Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Vastschroeven dakgoot Groningen

Nieuwe regenpijp met regenton plaatsen - Dakgoot vervangen - Groningen

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Nieuwe regenpijp met regenton plaatsen

Bij hevige regen loopt mijn dakgoot over. Graag advies om dit op te lossen en meekijken of het plaatsen van een extra regenpijp zinvol is.


Dakdekker Groningen

Offertes dakgoot vervangen in Groningen vergelijken

Recente opdrachten in Groningen

maandag 25 september 2023

Dakgoten plaatsen of vervangen

reparatie deel van de zinken dakgoot Wat moet er aan je dak gedaan worden?: Dak herstellen / repareren Om wat voor herstellingswerkzaamheden gaat het?: Dakgoten vervangen / herstellen, Zinkwerken Ben je eigenaar van de woning?: Ja, ik ben eigenaar


Dakgoot en regenpijp Garnwerd
zondag 27 augustus 2023

Dakgoten plaatsen of vervangen

Het gaat om het vervangen van een dakgoot van 5,35 meter. Wat moet er aan je dak gedaan worden?: Dak herstellen / repareren Om wat voor herstellingswerkzaamheden gaat het?: Dakgoten vervangen / herstellen Ben je eigenaar van de woning?: Ja, ik ben eigenaar


Dakgoot en regenpijp Zevenhuizen
woensdag 09 augustus 2023

lekkages dakgoot (lasnaad) en dak (nokvorsten)

Wij hebben twee lekkages: Dakgoot (bij in ieder geval één lasnaad); Dak (bij in ieder geval de nokvorsten). Ik zou graag een offerte van u wensen wat de kosten van reparatie lekkagepunt dakgoot zijn en de kosten voor het vastzetten van de nokvorsten tegen stormschade en waterdicht afdichten. Met belangstelling zie ik uw reactie tegemoet.


Dakdekken en dakreparaties Groningen
woensdag 05 juli 2023

Kozijnen van huis en aanbouw schilderen en repareren rotte plekken.

Compleet schilderen van alle kozijnen en repareren van houtrot op diverse plekken. Twee-onder-een-kapwoning met dakkapel plus aanbouw kamer aan garage. Repareren houtrot dakgoot (zie foto).


Klussen Eelde
dinsdag 06 juni 2023

Buitenschilderwerk

14 ramen, ramen 2 trapingangen, dakgoot, stellingen vereist, voor- en achterkant 2 identieke panden naast elkaar op de 2e verdieping. Welke werkzaamheden moet de schilder uitvoeren?: Houtwerk buiten schilderen (deuren, kozijnen, luiken, daklijsten, ...) Wat voor type buiten houtwerk moet worden geschilderd?: Kozijnen, Terras / trappen


Behang- en schilderwerk Groningen
donderdag 23 maart 2023

Buitenschilderwerk

2x dakkapelletje en windveren en dakgoot. Alleen boven. Welke werkzaamheden moet de schilder uitvoeren?: Houtwerk buiten schilderen (deuren, kozijnen, luiken, daklijsten, ...) Wat voor type buiten houtwerk moet worden geschilderd?: Houten gevelbekleding, Kozijnen


Behang- en schilderwerk Hoogezand
maandag 13 maart 2023

Dakgoten plaatsen of vervangen

Opspiren en repareren van lekkage Waar zit de lekkage?: Dakgoot Ben je eigenaar van de woning?: Ja, ik ben eigenaar Welk vochtprobleem moet behandeld worden?: Lekkage (in dak, waterleiding, afvoer, ..)


Dakgoot en regenpijp Groningen
woensdag 30 november 2022

Dakgoot plaatsen en dakpannen recht leggen

Ik zoek een partij die een dakgoot kan plaatsen aan een dakkapel. Het dakkapel is ongeveer 4m breed. Ook wil ik graag dat diegene de dakpannen recht en aansluitend kan leggen. Graag zie ik een offerte tegemoet van de vakman.


Dakgoot en regenpijp Eenrum
maandag 21 november 2022

Vochtprobleem achterhalen & oplossen

In onze hal bij de meterkast voelt het erg vochtig, ook is er veel schimmelvorming op de deur en de muren. Graag zouden wij een oplossing zien om dit probleem te verhelpen. We hebben ook een vochtplek in een hoek van de woonkamer op het plafond. Dit lijkt eveneens schimmel te zijn. Waarschijnlijk een probleem bij de gevel of dakgoot.


Vochtproblemen Groningen
maandag 07 november 2022

Dakgoten vervangen (~40m)

Ik zoek een partij die mijn dakgoot kan vervangen. Deze is ongeveer 40m in totaal. Graag de nieuwe dakgoot weer van zink met kunststof afgewerkt.


Dakgoot en regenpijp Delfzijl
dinsdag 13 september 2022

Dakgoten plaatsen

Goedemiddag, Graag ontvang ik een offerte en een termijn waarbinnen jullie onderstaande werkzaamheden zouden kunnen uitvoeren: 1. Repareren houten dakgoot (ong. 8 meter); 2. Aanbrengen en aansluiten simpele dakgoot (= bakgoot) van ongeveer 40 meter. Met vriendelijke groet, Martijn Werkman


Dakgoot en regenpijp Eenrum
dinsdag 06 september 2022

Nieuwe regenpijp met regenton plaatsen

Bij hevige regen loopt mijn dakgoot over. Graag advies om dit op te lossen en meekijken of het plaatsen van een extra regenpijp zinvol is.


Dakgoot en regenpijp Groningen
woensdag 17 augustus 2022

Dakgoten vervangen of repareren (12m)

Ik zou graag willen weten of ik mijn dakgoot moet vervangen of repareren. Zo ja, dan zou ik dat graag willen laten doen. Het zal gaan om ongeveer 12m.


Dakgoot en regenpijp Groningen
zondag 08 mei 2022

Schilderwerk buiten

Ik heb een 2 onder 1 kap woning en dit wil ik buitenom laten schilderen. Het gaat om de 10 kozijnen, de 2 deuren, de dakgoot en de houten nok.


Behang- en schilderwerk Groningen
maandag 11 april 2022

Lekkage dakgoot verhelpen

Dakgoot tussenwoning heeft lekkage. Kan deze verholpen worden middels renovatie/verzinken? De lengte van de dakgoot is 6 meter. Ben je eigenaar?: Ja, ik ben eigenaar Wie moet de werken uitvoeren?: De werken moeten uitgevoerd worden door een erkend vakman


Dakgoot en regenpijp Eelde
Offertes aanvragen