Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Vastschroeven dakgoot Heemskerk

Dakgoten vervangen - Dakgoot vervangen - Heemskerk

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Dakgoten vervangen

Dakgoot voorzijde eengezinswoning lekt, en het houtwerk is verrot. Geen idee wat er precies aan moet gebeuren om het te herstellen. Ben je eigenaar?: Ja, ik ben eigenaar Wie moet de werken uitvoeren?: De werken moeten uitgevoerd worden door een erkend vakman


Dakdekker Heemskerk

Offertes dakgoot vervangen in Heemskerk vergelijken

Recente opdrachten in Heemskerk

woensdag 31 augustus 2022

Dakgoot lekkage oplossen

Zoek een vakman voor het repareren van mijn zinken dakgoot. Moet waarschijnlijk opnieuw gelast worden.


Installatie- en leidingwerk Heemskerk
zondag 03 april 2022

Kunststof deuren, Renovatie schuur, vervanging dakgoot

Mijn huis is een jaren '50 woning, waarin ik al veel verbeterd heb (oa alle ramen vervangen voor kunststofkozijnen met HR++ glas). Er zijn nu nog een aantal klussen die ik graag wil laten uitvoeren. 1. De voordeur (met zijlichten), de achterdeur (met zijraam) en de balkondeur (met zijraam) wil ik graag nu ook laten vervangen door kunststof met HR++ glas. 2. 2. Renovatie van mijn schuur met schuin punt/pannendak: het voegwerk is slecht, er zitten scheuren in de muur, het cement stucwerk binnenzijde schuur valt eraf, het dak is niet winddicht waardoor alles vies wordt. En van het dak is in een hoek ieg een balk verrot (volgens mij de muurplaat). 3. Dakgoten en regenpijpen voor en achter van mijn huis vervangen. De houten sierklossen onder aan de dakgoothouders zijn verrot, daar zou ik ook graag iets nieuws willen (wel onderhoudsvrij). 4. De zolder is deels geisoleerd, maar door kieren bij de aansluiting met de muren tocht het nog steeds. Dit zou verbeterd moeten worden. Graag zou ik voor deze klussen een offerte willen, maar omdat ik graag eerst even wil sparren over de bovenstaande dingen, lijkt het me prettig als u daarvoor eerst bij mij thuis langs kunt komen voor een inventarisatie.


Verbouwing Krommenie
woensdag 20 oktober 2021

Dakgoten vervangen

Dakgoot voorzijde eengezinswoning lekt, en het houtwerk is verrot. Geen idee wat er precies aan moet gebeuren om het te herstellen. Ben je eigenaar?: Ja, ik ben eigenaar Wie moet de werken uitvoeren?: De werken moeten uitgevoerd worden door een erkend vakman


Dakgoot en regenpijp Heemskerk
zaterdag 03 april 2021

Nieuwe dakgoot monteren

Monteren nieuwe dakgoot. Ca.6 meter


Installatie- en leidingwerk Heemskerk
zaterdag 30 januari 2021

Dakgoot vervangen

Ik wil een zinken dakgoot van 8 meter meter laten verwijderen en afvoeren en door een nieuwe laten vervangen. Ik ontvang hier graag een offerte voor.


Dakgoot en regenpijp Castricum
donderdag 22 oktober 2020

Dakgoot bekleden met trespa

Ik wil de dakgoot bekleden met trespa. De dakgoot is ongeveer 6 meter lang. Graag ontvang ik een offerte.


Dakgoot en regenpijp Heemskerk
donderdag 01 oktober 2020

Dak isoleren en renoveren

Aanvraag voor renovatie van mijn pannendak. Ik wil graag een prijsopgave aanvragen voor de renovatie en isolatie van het dak van. Dakoppervlak ca. 100 m2. Deel 1: 1. Verwijderen oude pannen 2. Verwijderen Recapan isolatie 3. Verwijderen panlatten en stoflatten. 4. Demonteren dak doorvoeren 5. Verwijderen oude boeidelen Deel 2: 6. Verwijderen achterste schoorsteen 7. Plaatsen nieuwe isolatie: Rc=5 8. Plaatsen dak doorvoeren 9. Plaatsen nieuwe dakpannen a. Specificatie nieuwe pannen in overleg, zwart geglazuurd 10. Plaatsen nieuwe boeidelen (hout of kunststof) 11. Dakgoot a. Vervangen dakgoot (hout/zink of kunststof) of b. Aanpassen dakgoot i.v.m. hoger liggende dakpannen Deel 1 en 2 graag apart aanbieden i.v.m. mogelijke uitvoering door opdrachtgever. Prijsopgave met mogelijke uitvoerings- en oplevertermijn. In afwachting van uw reactie.


Dakdekken en dakreparaties Heemskerk
vrijdag 25 september 2020

Deel dakbeschot vervangen en zinkwerk

Wij hebben een 4 tal planken van dakbeschot van nok tot dakgoot die vervangen moeten worden en tevens dient het zinkwerk rondom de schoorsteen (waarschijnlijk oorzaak van de lekkage) vervangen te worden.


Dakdekken en dakreparaties Castricum
dinsdag 14 juli 2020

Dakgoot vervangen

Wij hebben een dakgoot aan de achterkant huis, die lekt. We hebben een grote veranda van 2,5 m gebouwd en kunnen nu lastig bij deze dakgoot. Eventueel kunnen er planken op het dak van de veranda gelegd worden om op te lopen en erbij te kunnen.


Dakdekken en dakreparaties Castricum
zondag 29 maart 2020

Nieuwe dakgoot

Bestaande dakgoot is geheel van hout (Bak). Graag wil ik weten wat de mogelijkheden zijn om deze alsnog aan de binnenkant te voorzien van een zink/aluminium/polyester goot. Het gaat om 2 naast elkaar gelegen woningen in Krommenie. De totale gootlengte is 65m.


Dakdekken en dakreparaties Krommenie
donderdag 19 maart 2020

Zinken dakgoot vervangen

Volgens onze loodgieter dienen de dakgoten te moeten voorzien van nieuw zink (rondom de woning). De totale lengte betreft 36 strekkende meter (2 x 10 en 2 x 8). Kunt u mij vertellen wat de kosten hiervan zijn?


Dakdekken en dakreparaties Krommenie
maandag 28 oktober 2019

Dakgoot ombouw repareren vervangen

Onze ombouw van de dakgoot is vanwege de storm losgeraakt en naar beneden gevallen. Er is al een offerte gemaakt door een bedrijf die door de uitvoerders op de afgesproken reparatie dag met 1300 euro werd opgeschroefd. Ik ging met deze gang van zaken natuurlijk niet akkoord. Ik wil een passende offerte waarmee de schade aan de mijn dakgoot door een erkend dakdekkersbedrijf hersteld gaat worden.


Dakdekken en dakreparaties Uitgeest
dinsdag 25 juni 2019

Zinken dakgoot vervangen

Vervangen van * zinken dakgoten in houten bak voor- en achterzijde van onze tussenwoning met hoh breedte 6,30m * Zinken dakgoot de buren (hoekwoning) de goot aan de voorzijde. Overige goten bij de buren zijn al vernieuwd. Globale afmetingen goot achterzijde(~voorzijde): kraal diameter 25mm, vlakke bovenrand 50 mm, schuine binnenkant niet-huiszijde 90 mm, vlakke binnenkant 230mm, schuine binnenkant huiszijde >=115 mm


Installatie- en leidingwerk Castricum
donderdag 13 juni 2019

Houten ombouw van dakgoot door kunststof vervangen

Over de lengte van de woning (circa 8 meter) de houten ombouw van de dakgoot vervangen. Zowel aan de voor als achterzijde. Aan de achterzijde hebben wij aansluitend een balkon van circa 3 meter breed en 1,5 meter hoog is waarvan de ombouw doorloopt.


Dakgoot en regenpijp Uitgeest
woensdag 07 maart 2018

Dakgoot bekleden met aluminium

* Welke oppervlakte moet bekleed worden? Minder dan 10 m². * Wil je de muren ook laten isoleren? Nee. * In welke metaalsoorten heb je interesse? Gelakt aluminium. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Het betreft het renoveren van de houten gootbakken van mijn tussenwoning. Breedte 6 meter voor en achter, dus totaal 12 meter. Hert is een zinken goot en de gootbakken moeten bekleedt worden met aluminium. Kleur antraciet. Diepte van de gootbak circa 40 cm. Het zink van de goot is al recent vervangen. Graag ontvang ik een prijsindicatie voor deze werkzaamheden. De goot zit op een hoogte van 5 meter.


Dakgoot en regenpijp Castricum
Offertes aanvragen