Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Vastschroeven dakgoot Oss

Lek in dakgoot repareren - Dakgoot vervangen - Oss

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Lek in dakgoot repareren

Ik heb een lek in de dakgoot en die moet gemaakt worden. Het liefst zsm. Hoeveel zal dit mij ongeveer gaan kosten?


Dakdekker Oss

Offertes dakgoot vervangen in Oss vergelijken

Recente opdrachten in Oss

maandag 26 december 2022

Lek in dakgoot repareren

Ik heb een lek in de dakgoot en die moet gemaakt worden. Het liefst zsm. Hoeveel zal dit mij ongeveer gaan kosten?


Dakgoot en regenpijp Oss
maandag 17 oktober 2022

Dakgoot en dakrand reinigen

Ik wil mijn dakgoot en dakrand laten reinigen. De dakgoot en dakrand zijn op 3 meter hoog. De meeste gedeeltes zijn bereikbaar met een steiger.


Dakgoot en regenpijp Uden
donderdag 21 juli 2022

Zadeldak renoveren 12m2

Ik wil graag het zadeldak van mijn houten tuinhuisje renoveren. Het gaat om ongeveer 12m2. Graag ook de dakgoot vernieuwen, PVC zoeken we.


Dakdekken en dakreparaties Uden
woensdag 22 juni 2022

Boeiboorden en dakgoten vervangen

Ik wil mijn boeiboorden laten vervangen. De foto is een zijde. Daarnaast voor- en achterkant bij dakgoot. Voor beide graag onderhoudsvriendelijke materialen. Denk dus aan ovc voor de goten


Gevel- en metselwerk Schaijk
zondag 13 februari 2022

Puntdak 110m2 asbest vervangen en daarna opnieuw bekleden.

Ik wil graag de puntdak van mijn loods/garage vervangen waar asbest aanwezig is. De oppervlakte van het dak is 110 vierkante meter. Het dak is te bereiken via een stijger en is ongeveer 6 meter hoog. Na de verwijdering van de asbest zouden wij vervolgens geïsoleerde damwandplaten willen plaatsen. De dakgoot willen we graag van zink hebben.


Dakdekken en dakreparaties Maren Kessel
zaterdag 16 oktober 2021

Verlengen koperdraad tbv bliksemafleider

Ik wil uw expertise vragen bij het volgende. Ik heb mijn huis geïsoleerd en er is een nieuwe dakgoot opgehangen. Hierdoor is de huidige koperdraad van de bliksemafleider te kort. Dit is het geval aan twee zijden van het huis en de afstand die te kort is zal ongeveer een meter bedragen, dat is ruim gemeten. Is het mogelijk dmv een koppeling deze koperdraad te verlengen? Graag zou ik van u een prijsopgave ontvangen en een datum waarop dit gemaakt kan worden. Indien u telefonisch met mij wilt overleggen kan dat via mijn telefoon nummer


Elektra en groepenkast Maren Kessel
donderdag 29 april 2021

Zinken dakgoot repareren

Zinken dakgoot in betonnen ombouw lekt.


Installatie- en leidingwerk Oss
donderdag 08 april 2021

Hellend dak en dakgoten vervangen

Ik wil mijn dak vervangen. De oude dakpannen moeten worden verwijderd en worden afgevoerd. De nieuwe dakpannen wil ik aanschaffen bij de vakman en moeten goedgekeurd worden. Het dak betreft ongeveer 40 m². Ook wil ik de dakgoten (zink) laten vervangen door andere zinken dakgoten. Deze hangen op de tweede verdieping (ongeveer 6 meter). De dakgoot is bereikbaar door middel van een steiger. Ook wil ik van de twee schoorstenen van mijn woning de rookgat dicht maken, opnieuw voegen en het lood vervangen.


Dakdekken en dakreparaties Oss
woensdag 17 april 2019

Vervangen dakgoot en bekisting

Ik zoek een dakdekker/gevelspecialist die beide mijn dakgoten inclusief bekisting kan vervangen. Het gaat om zinken dakgoten. In totaal gaat het om 20-25 strekkende meter. De dakgoten bevinden zich op ongeveer 3 meter hoogte. Het gaat om een vrijstaande woning. Daarnaast moeten de windveren ook nagekeken worden.


Installatie- en leidingwerk Oss
maandag 05 maart 2018

Stormschade aan beplating goot repareren

Door de januari-storm van 2018 is een deel van drie meter van mijn dakgootbeplating voor eraf gewaaid. Deze kunststofbeplating zit op alle dakgoten. Schade is gemeld aan de verzekering en die vraagt nu een prijsopgave, en ik natuurlijk een bedrijf om het te repareren. Her herstel zelf heeft geen haast, natuurlijk wel de opgave van de kosten in verband met de verzekering. Vraag is nog of ik alleen de voorzijde mag laten repareren of alle beplating mag laten vervangen. Als dat laatste niet mag is dat mogelijk voor ons toch een optie.


Dakgoot en regenpijp Nuland
dinsdag 26 september 2017

Schaderapport van een waterschade opstellen

Op de eerste verdieping zijn door een verstopte dakgoot 2 slaapkamers nat geworden, en de overloop. Plafond en muren heeft zichtbare schade. We hebben een offerte nodig om het door te sturen naar de verzekering. De werkplek is goed bereikbaar.


Renovatie Oss
zondag 10 september 2017

Dakgoten vervangen

PVC dakgoot vervangen, 3 huizen, voor en achter. Huis is 5,5 meter breed. 2 tussenwoningen, 1 hoekwoning. Zie foto's


Dakgoot en regenpijp Uden
zaterdag 05 augustus 2017

Dakshingles vervangen en dakhout repareren van tuinhuis

Het huidige dakhout begint te rotten omdat de dakshingles aan vervanging toe zijn. Klus: - verwijderen oude dakbeschot en shingles - Aanbrengen nieuw dakbeschot, nieuwe shingles - Afwerking/doorvoeren etc. Ieder dakdeel is 1,90 x 2,68 per kant (2x dus). - Demonteren dakgoot voor hergebruik. - Verwijderen en afvoeren bestaand dak. - Dakgoot weer monteren.


Dakdekken en dakreparaties Zeeland
zondag 07 mei 2017

Dakgoot aan de schuur vervangen

Wij hebben achter in onze tuin een open schuur waar een metalen roestige dakgoot van ongeveer 4 meter aan hangt. Wij willen die dakgoot laten vervangen door een PVC dakgoot. De goot zit op de begane grond en is gemakkelijk bereikbaar. We laten de klus hier vooraf even bekijken en ontvangen daarna uw vrijblijvende offerte.


Dakgoot en regenpijp Volkel
zaterdag 01 april 2017

Dakgoot repareren of vervangen

Ik zoek iemand om mijn dakgoot te repareren of eventueel te vervangen indien nodig. Graag zou ik hiervoor eerst een offerte aanvragen


Dakgoot en regenpijp Oss
Offertes aanvragen