Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Vochtbestrijding 3 Oosterhout

Vochtprobleem inspecteren en verhelpen - Vochtbehandeling - Oosterhout

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Vochtprobleem inspecteren en verhelpen

Op een hoek gedeelte van ons huis is de muur klets nat wanneer er geregend heeft. Omdat er een lekkage in het zinkwerk van de dakgoot zit, gaat het vocht om één of andere manier door de muur en veroorzaakt in onze slaapkamer schimmel plekken. Door het doorslaande vocht laat hierdoor ook ons stucwerk los in de slaapkamer.


Vochtexpert Raamsdonksveer

Offertes vochtbehandeling in Oosterhout vergelijken

Recente opdrachten in Oosterhout

maandag 26 juni 2023

Gevel impregneren tegen doorslaand vocht

Ik heb last van vochtvlekken op de binnenmuur. Het is begonnen bovenaan en heeft zich in de loop de tijd verder naar beneden uitgebreid. Ben je van plan om deze klus uit te laten voeren? : Ja, na het vergelijken van offertes Welke werkzaamheden moeten worden uitgevoerd?: Gevel impregneren tegen doorslaand vocht Wat is de oppervlakte van de gevel?: Tussen 10 en 50 m² Ben je eigenaar van het gebouw?: Ja, ik ben eigenaar


Vochtproblemen Dongen
maandag 17 januari 2022

Vochtprobleem inspecteren en verhelpen

Op een hoek gedeelte van ons huis is de muur klets nat wanneer er geregend heeft. Omdat er een lekkage in het zinkwerk van de dakgoot zit, gaat het vocht om één of andere manier door de muur en veroorzaakt in onze slaapkamer schimmel plekken. Door het doorslaande vocht laat hierdoor ook ons stucwerk los in de slaapkamer.


Vochtproblemen Raamsdonksveer
woensdag 21 april 2021

Balkon herstel door vocht probleem

we hebben een balkon welke mogelijk aan de bovenzijde niet waterdicht is en bij de tegels en aan de onderkant vocht doorlaat. Er zijn enkele stukken los waarbij tevens ijzer/roest zichtbaar is. Verdere fotos kunnen gestuurd worden voor verdere info /offerte. Ik wil graag advies over hoe rot het beton is en of er nog getegeld kan worden of dat het hele balkon vernieuwd moet worden.


Vochtproblemen Oosteind
maandag 06 juli 2020

Kelder waterdicht maken

In de natte periodes van het jaar, loopt de kelder (9 m2) van onze jaren ‘50 woning soms vol met grondwater via de vloer. Op 2 onafhankelijke momenten heb ik er meer als 300+ liter water uit moeten pompen.


Vochtproblemen Hank
dinsdag 01 januari 2019

Vocht in gevel verwijderen en schilderen

Het gaat om 1 zijgevel en schoorsteen van de woning. Er is op meerder plekken vocht zichtbaar. De lengte van de gevel is 11 meter en de eerste etage 2.50 meter hoog. Hierna gaat de gevel over in een punt naar het dak toe. Dit is ongeveer 2.50 a 3 meter hoog. Nadat de vochtproblemen zijn opgelost wil ik de goed te bereiken gevel laten schilderen.


Vochtproblemen Den Hout
donderdag 07 juni 2018

Muffe geur op zolder opsporen

Ik zoek een partij die kan constateren waar de nare geur op mijn zolder vandaan komt. Mijn zolder is ongeveer 70 m2.


Vochtproblemen Raamsdonksveer
dinsdag 17 oktober 2017

Schimmels badkamer in verwijderen

In de badkamer komt steeds meer schimmelvorming op plafond in de voegen van de muurtegels. Om de zoveel tijd verwijderen we dit met HG voegenreiniger. Echter het komt steeds weer erger terug.


Vochtproblemen Raamsdonksveer
dinsdag 19 september 2017

Vocht slaat door de schoorsteen

Op onze bovenverdieping zijn vochtvlekken te zien op de schoorsteen. De werkplek is goed bereikbaar en de afvoer van afval moet eerst worden overlegd.


Vochtproblemen Raamsdonksveer
vrijdag 15 september 2017

Lekkage bij heftige regenval

Gisteren drupte er regenwater uit een van mijn spots beneden in de huiskamer. De afvoeren nagekeken, maar deze zaten niet verstopt. Het lijkt vanuit de afvoer van de dakkapel te komen.


Vochtproblemen Dongen
dinsdag 14 februari 2017

Schimmel verwijderen uit de slaapkamer

In de slaapkamer achter de boxspring tegen de muur is een grote schimmelvlek ontstaan. Deze wil ik graag laten verwijderen. Ook in de hoekjes in de slaapkamer zitten een paar zwarte vlekken. We hebben een groot raam, wellicht dat er meer ventilatie nodig is.


Vochtproblemen Dongen
donderdag 13 februari 2014

Muffe lucht in huis door vocht

We hebben last van vochtproblemen. De huurster klaagt over een muffe lucht in huis. In een slaapkamer zit een inbouw kleding kast, waar schimmel en vocht te zien is. Verder weten we niet precies wat er aan de hand is en willen we dit laten nakijken.


Vochtproblemen Teteringen
woensdag 16 oktober 2013

Vocht en schimmel in kelder oplossen

Ons huis is gebouwd in 1920 met een kelder en een klein beluchtingsraam. Waarschijnlijk door wijziging in grondwaterbeheer hebben we al meer dan 10 jaar last van vocht. De fundering is meer dan 2 meter uitgegraven en aan de buitenzijde gecoat met Aquaplan. Dat heeft niet veel geholpen, blijkbaar omdat de fundering is opgebouwd uit poreuze stenen met mortel en water "opzuigd" onder de onderlaag. Het stukwerk laat los en er staat schimmel op de binnenmuur. Wellicht dat impregneren/inspuiten een oplossing kan zijn. Keldermaten : H185xB275xL375 cm.


Vochtproblemen Terheijden
vrijdag 15 februari 2013

Vochtbestrijding

Op de begane grond in een slaapkamer trekt vocht op. De muur is vochtig, trekt op tot ongeveer 40 cm. Er ontstaan zwarte schimmelplekken. Het zit in een hoek.


Vochtproblemen Dongen
maandag 19 november 2012

Optrekkend vocht binnenmuur

In een oud pand heeft een binnenmuur last van optrekkend vocht, gaarne injecteren. Betreft een muur van 4 meter bij 2.50 meter ongeveer.


Vochtproblemen Raamsdonk
zondag 04 december 2011

Vochtproblemen badkamer

Extreme vochtproblemen met schimmels in badkamer. Groot raam aanwezig, staat ook altijd wel open. Voorzetwand geplaatst van gipsplaten daarna getegeld. Geen verwarming aanwezig maar wel een straal kacheltje. Badkamer is net vernieuwd, graag advies.


Vochtproblemen Geertruidenberg
Offertes aanvragen