Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Vastschroeven dakgoot Houten

Dakgoten vervangen - Dakgoot vervangen - Houten

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Dakgoten vervangen

Ik wil graag een offerte/advies over het vervangen of repareren van de dakgoot aan de voor- en achterzijde.


Dakdekker Houten

Offertes dakgoot vervangen in Houten vergelijken

Recente opdrachten in Houten

woensdag 19 oktober 2022

Dakgoten vervangen

Ik wil graag een offerte/advies over het vervangen of repareren van de dakgoot aan de voor- en achterzijde.


Dakgoot en regenpijp Houten
dinsdag 05 juli 2022

Geïsoleerde schuur plaatsen

Zoek een vakman voor het vervangen van mijn schuur. Wil een grotere schuur die dient als kantoorruimte. Graag goed isoleren, kantoor van 2,5 bij 3. Dakgoot op 2,5m , nok maximaal op 4 meter met een dakhelling van 53 graden.


Verbouwing Houten
woensdag 18 augustus 2021

Dakgoot repareren of vervangen

Graag indicatie voor het repareren/bekleden van 24 meter zinken dakgoot met Resitrix Tevens graag een indicatie voor het vervangen van de zinken dakgoot.


Dakgoot en regenpijp Houten
dinsdag 29 december 2020

Dakgoot vervangen

2 zinken dakgoten aan zelfde kant van dak van +/- 5,5 meter vervangen. Graag prijsopgave voor bovenstaande vervanging Mogelijk dat buren meedoen en er dus 6 zinken dakgoten van 5,5 meter vervangen worden. Graag ook prijsopgave.


Dakgoot en regenpijp Houten
zaterdag 29 augustus 2020

Renovatie / herstel houten schuur

Wij willen onze houten schuur laten renoveren. Het dak (5.5 bij 3.5 meter) moet worden vervangen (dit lekt), de rand rondom het dak moet worden vervangen. Enkele houten delen moeten misschien worden vervangen. De dakgoot aan de achterkant van de schuur moet worden vervangen. Zie foto's


Renovatie Houten
vrijdag 12 januari 2018

Dakgoot repareren

Ik wil een zinken coating laten aanbrengen in mijn zinken dakgoot van 28 jaar oud van 11 meter lang, vanwege kleine scheurtjes. De dakgoot is op de 2e verdieping.


Dakgoot en regenpijp Houten
donderdag 15 juni 2017

Nest met kauwen verwijderen uit de dakgoot

Er huizen kauwen onder onze dakpannen. We worden gek van de overlast. Het is al een paar jaar maar lijkt ieder jaar erger te worden. Ik zou graag een indicatie willen over de kosten van het verwijderen ervan en preventie dat het niet weer gebeurt. Graag contact per email daar ik telefonisch heel slecht bereikbaar ben.


Dakgoot en regenpijp Houten
woensdag 12 april 2017

Vogelnest verwijderen en vogelwering plaatsen

Ik heb een vogelnest onder de dakpannen bij de dakgoot. Dit wil ik laten verwijderen. En daarna plaatsen van (stevigere) vogelwering. Goot makkelijk bereikbaar vanaf platte dak.


Dakdekken en dakreparaties Houten
zondag 16 augustus 2015

Afschot van zinken dakgoot stellen

Onze zinken dakgoot (zie bijlage) loopt niet goed af waardoor er bij hevige regenval water over de gevel stroomt. De dakgoot is over een breedte van ca. 9 meter hol van vorm en er blijft ook ca. 4 cm water in staan. Wij vermoeden dat de klus het eenvoudigst is om de regenpijp 3-4 cm lager te plaatsen en de eerste meters van de goot daar evenredig mee af te laten lopen, maar wij laten ons hier graag over adviseren. Vermoeden is dat het zink ook gesoldeerd zal moeten worden.


Dakgoot en regenpijp Houten
dinsdag 27 januari 2015

Betonnen dakgoot repareren

De betonnen dakgoot lekt bij de kitnaden. Vocht sijpelt door en ook de buitenmuren worden nat. Ik wil graag een offerte voor de reparatie van de dakgoot. Dit euvel is al eens eerder geprobeerd te verhelpen. Toen zijn de kitnaden, gedeeltelijk, vervangen. Dit heeft echter niet tot het gewenste resultaat geleid. Het gaat om 5 kitnaden. Het huis is nieuw gebouwd in 2003. Graag hoor ik van u wat deze reparatie gaat kosten.


Dakgoot en regenpijp Houten
maandag 22 september 2014

Daklijsten schoonspuiten

Onze woning heeft dikke gele betonlijsten als dakgoot. Ik wil graag aan de voor- en achterkant van mijn huis de daklijsten schoongespoten krijgen, alsook de dakkapel aan de achterzijde. Het is een tussenwoning met een begane grond, eerste verdieping en zolder. Mijn mobiel kan ik niet onbeperkt opnemen door de aard van mijn werk (bij zieke mensen), daarom liefst in de avond bellen en liefst op vaste nummer.


Gevel- en metselwerk Houten
woensdag 10 september 2014

Vogelnest verwijderen uit de dakgoot / gevel

Wij zoeken iemand die een vogelnest kan verwijderen uit onze dakgoot /gevel en gelijk dicht wil maken, zodat ze niet terug kunnen komen.


Dakdekken en dakreparaties Houten
dinsdag 10 september 2013

Lekkage aan de dakgoot

Onze dakgoot is lek er zitten meerdere scheurtjes in. Het gaat om een dakgoot van ongeveer 3 meter. Het huis is van 2003 dus het zijn niet echt hele oude dakgoten. Graag willen we weten hoeveel ons dit gaat kosten om te laten maken.


Dakgoot en regenpijp Houten
zondag 05 mei 2013

Goot repareren

Dakgoot repareren. Een lekkage, waarschijnlijk een naad in de dakgoot die opnieuw gelast moet worden.


Dakgoot en regenpijp Houten
zaterdag 25 februari 2012

Reiniging en reparatie betonnen dakgoot

Lekkage van de betonnen dakgoten doordat de kitnaden zijn verweerd. Bij de bouw 10 jaar geleden zijn de naden al provisorisch gerepareerd. Het gaat om 5 naden. Voordat de reparatie uitgevoerd kan worden moet de dakgoot eerst worden gereinigd. Er zijn bitumenpleister over de naden geplakt. Ook vochtplekken op de muren door de lekkage. Het is een hoekwoning.


Dakgoot en regenpijp Houten
Offertes aanvragen