Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Vastschroeven dakgoot Laren

Reparatie/vervanging van zinken dakgoot - Dakgoot vervangen - Laren

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Reparatie/vervanging van zinken dakgoot

Ik ben op zoek naar iemand voor de reparatie/vervanging van een zinken dakgoot. De totale lengte is 7 meter incl uitloop en hoek. Waarschijnlijk is er een steiger nodig om reparatie uit te voeren.


Dakdekker Eemnes

Offertes dakgoot vervangen in Laren vergelijken

Recente opdrachten in Laren

zondag 14 maart 2021

Realiseren van 2 uitbouwen met onderzijde gemetseld en verder hout

1: een tuinkamer aanbouw aan achterzijde woning 6,60 meter breed en ca. 1,50 meter diep met ca 5 meter lichtstraat en schuif/glazen pui. De dakgoot komt vrij laag uit in de gevel, dus er moet een plat dak verlang worden van 1,50. De ophanging van het dak moet dus ook naar achteren verplaatst worden. Het is een lichte constructie, maar dit moet wel opgevangen worden. Deze muur bestaat voornamelijk uit glas; 2 grote ramen en 2 grote deuren (totaal 5 meter lang) en dan is er een meter muur. Ik wil de opening die bestaat uit verwijderen kozijnen + een klein stukje doorbraak muur gebruiken als doorging naar de nieuwe situatie. 2: aansluitend keuken uitbouw naast bestaande pand en woonschuur van ca. 4,5 x 4,7 meter met deels glazen wand van ca 5 meter doorlopend van de tuinkamer van woonhuis. Dit is circa 23 m² oppervlak. Er komt dus een stuk uitbouw aan de zijkant van de woning bij én achter de uitbouw waardoor er aan deze kant ook een L ontstaat. Er moet een riolering worden doorgetrokken vanaf de voorkant van het huis in een grote L (cicra 15 meter) naar deze aanbouw toe. Er ligt hier wel riolering maar deze buis is te klein. In totaal met beide uitbouwen dus ca. 32/35m². De grond hier is zeer stabiel, dat is positief voor de fundering. Ik vind kwalitatief houten gebouwen op een 30 cm stenen laag acceptabel en zie dit graag terug. Ik ben nog bezig met de vergunningen. Uitbouw tuinkamer achterzijde plus aansluiting op woonschuur


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Blaricum
woensdag 28 oktober 2020

Reparatie/vervanging van zinken dakgoot

Ik ben op zoek naar iemand voor de reparatie/vervanging van een zinken dakgoot. De totale lengte is 7 meter incl uitloop en hoek. Waarschijnlijk is er een steiger nodig om reparatie uit te voeren.


Dakgoot en regenpijp Eemnes
vrijdag 11 september 2015

Monteren van een blokhut

Ik heb bij Karwei een blokhut gekocht en wil deze in elkaar laten zetten, model SALIE. Afmeting 200 x 200 cm. Wanddikte 18 mm. Lessenaar dak. Geïmpregneerd. Dorpels; geen vloer. 2 deuren. Dakgoot. De blokhut moet geplaatst worden op een vlakke tegel ondergrond, deze is al aanwezig.


Timmerwerk Blaricum
dinsdag 05 november 2013

EPDM en zinken kraal in dakgoot aanbrengen

Vernieuwen van dakgoot ongeveer 12 meter lang en 60 cm breed + nieuwe zinken kraal. Huidige dakleer halen we zelf weg. Hiervoor in de plaats moet EPDM met een zinken kraal komen aangezien de goot onder een rieten kap hangt. Het gaat om een zijde van het huis.


Dakdekken en dakreparaties Eemnes
donderdag 03 oktober 2013

Dakgoot vervangen

Vernieuwen dakgoot. Betreft 1 woning (vrijstaand). Bakgoot in betimmering (betimmering hoeft niet vervangen te worden). Aantal goten: 4 Totaal aantal meters goten: 40 meter.


Dakgoot en regenpijp Eemnes
donderdag 24 maart 2011

Vogels weren uit de dakgoot

Wij hebben problemen met vogels (kraaien) in de dakgoot. Het gaat om dakgoot van 10 m lang. Graag een offerte.


Dakdekken en dakreparaties Blaricum
dinsdag 06 november 2007

Dakdekker

Dakpannen van vrijstaande garage vervangen zodat deze hetzelfde zijn als de woning. Dakgoten vervangen plus HWA in zink uitvoeren. Garrarge is ongeveer 4 meter breed bij 9,5 meter lang, nok in midden van garage is ongeveer 1,5 meter hoger dan dakgoot. Garage is ongeveer 15 jaar oud. Verder geen technische klachten. Gaarne een dakdoorvoer t.b.v. verwarmingsinstallatie.


Dakdekken en dakreparaties Blaricum
woensdag 08 november 2006

Schilder / behanger

buitenschilderwerk van 1998 bijwerken 1 dakgoot 3 ramen 1e verdieping begane grond : 2 deuren ; 3 ramen 1 schuifpui 1 schuurdeur 1 raam bij de schuur


Behang- en schilderwerk Blaricum
Offertes aanvragen