Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Vastschroeven dakgoot Hoogeveen

Boeiboorden en regenpijp vervangen - Dakgoot vervangen - Hoogeveen

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Boeiboorden en regenpijp vervangen

Ik wil de planken aan het uiteinde van het dak van de schuur laten vervangen en ook een nieuwe regenpijp bij de schuur laten plaatsen. De planken zijn 2x 3 meter. We willen een zinken dakgoot en regenpijp laten aanbrengen.


Dakdekker Balkbrug

Offertes dakgoot vervangen in Hoogeveen vergelijken

Recente opdrachten in Hoogeveen

woensdag 23 augustus 2023

dak lekkage reparatie

het dak lekt op zolder, is te zien aan de betonnen muur(scheidingsmuur met de buren)ongeveer 1m verwijdert van de dakgoot voor het huis.het is een hellend dak met dakpannen


Klussen Hoogeveen
woensdag 23 augustus 2023

dak lekkage reparatie

het dak lekt op zolder, op de betonnen muur(scheiding met buren) te zien, ongeveer 1meter verwijderd van de dakgoot voor het huis.het is een hellend dak met dakpannen


Dakdekken en dakreparaties Hoogeveen
vrijdag 28 juli 2023

Zinken dakgoot vervangen

Wij zoeken een loodgieter om een zinken of aluminium dakgoot te vervangen


Installatie- en leidingwerk Hoogeveen
dinsdag 23 mei 2023

Buitenschilderwerk

het betreft het schilderwerk van dakgoten/onderkant dakgoot/ kozijnen. hoeveelheid is een schatting Welke werkzaamheden moet de schilder uitvoeren?: Houtwerk buiten schilderen (deuren, kozijnen, luiken, daklijsten, ...) Wat voor type buiten houtwerk moet worden geschilderd?: Kozijnen


Behang- en schilderwerk Hoogeveen
dinsdag 20 september 2022

Dakpannen + regels vervangen (~210m2)

Ik wil 200-220m2 aan dakpannen laten vervangen. Oude dakpannen en regels verwijderen, nieuwe regels aanbrengen en de reeds aangekochte nieuwe dakpannen leggen. Het is dak is al geïsoleerd. Ben je van plan om deze klus uit te laten voeren? : Ja, na het vergelijken van offertes Asbest: wat is de huidige situatie?: Bestaand dak zonder asbest Wat moet er aan je dak gedaan worden?: Nieuw dak / dak renoveren Hoeveel strekkende meter dakgoot wil je laten reinigen?: Wat is de oppervlakte (m2) van het dak?: Wat is de oppervlakte (m2) van het platte dak?: Welke dakbedekking overweeg je voor het schuine dak?: Dakpannen Wat is de oppervlakte (m2) van het schuine dak?: 220 Om wat voor type dak gaat het?: Hellend dak Ben je eigenaar van de woning?: Ja, ik ben eigenaar


Dakdekken en dakreparaties Geesbrug
dinsdag 21 september 2021

Vervangen PVC dakgoot

Ben op zoek naar een vakman voor het vervangen van mijn pvc dakgoot, gaat om 6 meter.


Installatie- en leidingwerk Hollandscheveld
maandag 02 november 2020

Nieuwbouwwoning in Hollandscheveld neerzetten

We willen begin volgend jaar een huis bouwen. Het huis wat we graag willen is 15 x 10 meter. De dakgoot hoogte willen we om 6 meter hebben. Er is een afbeelding bijgesloten van hoe het huis zou kunnen worden. Deze stijl spreekt ons aan. Tevens willen we kijken naar een gehele kelder onder onze woning, als dat in het budget past. Graag ontvang ik een prijsindicatie, een grove schatting is voor nu prima, om er later verder mee te gaan.


Bouw en nieuwbouw Hollandscheveld
dinsdag 22 oktober 2019

Dakgoot vervangen

Het gaat om het vervangen van de dakgoot, deze heeft een lengte van 250cm. Op dit moment is die van zink, deze mag in zink of kunsstof vervangen worden. Hij staat op ongeveer 3 meter hoogte maar ligt ongeveer 1 meter lager dan het dak wellicht moet dit ook worden aangepast.


Installatie- en leidingwerk Hoogeveen
donderdag 26 oktober 2017

Dakgoot van garage vervangen

Ik wil de dakgoot van de garage vervangen, van dakrand tot de grond is 190 cm. Zinken dakgoot met hufterproof afvoerpijp, deze kan niet op de afvoer aangesloten worden. Graag een gebogen eindstuk zodat het water mooi wegvloeit. Lengte goot: 360 cm. Inclusief montage en montagemateriaal.


Dakgoot en regenpijp Hoogeveen
zaterdag 14 oktober 2017

Dakgoot vervangen

Dakgoten laten vervangen door nieuwe dakgoten van zink, aan de voor en achterzijde van de woning. Lengte van de voorzijde is ongeveer 7 meter en achterzijde ook ongeveer 7 meter. de werkplek is goed bereikbaar en de vakman kan zijn auto voor de deur kwijt. De afvoer van het afval wordt door de klant gedaan.


Dakgoot en regenpijp Hoogeveen
woensdag 30 augustus 2017

Lekkende dakgoot repareren

De zinken dakgoten zijn lek, deze moeten gerepareerd worden met EPDM. Ook de boeien moeten vernieuwd worden. De twee goten hebben een lengte van ongeveer 20 meter.


Dakgoot en regenpijp Hoogeveen
dinsdag 25 juli 2017

Zinken dakgoot repareren

Op de 2e verdieping van onze woning zit een zinken dakgoot, waar lekkage is op een lasnaad. We laten de goot graag repareren. De werkhoogte is ongeveer 4,5 meter. We horen graag van u wat de kosten hiervoor zijn.


Dakgoot en regenpijp Hoogeveen
maandag 24 juli 2017

Dakgoten vervangen

Onze zinken dakgoot lekt. Een gedeelte van de boeidelen is al rot, ongeveer een meter. Er zit ongeveer 30 a 40 meter aan dakgoten rondom de woning. Het is een gedeeltelijk vrijstaande woning, met een tussenstuk wat wij delen met de buren. S.v.p. dakgoten nakijken en vervangen waar nodig. S.v.p een offerte.


Dakgoot en regenpijp Lutten
zondag 02 april 2017

EPDM in de dakgoot plaatsen

Wij willen onze zinken dakgoten laten bekleden met EPDM. Ze lekken een beetje, op twee plekken. Aan beide zijkanten van het huis hangen goten, beide kanten circa 20 meter. Er zit ook een zadelgoot tussen de woning en de garage, circa 5 meter. Alles op circa 2,5 meter hoogte, aan de bovenkant van de begane grond. Graag even komen kijken waar het nodig is. Wat kost dit per meter dakgoot? Hoe lang garantie zit er op de plaatsing?


Dakgoot en regenpijp Hoogeveen
vrijdag 31 maart 2017

Vogelnesten verwijderen en voorkomen in dakgoot

Wij hebben meerdere vogelnesten in onze dakgoten. Waarschijnlijk van kraaien. Wij zoeken een permanente oplossing voor dit probleem.


Dakdekken en dakreparaties Hoogeveen
Offertes aanvragen