Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Vastschroeven dakgoot Heemstede

Dakgoten repareren wegens lekkage - Dakgoot vervangen - Heemstede

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Dakgoten repareren wegens lekkage

Er is een kleine lekkage te zien aan het plafond in de slaapkamer. Het lijkt erop dat de dakgoot hier verantwoordelijk voor is. Graag willen we natuurlijk van de lekkage af. Lengte (meters):: 6,5 Materiaal dakgoot:: Zink Wat moet er aan de afwatering gebeuren?: Ik wil mijn dakgoot laten repareren


Dakdekker Heemstede

Offertes dakgoot vervangen in Heemstede vergelijken

Recente opdrachten in Heemstede

maandag 31 oktober 2022

Dakgoten repareren wegens lekkage

Er is een kleine lekkage te zien aan het plafond in de slaapkamer. Het lijkt erop dat de dakgoot hier verantwoordelijk voor is. Graag willen we natuurlijk van de lekkage af. Lengte (meters):: 6,5 Materiaal dakgoot:: Zink Wat moet er aan de afwatering gebeuren?: Ik wil mijn dakgoot laten repareren


Dakgoot en regenpijp Heemstede
zaterdag 15 januari 2022

Divers dakwerk

1. Het dakwerk van schuurtje/carport vervangen (bitumen / grind) + spuwer (noodoverstort) aanbrengen. Het dak is circa 8,00 m x 3,75 m. 2. betimmering dakgoten voor en achter vervangen. Het betreft een tussenwoning. De dakgoot is 7 m lang. De binnenmaat van de goot is circa 17 x 7 cm. De buitenmaat van de betimmering is circa 35 x 13 cm. 3. Aansluiting zijwanden kunststof dakkapel waterdicht maken. 4. Loodwerk schoorsteen nazien en eventueel repareren. 5. Regenafvoer achterzijde repareren (deels vervangen).


Dakdekken en dakreparaties Heemstede
maandag 29 maart 2021

Zink vernieuwen dakgoot rondom

Zink van dakgoot vernieuwen


Installatie- en leidingwerk Heemstede
vrijdag 15 januari 2021

Steunbalk(en) dakgoot

De dakgoot rust op houten balken, een ervan lijkt niet meer in orde (rot?). Steiger momenteel voor de deur


Verbouwing Heemstede
dinsdag 27 oktober 2020

21 meter nokvorst restauratie/vervangen en 18 meter dakgoot reinigen

Ik ben geïnteresseerd in de prijs van restauratie/vervangen van 21 meter nokvorst en 18 meter dakgoot schoonmaken. Van 1 huis, 2 onder 1 kap-woning. Hoogte is zolderhoogte (3e "verdieping": 2 trappen op).


Dakdekken en dakreparaties Heemstede
zondag 24 mei 2020

Opbouw hoekwoning

Verhogen nok, het opbouwen van achtergevel, verlengen voorste dakvlak, plaatsen van twee dakkapellen. De achtergevel verticaal optrekken ( ca. 2 meter) 1 bestaand kozijn herplaatsen en 1 nieuw. Opbouw bekleedt met Keralit in kleur, binnenzijde wanden 18 mm multiplex, bekleed met gipsplaat en gestuit. De bestaande zoldervloer door trekken in achtergevel / ondersteuningsbalk in achtergevel weggewerkt. In betonnen vloer trapgat zagen en constructie aan passen ( staal constructie) en deze aftimmeren, dichte trap met deur in overloop. Bestaande vlizotrap verwijderen en gat dicht storten. Muur doortrekken eerste etage tot achtergevel. In de twee ruimtes worden nieuwe plafonds aangebracht en gestuct. In de wanden houten kozijnen met stompe deuren. Achterzijde nieuwe dakgoot ( zink). In voor en achterzijde dakkapel voor 3 meter en achter 5 meter, met kunstof kozijn en draaikiep en vaste deel ventilatierooster. Glas hr met in de dakranden een rolluik Riolering rond 110 van door naar nieuwe verdieping. De bouwaanvraag, stijger kosten en de vrijkomende materialen afvoeren en de kraan kosten.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Heemstede
zaterdag 12 oktober 2019

Dakgoot vervangen plusminus 2.50 hoogte

Dakgoot vervangen van tussenwoning. Lengte ongeveer 5.40 Materiaal zink. Aan beide kanten buren, maar wij willen graag dakgoot met tussenschotten aan beide kanten, zodat we niet afhankelijk zijn van het al dan niet schoonmaken van de goten van de buren.


Installatie- en leidingwerk Heemstede
dinsdag 29 mei 2018

Houten boeidelen en windveren vervangen door Keralit

Ik zoek iemand die mijn dakranden (7 x 7,5 meter) en mijn dakgootboeidelen (11, 9 en 5 meter) kan vervangen door Keralit. Het betreft een vrijstaande woning welke goed bereikbaar is.


Timmerwerk Heemstede
donderdag 26 oktober 2017

Dakgoot inspecteren en waar nodig repareren of vervangen

Daar goten regelmatig lekkages vertonen is een inspectie wenselijk met een probleem oplossingsverslag en prijsopgave.


Dakgoot en regenpijp Heemstede
maandag 30 januari 2017

Buitenschilderwerk bij een jaren '30 woning

De buitenzijde van mijn jaren ´30 woning dient te worden geschilderd. Het gaat om 20 kozijnen met diverse afmetingen, 12 deuren en de dakgoot. Het houtwerk is altijd goed onderhouden, echt herstelwerk zal er niet zijn.


Behang- en schilderwerk Heemstede
maandag 11 april 2016

Renovatiewerk aan de buitenzijde

Ik wil de buitenkant van een hok/berging verbouwen. Hier zitten rotte balken bij de dakgoot, ik wil er graag een nieuw raam en deur in. Ook wil ik graag de houten garagedeur helemaal vernieuwen, moet elektrisch worden. Dan heb ik een muur die gestukt moet worden (3 bij 3 meter - het is nu steen).


Renovatie Heemstede
zaterdag 07 februari 2015

Lasnaad van de dakgoot repareren

De lasnaad van de zinken dakgoot op de hoek aan de voorzijde van het huis lekt. De dakgoot heeft geen houten onderbak en is met een ladder makkelijk te bereiken. Graag offertes met totaalprijs.


Dakgoot en regenpijp Heemstede
maandag 11 augustus 2014

Waterafvoer van de dakkapel verbreden

Ik heb een dakkapel met een rubberen bekleding. Als het hard regent, kan de waterafvoer het niet aan, en stoomt het over ONDER de dakpannen. Met als gevolg dat het water onder de dakgoot in de houten bekisting terecht komt. Kan dat verruimd worden?


Dakdekken en dakreparaties Heemstede
dinsdag 10 september 2013

Nieuwe dakgoot

Het betreft het vernieuwen van de zinken dakgoot aan de voor- en achterzijde. Deze hebben ongeveer een totale lengte van 2x 7 meter eventueel reparatie cq. vervanging betimmering.


Dakdekken en dakreparaties Heemstede
zondag 11 augustus 2013

Dakgoot en boeidelen repareren

De dakgoot dien gerepareerd te worden en de boeidelen aan garage. Reparatie indien mogelijk, en deels vervanging boeidelen noodzakelijk, in totaal 20 meter. Dakgoot is aan de voorzijde van het huis, circa 6 meter.


Dakdekken en dakreparaties Heemstede
Offertes aanvragen