Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Vastschroeven dakgoot Oosterhout

Dakgoten reinigen - Dakgoot vervangen - Oosterhout

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Dakgoten reinigen

Ongeveer twaalf meter goot. Twee onder een kapwoning 6m aan de voor en 6m aan de achterkant. Ik heb een uitschuifladder, maar daar durf ik zelf niet op


Dakdekker Teteringen

Offertes dakgoot vervangen in Oosterhout vergelijken

Recente opdrachten in Oosterhout

donderdag 29 juni 2023

Dakgoot repareren/vervangen

Bij hele zware regenbuien lijkt het er op dat de goot die onder de pannen doorloopt (naast de dakkapel) overloopt, waardoor water naar binnen komt. Ben je van plan om deze klus uit te laten voeren? : Ja, na het vergelijken van offertes Waar bevindt het lek zich?: Hellend dak Om wat voor reparatie- of onderhoudswerkzaamheden aan het dak gaat het?: Daklekkage repareren, Dak inspecteren op waterdichtheid Ben je eigenaar van de woning?: Ja, ik ben eigenaar


Dakgoot en regenpijp Terheijden
vrijdag 17 maart 2023

Buitenschilderwerk

Overig: Dakgoot Welke werkzaamheden moet de schilder uitvoeren?: Houtwerk buiten schilderen (deuren, kozijnen, luiken, daklijsten, ...) Wat voor type buiten houtwerk moet worden geschilderd?: Anders


Behang- en schilderwerk Dongen
dinsdag 20 december 2022

Schuin dak renoveren (~55m2)

Ik zoek een partij voor het vernieuwen van mijn schuine dak, welke versleten is. De oppervlakte is ongeveer 55m2. Huidige stand: geïsoleerd van binnenuit en er zijn zonnepanelen aanwezig. In offerte meenemen aanbrengen isolerende platen met nieuwe dakpannen. Separaat vermelden vervangen dakgoot en verwijderen en herplaatsen aanwezige zonnepanelen.


Dakdekken en dakreparaties Dongen
maandag 28 november 2022

Lekkage dakgoot repareren

Van de overkapping heb ik dakgoot, waarvan het rubber op 1 plek is versleten. Dit zorgt voor een lekkage dat ik graag verholpen wil hebben. Ik weet niet zeker van wat voor materiaal de goot is. Graag zie ik een offerte tegemoet.


Dakgoot en regenpijp 's-Gravenmoer
maandag 17 januari 2022

Vochtprobleem inspecteren en verhelpen

Op een hoek gedeelte van ons huis is de muur klets nat wanneer er geregend heeft. Omdat er een lekkage in het zinkwerk van de dakgoot zit, gaat het vocht om één of andere manier door de muur en veroorzaakt in onze slaapkamer schimmel plekken. Door het doorslaande vocht laat hierdoor ook ons stucwerk los in de slaapkamer.


Vochtproblemen Raamsdonksveer
zaterdag 15 januari 2022

Gevel impregneren tegen doorslaan vocht 9m2

In de slaapkamer hebben wij last van doorslaand vocht op de muur. Waardoor er ook schimmel op de muur ontstaat. We hebben geen idee of dit door een lek komt in de dakgoot of door de verouderde buitenmuur. Het gaat om ongeveer 9m2.


Gevel- en metselwerk Raamsdonksveer
dinsdag 19 januari 2021

Dakgoot vernieuwen (plus regenpijp)

Voor en achter. Ongeveer 2 x 7 meter


Installatie- en leidingwerk Dongen
maandag 05 oktober 2020

Dakgoot vervangen

Dakgoot reparatie of vervangen en ombouw repareren of vervangen. 12 meter bij elkaar. En als jullie dat doen pinnenplaatsen voor vogels buiten te houden


Dakgoot en regenpijp Geertruidenberg
maandag 21 september 2020

Dakgoot met verlichting

Ik wil voor en achterkant woning een nieuwe dakgoot met verlichting. Het gaat om in totaal 16 meter. Graag inclusief het verwijderen en afvoeren van de oude dakgoot.


Dakgoot en regenpijp Waspik
woensdag 26 augustus 2020

Dakgoot vervanging

Met mijn buren, willen wij de dakgoot vernieuwen. – Volledige voorzijde = 18 meter (bereikbaar per steiger) – 1 regenpijp zink voorzijde = 4 meter – 2 huizen ook de achterzijde (bereikbaar via aanbouw) – 1 regenpijp zink achterzijde = 2 meter Volgens mij hangt er nu een mastgoot, welke voor eenzelfde model moet worden vervangen. We hebben zelf de beschikking over een steiger welke wij kunnen zetten en eventueel zelf de oude dakgoot verwijderen om kosten te besparen. Graag ontvang ik van u een indicatie prijs. Graag gespecificeerd zodat ik weet hoeveel iedere buurman kwijt is.


Installatie- en leidingwerk Waspik
vrijdag 21 augustus 2020

Houten dakgoot ombouw vervangen door kunststof

Ik wil graag mijn houten dakgoot ombouw laten vervangen door een kunststof ombouw. ongeveer 6 meter. Zie foto's


Dakdekken en dakreparaties Geertruidenberg
zondag 28 juni 2020

Dakrenovatie op achthoekig tuinhuisje

De houten onderlaag van ons achthoekig tuinhuisje is onder de shingles is aan het rotten, vooral aan de onderkant waar regendruppels vaak blijven hangen. Het hout van het dak aan de binnenzijde ziet er overal nog prima uit, dus waarschijnlijk is alleen de onderlaag van de shingles toe aan vervanging. We willen nieuwe shingles rondom (bitumen zwart of grijs) dus dan kunnen de bestaande hoeklatten ook vervallen. Een eerste optie is een dakgoot rondom maar op de hoek waar de deur onder staat, is zoals we het nu voor ons zien geen ruimte voor een goot, het zou dan een gootsysteem worden voor de overige 7 hoeken. Het huisje is rondom goed bereikbaar. Een tweede optie is dat we zelf bereid zijn om de bestaande lagen shingles er af te halen en de onderplaten onder de shingles. Andere werkzaamheden die we zelf uit willen voeren: eventueel schilderwerk.


Dakdekken en dakreparaties Made
donderdag 16 april 2020

1 Vogelnest verwijderen uit dakgoot

Weghalen van vogelnest aan voorkant die in dakgoot zit per direct


Dakdekken en dakreparaties Raamsdonksveer
dinsdag 14 april 2020

Dakgoten vervangen

Ik zoek iemand die mijn dakgoten wil vervangen. Ik heb nu zinken dakgoten en wil die ook weer terug. Er moeten ook 2 nieuwe regen pijpen vervangen worden en die moeten ook van zink zijn. Het is ongeveer 14 meter dakgoot incl. Nieuwe beugels etc. en 2 regen pijpen van ieder ongeveer 6 meter.


Installatie- en leidingwerk Dongen
donderdag 16 mei 2019

Dakgoot vervangen

Ik heb een tussenwoning (1960) waarbij aan de voorzijde het regenwater uit de dakgoot niet afloopt. Betreft een zinken dakgoot met een lengte van ongeveer 6 meter.


Dakgoot en regenpijp Waspik
Offertes aanvragen