Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Vastschroeven dakgoot Middelburg

Oude dakgoot vervangen voor een nieuwe - Dakgoot vervangen - Middelburg

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Oude dakgoot vervangen voor een nieuwe

Ik wil graag mijn dakgoot vervangen. De lengte is ca.8 m., afwatering links op foto vervalt, rechts blijft. Wij zouden nu graag een aluminium dakgoot willen laten plaatsen.


Dakdekker Zierikzee

Offertes dakgoot vervangen in Middelburg vergelijken

Recente opdrachten in Middelburg

vrijdag 09 juni 2023

Dakgoot plaatsen

Nieuwe kunststof dakgoot plaatsen oude eraf halen prijs aub inclusief arbeid en btw


Dakgoot en regenpijp Middelburg
maandag 21 november 2022

Buitenschilderwerk: 12m dakgoot, 11 kozijnen en 5 deuren

Voorjaar 2023. Buitenschilderwerk van woning uit 1920. Staat van het werk is over het algemeen goed. Benedenverdieping: voordeur met omringende raamkozijn. Voorraam kozijn. Tuindeuren met omringende raamkozijn achterzijde. Drie raamkozijnen in aanbouw. Schuurdeur. 1e verdieping: balkon voorzijde, deur, van vier kamers de raamkozijnen met opendraaiende ramen met achtvlaksverdeling. Brede dakgoten voor- en achterzijde, stuk of 12 meter. Achterzijde niet berijdbaar met mobiele steiger of lift. Steiger aan achterzijde sowieso wat lastig vanwege aanbouw met schuin glazen dak. Schilderwerk in twee kleuren.


Behang- en schilderwerk Goes
dinsdag 27 september 2022

Oude dakgoot vervangen voor een nieuwe

Ik wil graag mijn dakgoot vervangen. De lengte is ca.8 m., afwatering links op foto vervalt, rechts blijft. Wij zouden nu graag een aluminium dakgoot willen laten plaatsen.


Dakgoot en regenpijp Zierikzee
dinsdag 19 juli 2022

Dakrand vervangen

Dakrand vervangen van hout naar kunstof of iets onderhoudsvrij. Is rondom en afmeting is ongeveer 6,44x5,22 rondom behalve 1 kant een dakgoot dus 2 lange en 1 korte zijde.


Dakdekken en dakreparaties Goes
woensdag 09 juni 2021

Ombouw van dakgoot repareren en nieuwe keuken plaatsen

Ik wil een de houten ombouw van een dakgoot van 6 meter laten repareren. Ook wil ik mijn keuken laten verwijderen en een nieuwe keuken laten plaatsen. De materialen voor de keuken schaf ik zelf aan. De ruimte is 3 x 4 meter.


Verbouwing Kloetinge
maandag 15 maart 2021

Nieuwe dakgoten

2x 6 meter dakgoot, kunststof wit of antraciet of zwart


Installatie- en leidingwerk Middelburg
zondag 24 januari 2021

Zinken dakgoot plaatsen

Zinken dakgoot en regenpijp plaatsen van ongeveer 8 meter lang


Installatie- en leidingwerk Wolphaartsdijk
maandag 09 november 2020

Dakgoot laten vervangen

Het gaat om een jaren 30 huis, waar nu nog (houtombouwde) brede zinken dakgoten aanzitten die lek zijn en het hout heeft laten rotten. Nieuw lijkt ons dus nodig. Het gaat om 10 meter dakgoot.


Dakgoot en regenpijp Colijnsplaat
donderdag 18 juni 2020

Reparatie of vervanging zinken dakgoot

De zinken dakgoot aan de voorzijde van onze woning lekt rond de aansluiting met de regenpijp. Indien mogelijk willen we dit laten repareren, en daarbij ook gelijk de dakgoten aan beide zijden van de woning laten schoonmaken. Indien reparatie niet mogelijk blijkt ontvangen we graag een offerte voor het vervangen van de dakgoot aan de voorzijde, met optioneel de dakgoot aan de achterzijde.


Installatie- en leidingwerk Goes
donderdag 20 februari 2020

Zinken dakgoot vervangen of deel ervan

Ik wil graag een deel van de dakgoot vervangen hebben. Het is een houtenbak met zink. Een deel hiervan is rot. Ook een paar houten dragers zijn slecht. 13 meter. Het is op de tweede verdieping.


Dakdekken en dakreparaties 's-Heerenhoek
zaterdag 14 december 2019

Dakgoot vervangen

Ik wil een kunststof dakgoot vervangen door zink. 6 meter. Afvoeren doe ik zelf. Graag ontvang ik een offerte.


Dakgoot en regenpijp Serooskerke Walcheren
vrijdag 09 augustus 2019

Dakgoten en regenpijpen vervangen

Ik zoek een loodgieter die de dakgoten en regenpijpen aan de voor- en achterzijde van de woning kan vervangen. Het betreft een hoekwoning. Het gaat ongeveer om 18 strekkende meter aan dakgoot. Dit zijn momenteel zinken dakgoten zonder bekisting.


Dakgoot en regenpijp Goes
dinsdag 23 juli 2019

Zinken dakgoot vervangen

Graag zinken dakgoten aan de voor- en achterkant van de woning vervangen voor kunststof goten en afvoeren. De totale lengte aan goten bedraagt ca. 12 meter (verdeeld over drie stukken).


Dakdekken en dakreparaties Zierikzee
woensdag 17 juli 2019

Schilderen dakgoot, voordeur, omlijsting, achterdeur, kozijn

Ik wil een dakgoot (6 meter), een voordeur + de omlijsting, een achterdeur en een standaard kozijn laten schilderen. Ik ben benieuwd naar wat de kosten en mogelijkheden hiervan zijn.


Behang- en schilderwerk Veere
zaterdag 27 april 2019

Isoleren + dakpannen hellend dak

Wij zijn voornemens een woning te kopen (bouwjaar 1979) waar veel aan moet gebeuren. Op dit moment zijn wij bezig met het begroten van de kosten voor de verbouwing. Een van de onderdelen is het dak. Om te kijken of e.e.a. qua budget past zouden wij graag vrijblijvend een indicatie hebben van de kosten die gemoeid zijn bij het langs de buitenzijde isoleren en aanbrengen van een nieuw pannendak. Het betreft een zadeldak (gordingenkap) met aan de voorzijde een kopgevel van ca 2m breed die doorloopt (met zadel pannendakje) en aan de achterzijde een dakkapel (met lessenaars pannendakje) van ca. 9m breed. De aansluiting van het dak naar de gevel is uitgevoerd met kantpannen en windveren. Het dakoppervlak bedraagt in totaal ca. 200m2 met ovh dakpannen. De dakhelling ligt tussen de 45 en 60 graden. De dakgoot bevindt zich op een hoogte van ca. 3-3,5m en de nok ca. 8-9m gemeten vanaf straatniveau. Er dient rekening te worden gehouden met 1x een dakraam in het dak en 2x een doorvoer (installatie). De huidige dakpannen zijn aan het einde van hun levensduur. Omdat het huidige dak tevens een lage isolatiewaarde heeft is het plan om op het bestaande dakbeschot renovatieplaten aan te brengen met een Rd van 4 en daarop nieuwe dakpannen aan te brengen. De huidige gordingen dakconstructie en het dakbeschot blijven dus gehandhaafd. De werkzaamheden zijn als volgt: - Verwijderen oude dakpannen, panlatten, loodslabben, windveren etc. - Aanbrengen PIR renovatieplaten (Rd = 4,0) en eventueel benodigde folies - Nieuwe panlatten aanbrengen - Nieuwe dakpannen aanbrengen ovh - Loodslabben vervangen ter plaatse van dakkapel (onderzijde en zijwangen) en kopgevel (zijwangen) totaal ca. 25m1 + loketten 1 schoorsteen - Windveren vernieuwen ca. 30m1 - Boeiboorden vernieuwen ca. 40m1 - dakgoot (bakgoot zink) verwijderen en aanbrengen nieuwe dakgoot ca. 40m1, inclusief beugels. De aannemer dient alle werkzaamheden uit te voeren voor een goede uitvoering van het werk. Indien


Dakdekken en dakreparaties Middelburg
Offertes aanvragen