Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Vastschroeven dakgoot Heerenveen

Dakgoot vervangen - Dakgoot vervangen - Heerenveen

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Dakgoot vervangen

Wil mijn dakgoot vervangen aan de voor en achterzijde , totaal 12 meter, ook afvoeren. Heb de voorkeur voor zink.


Dakdekker Heerenveen

Offertes dakgoot vervangen in Heerenveen vergelijken

Recente opdrachten in Heerenveen

maandag 04 april 2022

Dak renoveren

Oude betonnen dakpannen zitten onder het mos. De afwerking rond de schoorsteen verdient ook wat aandacht. De pannen willen we vervangen door gladde geglazuurde pannen. Tevens moet de dakrand vernieuwd worden. De dakrand is nu van hout (geverfd multiplex?), graag vervangen door onderhoudsvrij materiaal. De dakrand is tevens het afdakje boven de voordeur. Als laatste een controle van de dakgoot. De goot zelf ziet er nog goed uit, maar het afschot klopt niet meer overal waardoor er water in blijft staan. Oppervlakte niet bekend.


Dakdekken en dakreparaties Gorredijk
dinsdag 01 februari 2022

Dakgoot reparatie

Een las is gescheurd bij het demonteren van onze zinken goot. De goot is 4 jaar oud en de plek waar de scheur zit is gemakkelijk te bereiken! Wie kan ons snel helpen? Als ik het zo inschat, nog geen 10 minuten werk :).


Dakgoot en regenpijp Joure
vrijdag 14 januari 2022

Nieuwe dakgoot 25 meter + nieuwe windvennen

Ik wil graag een nieuwe dakgaat laten plaatsen. Ik weet niet van welk materiaal de dakgoot is. Ik wil het samen met de buurman laten doen. Het gaat om ongeveer 12,5 meter van mezelf en hetzelfde geldt ook voor de buurman. We moeten ook nieuwe windvennen.


Dakgoot en regenpijp Wolvega
woensdag 06 oktober 2021

Zinken dakgoot vervangen 36m

Graag ontvangen wij een offerte voor het vervangen van de zinken dakgoten (en regenpijpen) van onze vakantiewoning in Oudehaske. De huidige goten zijn zinken bakgoten. De goten zitten op een hoogte van, naar schatting, circa drie meter. De voorgestelde vervanging betreft in ieder geval de goten aan de voor- en achterzijde van de woning. De lengte van deze goten is tweemaal circa 11 meter, dus circa 22 meter. Eventueel willen we de goten van de schuur laten vervangen. Deze zijn echter niet lek, maar wel net zo oud. De lengte van deze goten is tweemaal circa 7 meter, dus circa 14 meter. Laten we voor de offerte in eerste instantie uitgaan van de vervanging van de vier zinken bakgoten; circa (11 + 7) x 2 = 36 meter. Oud zink kan goed gerecycled worden. Daarom zien wij in de offerte ook graag de eventuele afvoer van de oude dakgoten gespecificeerd.


Dakgoot en regenpijp Oudehaske
woensdag 05 mei 2021

Dakgoot vervangen

Wil mijn dakgoot vervangen aan de voor en achterzijde , totaal 12 meter, ook afvoeren. Heb de voorkeur voor zink.


Dakgoot en regenpijp Heerenveen
woensdag 02 september 2020

Dakgoot vervangen

Wij willen graag de complete dakgoot voor en achter laten vervangen en zijn benieuwd hoeveel dat gaat kosten.


Installatie- en leidingwerk Heerenveen
dinsdag 09 juni 2020

Nieuwe dakgoot plaatsen

Graag willen wij een offerte voor het vervangen van onze zinken dakgoot. Het gaat om +/- 10 meter dakgoot.


Dakgoot en regenpijp Wolvega
donderdag 09 januari 2020

Dakgoten vervangen door zinken goot

Wil oude dakgoot vervangen door zinken goot uit een geheel en de afvoer buis en dergelijke ook. Dakgoot is ongeveer 15 meter. De dakgoot van de buurman zit er heel dicht bij dus dat moet even ter plaatse bekeken worden.


Dakgoot en regenpijp Oldeboorn
vrijdag 13 september 2019

Twee groepen bijplaatsen voor airco's

Wij laten 1 of 2 airco’s plaatsen met een max. afgeronde waarde naar boven van 8kw en 5kw. Op de foto van de meterkast moeten de nieuwe groepen omhoog rechtsaf naar buiten worden doorgevoerd(onder de dakgoot) de lengte van de buitenkabel is ± 9 meter Vraag 1 hoeveel groepen zijn er nodig? vraag 2 Waarschijnlijk wordt er eerst 1 airco geplaatst en later de 2de. Moet een bijgeplaatste groep direct worden bedraad of mag 1 groep alleen als voorbereiding worden geplaatst?


Elektra en groepenkast Nijeberkoop
dinsdag 20 augustus 2019

Dakgootrenovatie meerdere huizen

Ik wil dakgoten van meerdere huizen laten vervangen. Totaal 70 meter. De oude dakgoten hoeven niet afgevoerd te worden. Ik ontvang graag een offerte.


Installatie- en leidingwerk Oldemarkt
donderdag 25 april 2019

Kunststof ombouw dakgoot of compleet vervangen

Mijn 2 onder 1 kap woning heeft nu een zinken dakgoot. Vind ik niet mooi. Of een kunststof ombouw om bestaande dakgoot (dakgoot is nog prima, woning is 9 jaar oud) of compleet vervangen door kunststof. Woning samen ongeveer 12 meter breed.


Dakgoot en regenpijp Langweer
zondag 21 april 2019

Houten ombouw van dakgoot vervangen door kunststof

De houten ombouw van onze dakgoot ,heeft 2 rotte zijkanten. Hij is zo,n 8 m lang. Heeft 2 zijpanelen ongeveer 50.cm en 3 planken aan de onderkant. Het betreft een oud huis uit 1930 Het schilderen en repareren, brengt ook veel kosten met zich mee. Wat zijn de kosten voor een kunststof ombouw.


Dakgoot en regenpijp Elsloo
dinsdag 09 april 2019

Woonboerderij isoleren

Renovatie betreft een woonboerderij. Waarbij geïsoleerd kan worden op de bestaande daksporen, ongeveer 200 m2. Graag willen we de isolatie plaat dikte zo dun mogelijk houden om een passend dakgoot detail te behouden. Daarnaast vragen we ons af of we van buiten isoleren ook kunnen combineren met van binnen isoleren, tussen de daksporen. Dit komt namelijk de isolatie plaat dikte ten goede.


Isolatie Jubbega
dinsdag 26 maart 2019

Dakbedekking van overkapping opnieuw bedekken

Betreft plm. 16,5 m2 licht hellende overkapping van vloerdelen met daarop shingles. De vloerdelen moeten deels vervangen worden en de dakbedekking opnieuw aanbrengen in de vorm van epdm. Afwerken met een dakgootje. De afvoer is reeds bestaand.


Dakdekken en dakreparaties Oldemarkt
zaterdag 02 juni 2018

Kraaiennest verwijderen uit de dakgoot

Onze buurman heeft twee kraaiennesten onder zijn dak. De kauwen hebben de boeidelen weggepikt en komen binnen via de gaten in de rotte boeidelen aan de voorzijde van het huis. De kauwen wonen hier het gehele jaar. Ieder jaar wordt het aantal kauwen groter. De kauwen zorgen voor veel overlast. Buurman heeft problemen in omgang met mensen, vandaar dat wij deze offerte voor hem aanvragen. Wat zijn de kosten voor het verwijderen van twee kauwennesten?


Dakgoot en regenpijp Heerenveen
Offertes aanvragen