Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Vastschroeven dakgoot Maarssen

Dakgoot reinigen - Dakgoot vervangen - Maarssen

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Dakgoot reinigen

Het gaat om de dakgoot aan voorkant heus ongeveer 6 meter breed


Dakdekker Maarssen

Offertes dakgoot vervangen in Maarssen vergelijken

Recente opdrachten in Maarssen

zaterdag 11 maart 2023

Ik wil mijn dakgoot in mijn serre vervangen

Rond mijn serre is de dakgoot aan vervanging toe


Dakgoot en regenpijp Breukelen
donderdag 26 augustus 2021

Boeidelen + betimmering eromheen plaatsen. Incl dakgoot plaatsen

De voor en achterkant van ons huis is uitgebouwd en nu moet de afwerking nog van beide uitbouwen gedaan worden. Boeidelen en het plafond willen we afgewerkt hebben met hout en spotjes erin geplaatst hebben. Om de uitbouw + garage moeten nog nieuwe dakgoten geplaatst worden.


Dakdekken en dakreparaties Maarssen
dinsdag 13 april 2021

Nieuwe dakgoot plaatsen

De dakgoot van ons oude gedeelte van het huis is aan vervanging toe, het gaat om ongeveer 12 lopende meters en een breedte van 40cm. er zitten nu verschillende lekken/gaten in de dakgoot en hout begint te rotten. Graag ook het rotte houtwerk vervangen. De schilder komt deze zomer dus die kan dit gelijk meenemen,


Installatie- en leidingwerk Breukelen
zaterdag 23 januari 2021

Dakgoot reinigen

Het gaat om de dakgoot aan voorkant heus ongeveer 6 meter breed


Dakgoot en regenpijp Maarssen
zondag 10 januari 2021

Vervangen van zinken dakgoot aan voorzijde woning

Graag ontvang ik een vrijblijvende offerte voor het vervangen van mijn bestaande zinken dakgoot, totale lengte: 5,5 m1 en op de eerste verdieping. Uitvoering graag zsm ivm lekkende goot.


Installatie- en leidingwerk Maarssen
maandag 25 november 2019

Dakgoot vervangen

Ik wil graag de begane grond dakgoot uitbouw vervangen , nu pvc goot 125 grijs lengte 4,8 m Goot te klein stoomt over en is lek


Dakgoot en regenpijp Maarssen
zondag 13 oktober 2019

Gevel herstellen

2 onder 1 kap woning; 1e verdieping, Scheur in achtergevel links van het raam, muur lijkt over gehele hoogte te zijn verschoven naar de hoek toe; de muur staat daar 1 cm naar buiten. onder de dakgoot is niet direct een oorzaak te zien. Aan de zijkant van de woning is iemand tijdens het parkeren achteruit tegen de muur gereden, hierdoor is een steen beschadigd door de trekhaak van het voertuig. Daarnaast ligt de deksteen op de muur naast het huis op verschillende plaatsen los. in bijgaand document een aantal foto's Betreft: - herstellen metselwerk achtergevel - herstellen voegwerk tpv schade door aanrijding - bevestigen losliggende dekstenen De gevel is 2,10 hoog en 1,40 m breed.


Gevel- en metselwerk Maarssen
maandag 16 september 2019

Dakgoot vervangen voor zinken goot

Wij zoeken iemand die de huidige dakgoot kan vervangen voor een zinken goot. Het gaat om de goot aan de voor en achterzijde van het huis. De buurman wil ook de dakgoot vervangen hebben. De lengte van de goot is ongeveer 6 meter aan voor en achterzijde en dat ook zo bij de buurman. Ik zie graag een aanbieding tegemoet.


Dakgoot en regenpijp Maarssen
donderdag 21 februari 2019

Dak vernieuwen of coaten

Het gaat om een schuin dak aan achterzijde, globaal 7x11 meter (bxh). Gaat om betonnen dakpannen van rond 1979. In het voorjaar veel gruis in dakgoot, wegspoeling waarschijnlijk. Ik ontvang graag advies of ik het dak moet laten vernieuwen of kan laten coaten.


Dakdekken en dakreparaties Maarssen
zaterdag 29 december 2018

Waterschade rapport maken voor de verzekering

Door een lek bij de dakgoot heb ik binnen last van schimmel in de woonkamer. De muur en het plafond dient te worden hersteld. Daarnaast dient de ruimte opnieuw te worden behangen. De woonkamer is 5 bij 5 meter en 2.50 meter hoog. De offerte zal ik indienen bij de verzekeringsmaatschappij, hierna dient de vakman de werkzaamheden uit te voeren.


Vochtproblemen Maarssen
zondag 22 oktober 2017

Dakgoot lekkage reparatie

Onze dakgoot lekt maar wij kunnen er zelf niet bij om dit te repareren. Het gaat om de tweede verdieping onder de zolder. Tevens lekkage goot aan voorzijde huis eerste verdieping. Wat zouden kosten zijn voor reparatie? Er is geen gehele vervanging nodig.


Dakgoot en regenpijp Maarssen
dinsdag 11 juli 2017

Dakgoot met lekkage repareren

Sinds deze week heb ik lekkage bij mijn dakgoot. Deze wil ik graag laten repareren. Dit is op een plek die volgens mij enkele jaren geleden eerder heeft gelekt.


Dakgoot en regenpijp Maarssen
dinsdag 11 juli 2017

Houten gevelbekleding vervangen door Keralit

Wij overwegen om de houten gevelbekleding aan de voorzijde van onze tussenwoning te laten vervangen door Keralit. De totale breedte is ongeveer 420 cm en de hoogte tot aan de dakgoot is ongeveer 540 cm. De aanwezige kozijnen, ramen en deur blijven van hout. Ik ontvang graag uw gedetailleerde offerte.


Gevel- en metselwerk Maarssen
zondag 11 juni 2017

Schilderen aan de buitenkant van het huis

•Het wassen, schuren, repareren, kitten, bijgronden, voor en aflakken van: • Voorgevel: dakgoot • gevelkozijn vast 1e verdieping • gevelkozijn met draairaam 1e verdieping • gevelkozijn + klapraam 1e verdieping boven entree • Achtergevel: deur dakterras 2e verdieping • 2 st. Deuren begane grond • 1 st. Gevelkozijn vast smal • gevelkozijn met draairaam • gevelkozijn met draairaam + vast raam


Behang- en schilderwerk Maarssen
woensdag 17 februari 2016

Vogelschroot aanbrengen

Ik heb last van vogels, mussen en spreeuwen, die via de dakgoot onder de dakpannen van mijn huis nestjes willen bouwen. De goten zijn ongeveer 20 meter lang totaal. Plaatsen van vogelschroot zo spoedig mogelijk. Voorzijde woning: 2 etage ongeveer 7 meter 3 etage boven het dakkapel 3 meter Achterzijde: 1e etage ongeveer 6 meter 2e etage boven het dakkapel 4 meter


Dakdekken en dakreparaties Maarssen
Offertes aanvragen