Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Vastschroeven dakgoot Harderwijk

Dakgoten plaatsen of vervangen - Dakgoot vervangen - Harderwijk

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Dakgoten plaatsen of vervangen

Het repareren van gesoldeerde naden en lekkages verhelpen. Realisatie:: Zo spoedig mogelijk Lengte (meters):: 25 Materiaal dakgoot:: Zink Wat moet er aan de afwatering gebeuren?: Ik wil mijn dakgoot laten repareren


Dakdekker Putten

Offertes dakgoot vervangen in Harderwijk vergelijken

Recente opdrachten in Harderwijk

dinsdag 05 september 2023

Dakgoten plaatsen of vervangen

Het repareren van gesoldeerde naden en lekkages verhelpen. Realisatie:: Zo spoedig mogelijk Lengte (meters):: 25 Materiaal dakgoot:: Zink Wat moet er aan de afwatering gebeuren?: Ik wil mijn dakgoot laten repareren


Dakgoot en regenpijp Putten
woensdag 11 augustus 2021

Dakpan vervangen

Graag de dakpannen vervangen, daklatten vervangen ivm boktor en dampopen folie aanbrengen. 150 m2 schuin dak, dakgoot op 2.80 hoogte.


Dakdekken en dakreparaties Ermelo
dinsdag 27 juli 2021

Nieuwbouwwoning buitenkant stucen 100m2

Wij hebben een nieuwbouwwoning gekocht die Q1 volgend jaar opgeleverd gaat worden. De buitenkant willen we graag voorzien van stucwerk. Dakgoot zit op 3 meter en de topgevels worden in hout uitgevoerd. buitenwerk Vierkante meter: 100 Huidige ondergrond: Metselwerk Gewenste afwerking: Pleisterwerk


Stucwerk en spackspuiten Harderwijk
vrijdag 23 april 2021

Dakgoot vervangen van 2 onder 1 kap woning. 14,5 meter lang

Wij zoeken een loodgieter om onze dakgoot te vervangen. 2 onder 1 kap woning beide dakgoten vervangen. de dakgoot is 14,5 meter lang aan de voor en achter kant van de woning. In het midden zit een waterafvoer en de pijp is van zink. De beugels kunnen blijven zitten.


Installatie- en leidingwerk Harderwijk
donderdag 04 juni 2020

Grote berging met zithoek in de tuin maken

Ik zoek een aannemer die een dubbelsteens berging kan maken in mijn achtertuin. Dit graag goed geïsoleerd (of hout, geisoleerd) en geïsoleerd dak a 50 m2 (nog vergunningsvrij). Nok onder 490, dakgoot onder 290 cm.


Verbouwing Putten
woensdag 04 september 2019

Dakgoot leveren en monteren

Oude dakgoot is al verwijderd, ombouw is okay, wij zoeken alleen nog een dakgoot en een loodgieter die kan monteren. Het maakt niet uit van welk materiaal het gemaakt moet worden. Het moet ongeveer 10 meter lang worden en 3 meter hoog zitten.


Installatie- en leidingwerk Harderwijk
dinsdag 15 mei 2018

Kraaiennest verwijderen

Net boven de dakgoot, onder de eerste rij dakpannen zit een kraaiennest. Deze moet verwijderd worden en maatregelen om te voorkomen voor een nieuw nest.


Dakdekken en dakreparaties Zeewolde
maandag 06 november 2017

Gootdrain in dakgoot plaatsen om bladeren tegen te houden

Ik wil graag in mijn dakgoten een gootdrain laten aanbrengen om deze vrij te houden van bladeren. Het betreft 2 dakgoten van 12.5 meter per stuk op 6 meter hoogte. In bijlage een foto van het huis om een indruk te geven van de goten.


Dakgoot en regenpijp Ermelo
dinsdag 12 september 2017

Extra afvoer in de dakgoot maken

Dakgoot op dakkapel aan achterzijde woning. Bereikbaar vanaf de uitbouw aan achterzijde. Capaciteit afvoer bij veel neerslag onvoldoende. Extra afvoer aan linkerzijde van goot waar water blijft staan.


Dakgoot en regenpijp Zeewolde
dinsdag 15 augustus 2017

Dakbedekking chalet vervangen en dak verlengen

Chalet van Kunststof met schuin dak met daarop shingles. Onder dak een witte kunststof dakgoot. Het schuine dak is te kort waardoor veel water tussen wand en dakgoot valt. Wil graag dak iets verlengen en nieuwe dakgoot aan dak vast/een geheel met dak (van hout/canexel) laten aanbrengen en gelijk dakshingles vervangen door dakplaten. Het dak is 40 m2. De dakgoot is 10 strekkende meters aan beide kanten.


Dakdekken en dakreparaties Ermelo
donderdag 02 februari 2017

Lekkende dakgoot repareren

Op een laspunt van mijn zinken dakgoot heb ik lekkage. Het betreft de goot aan de zijkant van mijn hoekwoning. Graag laat ik de goot repareren.


Dakgoot en regenpijp Ermelo
vrijdag 18 november 2016

Dakgoten schoonmaken

Het gaat om 2 dakgoten van ongeveer 10 meter lang tussen de daken in. Het is een geschakelde rijtjeswoning waar aan elke kant van het dak een gedeelde dakgoot van voor naar achterloopt. Deze moet gereinigd worden van blad. Er is lekkage in huis vermoedelijk door verstopping van blad waardoor het water niet tot niet goed de afvoerpijp in kan of wellicht wel over het randje onder de pannen doorsijpelt. Het gaat nu om twee dakgoten met "spoed" . De buren willen aan de andere kant ook de dakgoot meenemen en wellicht wil de andere buurman dat ook aan zijn kant. Graag prijsopgave voor 2, 3 en 4 dakgoten reinigen. En of het ook op zeer korte termijn gereinigd kan worden. Van het weekend wordt het slecht weer ;-)


Dakgoot en regenpijp Zeewolde
zondag 30 oktober 2016

Dakgoot van zink plaatsen

Wij willen een nieuwe zinken dakgoot 2 huizen totaal 26 meter


Dakgoot en regenpijp Putten
maandag 18 april 2016

Vogelnesten verwijderen en preventiemateriaal plaatsen

Sinds een aantal jaren broeden er kauwen (kraaiachtigen) in de dakgoot en onder de dakpannen van onze drive-in hoekwoning. Aangezien er een berg takken en nestmateriaal in de dakgoot ligt en eroverheen gegooid wordt door de vogels, willen we graag dat de nesten verwijderd worden en dat er preventiemateriaal geplaatst wordt. Het gaat om een lange dakgoot aan de achterzijde en een korte goot aan de voorzijde. Ik ontvang graag vooraf een prijsopgave.


Dakdekken en dakreparaties Harderwijk
woensdag 17 februari 2016

Dakgoten schoonmaken

Ik wil graag een offerte voor het schoonmaken van de dakgoten en het aanbrengen van dakgootbescherming tegen vogels.


Dakgoot en regenpijp Harderwijk
Offertes aanvragen