Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Vastschroeven dakgoot Sneek

Zinken dakgoot solderen - Dakgoot vervangen - Sneek

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Zinken dakgoot solderen

De afvoerpijp is losgescheurd van de zinken dakgoot en moet opnieuw gesoldeerd worden. De werkhoogte is op ongeveer 5 meter en is prima met een ladder of (rol)steiger toegankelijk.


Dakdekker Bolsward

Offertes dakgoot vervangen in Sneek vergelijken

Recente opdrachten in Sneek

maandag 30 januari 2023

Dakrenovatie

Ik wil mijn dak laten renoveren. Betreft een pannendak met riet. Dakvlak uitlijnen met cls balken, folie aanbrengen, dakpanplaten monteren, 60 meter kunststof dakgoot plaatsen met smetplank.


Dakdekken en dakreparaties Makkum
vrijdag 30 september 2022

Buitenschilderwerk: dakkapel, dakgoot, kozijnen en deuren

Ik zoek een schilder voor het verven van de buitenzijde, eerste verdieping en de tweede verdieping van het dakkapel. Het verven mag volgend voorjaar/zomer worden uitgevoerd. Het is behoorlijk wat houtwerk.


Behang- en schilderwerk Sneek
dinsdag 30 juli 2019

Nieuwe dakgoot monteren > kunstof

Ik wil een dakgoot van +- 16 m monteren. Er zit nog een oude op maar die verwijderen wij zelf. Graag een offerte hiervoor.


Installatie- en leidingwerk Koudum
zaterdag 14 april 2018

Opnieuw isoleren van het dak

Bestaande situatie is een woning uit begin jaren '80 waar een gespoten isolatie op aangebracht is van circa 5 cm. De isolatie is door vogels erg aangetast en op veel plekken compleet weggehaald. Er is een klein gedeelte houtwerk ter hoogte van de dakgoot wat compleet verrot is. Dit zou eventueel ook aangepakt moeten worden. Het meest ideale zou isolatie zijn welke niet door vogels weggepikt kan worden. Met name Kauwen vernielen de huidige isolatie. De huidige isolatie is inmiddels al meer als 30 jaar oud. Het dak oppervlakte bedraagt ongeveer 50 m2.


Dakdekken en dakreparaties Sneek
donderdag 06 augustus 2015

Lekkage in de bijkeuken oplossen

Het betreft lekkage in de bijkeuken. Waarschijnlijk door verouderde zinken rand. Deze vervangen en nieuwe plaatsen. Verder dak even controleren. Breedte dak i.v.m. zink ongeveer 2 meter. Let op, het is een schuin dakje. Dakgoot schuur loopt niet af en lekt. Lengte ongeveer 5 meter. Graag aanpassen en repareren.


Dakdekken en dakreparaties IJlst
woensdag 11 maart 2015

Zinken dakgoot solderen

De afvoerpijp is losgescheurd van de zinken dakgoot en moet opnieuw gesoldeerd worden. De werkhoogte is op ongeveer 5 meter en is prima met een ladder of (rol)steiger toegankelijk.


Dakgoot en regenpijp Bolsward
zondag 14 september 2014

Zinken dakgoot plaatsen

Het betreft de dakgoot van 9 meter lang aan de voorzijde van de woning. Hier willen wij graag een zinken dakgoot laten plaatsen. Tevens dient er een plank geplaatst te worden waar de goot op rust.


Dakgoot en regenpijp Koudum
zondag 29 juli 2012

Lekkage goot

Bij de dakgoot voor en achter is lekkage. Het is een hele strook waar het lekt en wat verrot. Beide goten zijn 7 meter lang. Wellicht een nieuwe strook met dakleer? Graag komen kijken - inspectie en reparatie.


Dakgoot en regenpijp Sneek
woensdag 09 april 2008

Isolatiespecialist

De dakpannen van het woonhuis wil ik laten vervangen + een isolatie aanbrengen. + 2 nieuwe dakvensters + een dakkapel. Verder moet een lichtkoepel tje vervangen worden en een dakgoot langs het boerderij gedeelte moet eveneensvervangen worden.


Isolatie Koudum
zondag 20 februari 2005

Timmerman

Vervanging openslaande dubbele deuren naar tuin. Vervanging al het enkele glas in thermopeen Tevens het plaatsen van een dakkapel over de gehele breedte van de woning circa 6 meter het is aan de achterzijde van de woning. Het een houten schuur plaatsen waar een verwarming in te plaatsen is. En de dakgoot aan de voorzijde moet vernieuwd worden. En de bijkeuken moet afgetimmerd worden. En een optie voor een betonnenvloer voor de huiskamer en keuken.


Kozijnen, deuren en dakramen Sneek
Offertes aanvragen