Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Vastschroeven dakgoot Ridderkerk

Dakgoot en boeiborden vervangen - Dakgoot vervangen - Ridderkerk

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Dakgoot en boeiborden vervangen

Voor en achter de boeiborden vervangen, en de dakgoot repareren of vervangen huis is 6,5 meter breed


Dakdekker Ridderkerk

Offertes dakgoot vervangen in Ridderkerk vergelijken

Recente opdrachten in Ridderkerk

maandag 03 oktober 2022

Dakgoten repareren

Ons doorgezakte dakgoot dient te worden hersteld. Met eventueel een nieuwe beugel er bij plaatsen (waarschijnlijk).


Dakgoot en regenpijp Ridderkerk
donderdag 11 maart 2021

Bitumen dak aanleggen

Wij gaan een overkapping bouwen in de tuin, aan het huis vast. Het wordt een flink apparaat, van zo'n 40 m² met underlayment als boven-dak. We maken een kleine opstand aan de randen. Er komen twee lichtkoepels in van 150x100 en een doorvoer voor een houtkachel. Aan de tuinkant op de hoeken maken we twee doorvoeren voor een regenpijp (waarschijnlijk komt er geen dakgoot). Dit dak willen wij laten dekken. Wij willen op het underlayment dak een bitumen dak laten leggen. Het materiaal willen wij in overleg met de vakman regelen. We leveren zelf de daktrim voor de bovenrand, maar willen wel de loodbevestiging meenemen in de offerte.


Dakdekken en dakreparaties Ridderkerk
woensdag 16 januari 2019

Muur beoordelen en repareren

Door een langdurige lekkage aan de dakgoot (inmiddels verholpen) is de muur zo nat geworden dat aan de binnenkant van het huis (slaapkamer) vochtplekken en schimmelvorming is ontstaan. Zoals gezegd is de lekkage inmiddels opgelost, maar graag zouden we nog van een deskundig persoon advies krijgen of we nog iets aan de muur moeten laten doen, of dat gewoon laten drogen voldoende is. De schimmel is op 2 m2 maar ik weet niet in hoeverre de muur behandeld moet worden.


Vochtproblemen Ridderkerk
dinsdag 08 mei 2018

Dakgoot en boeiborden vervangen

Voor en achter de boeiborden vervangen, en de dakgoot repareren of vervangen huis is 6,5 meter breed


Dakgoot en regenpijp Ridderkerk
zondag 07 februari 2016

Vervangen zinken regengoten

Het betreft het laten vervangen van de zinken dakgoot aan voor- en achterzijde van een 2 onder 1 kap woning. Voorzijde ongeveer 14 meter met 1x regenpijp aansluiting. Achterzijde ongeveer 14 meter met 2x regenpijp aansluiting.


Dakgoot en regenpijp Ridderkerk
zaterdag 04 april 2015

Scheur in voorgevel repareren

Ik wil een scheur in mijn voorgevel laten repareren. Het gaat om een scheur van ongeveer 1 meter en het betreft ook het vernieuwen van ongeveer 10 bakstenen. Graag geen kleurverschil, misschien is het een idee om stenen van de schuur te gebruiken(zelfde kleur en verkleuring). Misschien ook gelijk dakgootbekisting verven (ong. 6 meter bij 50 cm.).


Gevel- en metselwerk Ridderkerk
maandag 25 augustus 2014

Windveer en dakgoot bekleden

Graag zou ik willen weten wat de kosten zijn voor het plaatsen van Keralit op de windveer en dakgootbekleding bij een hoekwoning. De goot is ongeveer 9 meter lang en dient met kunststof bekleed te worden.


Dakdekken en dakreparaties Ridderkerk
maandag 18 augustus 2014

Dakgoot met trespa bekleden

Houten bekleding van de dakgoot laten vervangen door trespa aan voorzijde woning. Lengte ongeveer 7 meter op een hoogte van ongeveer 5 meter. De zonwering zal moeten worden verwijderd alvorens het werk kan worden uitgevoerd en weer terug gehangen moeten worden na de werkzaamheden.


Dakgoot en regenpijp Ridderkerk
zondag 01 september 2013

Dakgoot schilderen

Ik wil graag mijn dakgoot laten schilderen. Het betreft een hoekhuis met een puntdak. Voor en achter is in totaliteit ongeveer 12 meter. Plus nog een punt.


Behang- en schilderwerk Ridderkerk
donderdag 14 mei 2009

Dakdekker

Vervangen bestaande dakgoot.


Dakgoot en regenpijp Ridderkerk
maandag 17 september 2007

Dakdekker

Zinken dakgoot is aan vernieuwing toe, deze willen we graag vervangen voor zink of kunstof, ligt aan de prijs. De lengte bedraagt 42 meter aan dakgoot. graag willen wij een vrijblijvende offerte van u. Met vriendelijke groet,


Dakgoot en regenpijp Ridderkerk
zaterdag 30 oktober 2004

Aannemer

Naast huis is aangebouwd hok van 6 meter x 1.50. Het hoogste punt is 2.00 meter (kant van huis) het laagste punt 1.80 meter (erfafscheiding). Aan korte kanten zijn deuren. Op dak ligt golfplaat. Boven huidige dak is ventilatierooster in buitenmuur. Hele hok dient te worden vervangen. Hierbij graag hardhouten palen op zinken paalhouders als constructie gebruiken en dak verhogen naar 2.40 en 2.00 meter. Aan buitenkant van nieuwe hok hardhouten rabatdelen gebruiken. Op nieuwe dak geen golfplaat maar shingles op underlayment platen. Binnenkant van gehele hok betimmeren met watervast grenen constructieplaat. 2 Ventilatieroosters door dak naar buiten voeren. Hemelwater bij erfafscheiding dmv. dakgootje en pijp afvoeren. Deuren en kozijnen vervangen door gesloten hardhout deuren.


Renovatie Ridderkerk
Offertes aanvragen