Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Vastschroeven dakgoot Haren

Dakgoten onderhouden - Dakgoot vervangen - Haren

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Dakgoten onderhouden

Dakgoot reinigen, ontdoen van blad. Gaat om 2 onder 1 kap woning en goot van beide woningen moet worden schoongemaakt. Weet niet wat de dakbedekking is. Dak zelf hoeft niet schoongemaakt te worden alleen de goten.


Dakdekker Haren

Offertes dakgoot vervangen in Haren vergelijken

Recente opdrachten in Haren

maandag 17 juli 2023

Dakgoten plaatsen of vervangen

De dakgoot lekt. Mogelijk ook roosters laten plaatsen zodat blad niet in de goot valt Ben je van plan om deze klus uit te laten voeren? : Ik weet het nog niet, afhankelijk van advies & informatie Wat moet er aan je dak gedaan worden?: Dak herstellen / repareren Om wat voor herstellingswerkzaamheden gaat het?: Zinkwerken Ben je eigenaar van de woning?: Ja, ik ben eigenaar


Dakgoot en regenpijp Haren
dinsdag 20 december 2022

Lekkage dakgoot repareren

Ik heb een dakgoot waar de naad los zit. Dit zorgt voor een lekkage dat ik graag gerepareerd wil hebben. Hiervoor zoek ik iemand die mij een offerte kan bieden.


Dakgoot en regenpijp Kolham
zondag 18 september 2022

Dakgoten vervangen

Goot ziet er keurig uit maar lekt waarschijnlijk op een van de nader. Water komt door het hout er onder heen. Ben je van plan om deze klus uit te laten voeren? : Ja, na het vergelijken van offertes Wat moet er aan je dak gedaan worden?: Dak herstellen / repareren Hoeveel strekkende meter dakgoot wil je laten reinigen?: Wat is de oppervlakte (m2) van het dak?: Om wat voor herstellingswerkzaamheden gaat het?: Dakgoten vervangen / herstellen Wat is de oppervlakte (m2) van het platte dak?: Wat is de oppervlakte (m2) van het schuine dak?: Ben je eigenaar van de woning?: Ja, ik ben eigenaar


Dakgoot en regenpijp Haren
maandag 22 augustus 2022

Lekkende dakgoot repareren

Lekkende dakgoot vlakbij afvoerpijp verhelpen. Graag ook nog een check van de status van de rest van de dakgoot.


Dakgoot en regenpijp Haren
zondag 21 augustus 2022

Boeidelen en dakgoot repareren of vervangen

Ik zoek een timmerman die de boeidelen van onze dakgoot kan repareren (houtrot) en waar nodig vervangen.


Dakdekken en dakreparaties Haren
vrijdag 30 juli 2021

Dakgoten onderhouden

Dakgoot reinigen, ontdoen van blad. Gaat om 2 onder 1 kap woning en goot van beide woningen moet worden schoongemaakt. Weet niet wat de dakbedekking is. Dak zelf hoeft niet schoongemaakt te worden alleen de goten.


Dakgoot en regenpijp Haren
woensdag 29 april 2020

Dakgoot ombouw vervangen van 2 woningen

Houten ombouw van dakgoot vervangen door kunstof. En dakgoten repareren /vervangen.(zink) Voorkant totaal van mij en de buren 14 m +_ Achterkant totaal van mij en en buren 14 m +_ 2 regen pijpen kunstof met beugels Afvoeren sloopmateriaal eventueel met de buren.


Dakdekken en dakreparaties Haren
zondag 02 april 2017

Dakgoot met EPDM bekleden

Ik wil mijn zinken dakgoot (25 jaar oud) laten bekleden met EPDM. Het gaat om 50 tot 60 meter goot. Het is een vrijstaand huis, dus volledig rondom. De huidige goot is een bakgoot van ongeveer 20 cm. breed. Ik ben op zoek naar een totaalprijs voor deze klus.


Dakgoot en regenpijp Haren
maandag 19 oktober 2015

Rookafvoerkanaal laten plaatsen

Ik heb een houtkachel gekocht bij Gamma. Hiervoor moet er een rookafvoerkanaal aangelegd worden via de buitenkant van mijn huis. Het rookafvoerkanaal gaat eerst ongeveer 1.5 meter omhoog richting plafond en daarna via de achtergevel naar buiten toe. Aan de buitenkant weer omhoog ca 3 meter dan zit je ongeveer bij de dakgoot. Onderweg naar boven toe nog wel door een polycarbonaatplaat (terrasoverkapping) heen. De houtkachel is van het merk Halland Living Flame 150 mm. Graag een offerte voor de benodigdheden aan rookkanaal en het aansluiten ervan. Misschien is het verstandig om de situatie eerst te bekijken?


CV en verwarming Foxhol
donderdag 28 mei 2015

Dakgoot repareren / renoveren

Ik wil graag mijn dakgoot laten repareren. Hij is lek en de houten omlijsting is aan het rotten. De goot heeft een lengte van 12 meter en loopt door naar de buren (2 onder 1 kap). Dit wil ik graag voor 1-7 opgelost hebben. De houten bekisting en windveren wil ik ook opnieuw laten schilderen.


Dakgoot en regenpijp Haren
woensdag 24 september 2014

Dakgoot vervangen

Het gaat om het vervangen van 17 meter dakgoot. Op dit moment hebben wij een kunststof goot en ontvangen graag een offerte voor kunststof of zink. De goten zijn goed bereikbaar.


Dakgoot en regenpijp Scharmer
woensdag 30 juli 2014

Dakgoten achter en voor repareren

Ik wil graag de dakgoot voor en achter laten repareren


Dakgoot en regenpijp Haren
maandag 28 juli 2014

Dakreparatie uitvoeren

Graag zouden wij een reparatie laten uitvoeren op ons dak. Een aantal dakpannen is verschoven en in de dakgoot ligt een kapotte dakpan. Zou u contact met ons kunnen opnemen?


Dakdekken en dakreparaties Haren
donderdag 10 juli 2014

Voorzijde schilderen van de woning

Schilderen van het houtwerk van de voorgevel van het huis: - begane grond: voordeur en een groot raam - 1e verdieping: 2 kozijnen, houten bespanning/gevelbekleding van circa 5 meter breed en ongeveer 1 meter hoog. En de dakgoot ook. Het grootste deel is opschuren en opnieuw verf erop zetten, kleine delen ook wat reparatiewerk.


Behang- en schilderwerk Haren
maandag 12 augustus 2013

Dakgoot van meerdere woningen vervangen

De zinken dakgoot van onze woning en enkele buren moet vervangen worden. Hoogte: 5,5 meter. Lengte: 6 meter per woning. Minimaal 2 woningen, maximaal 5 (hangt af wie er meedoet).Graag een offerte voor vervanging van de zinken goot (beugels zijn nog goed), én meer/minderprijs voor kunststof goot in plaats van zink. De oude zinken goot mag u meenemen voor de zink verkoop.


Dakgoot en regenpijp Haren
Offertes aanvragen