden. Afwerking gemetseld. Oplevering sausklaar. Wij hebben kunststof kozijnen gewild en wij willen ook een lichtstraat in het dak. De uitbouw moet verwarmd worden d.m.v. vloerverwarming. De woning al met een (verlaagde, plafond = 2,15m) uitbouw gebouwd, waar we nu aan de andere kant ook een uitbouw willen hebben. Deze willen we het liefst net zo hoog als de woonkamer hebben(=2,45m), waardoor de helft van de dakgoot moet worden afgekoppeld en het nieuwe dak van de


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Tiel
dinsdag 27 juli 2021

Gat in dakgoot

Achter het huis zit een gat (rond 4 CM) in de dakgoot op circa 5 meter hoogte


Klussen Opijnen
zondag 09 mei 2021

Dakgoten repareren of vervangen

Op verschillende plaatsen van een huis van 42 jaar oud is er lekkage aan de (zinken) dakgoot. Voor zover ik weet is er in alle jaren geen noemenswaardig onderhoud gepleegd. In totaal is er 54 meter dakgoot. De voorkeur zou zijn om te repareren waar nodig. Als vervangen noodzakelijk is dan wordt een kosteninschatting op prijs gesteld. Nokhoogte van de woning is 7 meter, goten bevinden zich variërend van 2,5 meter tot 5 meter hoog. Ben je eigenaar?: Ja, ik ben eigenaar Wie moet de werken uitvoeren?: De werken moeten uitgevoerd worden door een erkend vakman


Dakgoot en regenpijp Tiel
vrijdag 24 juli 2020

Zinken dakgoot en zinken regenpijp vervangen

Ik heb een middenwoning, gebouwd in 1965. De dakgoot is 6 meter De regenpijp ( 1 etage ) Ongeveer 5 meter. De bedoeling is verwijderen en plaatsen van een zinken dakgoot en zinken regenpijp. Graag een offerte inclusief arbeidsloon en btw.


Dakgoot en regenpijp Geldermalsen
vrijdag 01 mei 2020

Eindstuk dakgoot laten vervangen

Ik zoek iemand die een stuk dakgoot kan repareren. Ik zou hier graag een offerte van ontvangen+een datum wanneer dit uitgevoerd zou kunnen worden.


Dakgoot en regenpijp Tiel
maandag 13 januari 2020

Lekkage aan een bestaande aluminium serre oplossen

Helaas hebben wij lekkage aan onze bestaande aluminium serre. De lekkage is zichtbaar aanwezig en bevind zich tussen het glas dak/dakgoot. Hierbij loopt langs de aluminium liggers water naar binnen. Ik wil dit graag laten oplossen.


Veranda- en serrebouw Tiel
zondag 27 oktober 2019

Vervangen van kunststof dakgoot

Onze kunststof dakgoot is aan vervanging toe, en de beugels zakken wat door. Dit is voor en achter aan een hoekhuis, beide 6 meter lang. De werkhoogte is circa 5 meter.


Installatie- en leidingwerk Tiel
zondag 29 september 2019

Lekkage aluminium serre verhelpen

Lekkage vormt zich in de driehoek dakgoot/glasplaat/staander aan de buitenzijde van de serre. Bij de dwarsbalken komt water naar binnen.


Veranda- en serrebouw Tiel
zondag 08 september 2019

Dakgoot vervangen door zink of aluminium

Ik zoek iemand voor het vervangen van mijn dakgoot zonder beugels,12 meter 2 onder 1 kap achterzijde woning. Vervangen door zink of aluminium. Dakgoot van 12 meter.


Dakgoot en regenpijp Beneden Leeuwen
maandag 22 juli 2019

Dak isoleren

Bouwjaar 1928, herbouw 1995, mansarde dak, oppervlakte is iets meer dan 100 m2, isolatie piepschuim/platen aan binnenkant woonhuis is 5 cm - Betreft naast woonhuis ook garage/stallen met mansarde dak, maar v.w.b. isolatie alleen woonhuis - Evt. vervangen dakpannen > 25 jaar oud, Een enkele dakpan ligt scheef, o.a. bij dakraam en rand achterkant huis, Een enkele dakpan is gebroken - Dakgoot woonhuis ok maar dakgoot garage/stallen lekt op enkele naden (geplakt en niet gelast) - Schoorsteen van open haard en/of dak loeit bij storm.


Dakdekken en dakreparaties Ochten
woensdag 08 mei 2019

Volledig buiten schilderwerk

Ik wil graag het volgende laten schilderen door een vakman: 5 deuren, 2 enkel, 3 dubbel 8 grotere ramen, merendeels te openen 6 kleine stalramen, -deels- te openen 1 luik, te openen 1 x gevelbetimmering, ong. 15 m2 1 x windveer met overstek, ong. 15m 2 x 'plint' achter dakgoot, totaal ong. 30 à 35m In 2 kleuren, waarvan zeker 1 niet zoals origineel. Schilderwerk is (waarschijnlijk) meer dan 10 jaar oud. Er is een steiger van 75x200 met de benodigde werkhoogte aanwezig.


Behang- en schilderwerk Wamel
dinsdag 28 november 2017

PVC dakgoten vervangen door zinken goten

Wij hebben nu aan de voor- en achterzijde van onze vrijstaande woning een pvc dakgoot hangen van elk 8 meter lang. Ik wil die dakgoten laten vervangen door zinken goten. Ook de beugels moeten vervangen worden. Per goot is er 1 uitloop naar een HWA. Er is hier en daar sprake van lekkage, daarom wil ik de vervanging niet te lang meer uitstellen. Ik ontvang graag uw offerte.


Dakgoot en regenpijp Buurmalsen
Offertes aanvragen