Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Vastschroeven dakgoot Dronten

Dakgoot van zink vervangen - Dakgoot vervangen - Dronten

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Dakgoot van zink vervangen

Het verwijderen van de zinken dakgoot en plaatsen van een kunststof bakgoot. De lengte bedraagt 10,5 meter, 2 bij 6 meter en 15,5 meter. Waarbij de korte stukken voor de afwatering verbonden moeten worden met de goot van 15,5 meter.


Dakdekker Swifterbant

Offertes dakgoot vervangen in Dronten vergelijken

Recente opdrachten in Dronten

maandag 27 december 2021

Hellend dak thermisch isoleren 80m2

Ik wil mijn dak laten isoleren vanaf de buitenzijde. Er liggen op dit moment pannen op het dak en ik wil dit graag thermisch laten isoleren. Het dak is schuin, is 2,5 meter hoog en heeft een oppervlakte van 80m2. De huidige dakgoot is van zink en is te bereiken via een steiger.


Dakdekken en dakreparaties Dronten
donderdag 28 oktober 2021

Dakgoot vervangen 60 m

Vervangen en plaatsen van een nieuwe dakgoot rondom het vrijstaande huis. Het gaat om ongeveer 60 meter dakgoot van zink.


Dakgoot en regenpijp Dronten
dinsdag 18 mei 2021

Houten dakgoten vervangen

Er is sprake van een lekkende dakgoot en wij willen de boeien voor- en achter aan het huis graag laten vervangen door kunststof exemplaren. De oude (houten) dakgoten moeten worden verwijderd en afgevoerd. De dakgoten hangen op de tweede verdieping. De dakgoot is met een steiger of met een trap bereikbaar. De nieuwe dakgoten wil ik aanschaffen via de vakman.


Dakgoot en regenpijp Swifterbant
woensdag 14 augustus 2019

Dakgoot en boeidelen vervangen

Ik zoek iemand voor het vervangen van mij dakgoot (bakgoot) en boeidelen voor trespa 6 meter, tussenwoning. Afvoeren doe ik zelf. Dakgoten zijn op ongeveer 6 meter hoogte.


Dakgoot en regenpijp Biddinghuizen
vrijdag 01 juni 2018

Dak inspectieren op lekkage

Graag wil ik laten kijken waar de lekkage vandaan komt achter mijn dakgoot langs de muur bij regen. Ook druppelt het bij regen langs de dakdoorvoer van de kachelpijp. Graag afspraak voor inspectie oorzaak lekkage. Zie foto's rechts naast het linkerraam bij loshangende stekker loopt het water langs de muur bij regen. Door het gat van de inbouw spot druppelt het dan ook.


Dakdekken en dakreparaties Dronten
maandag 04 december 2017

Dakgoot van zink vervangen

Het verwijderen van de zinken dakgoot en plaatsen van een kunststof bakgoot. De lengte bedraagt 10,5 meter, 2 bij 6 meter en 15,5 meter. Waarbij de korte stukken voor de afwatering verbonden moeten worden met de goot van 15,5 meter.


Dakgoot en regenpijp Swifterbant
woensdag 23 augustus 2017

Expansiestuk dakgoot vervangen

Bij mijn dakgoot achter moet het expansiestuk tussen twee gootdelen in vervangen worden. Op dit moment is het met dakleer een beetje dicht gekit maar daar kom ik de winter niet mee door. Graag ontvang ik een offerte voor het uitvoeren van deze werkzaamheden.


Dakgoot en regenpijp Swifterbant
vrijdag 17 februari 2017

Dakgoten laten vervangen

Het betreft een offerte aanvraag voor het laten vervangen van de dakgoot aan de voor- en achterkant van onze woning. De dakgoot is aan beide zijden 7.2 meter lang. De dakgoten zijn nu van kunststof, maar er zitten scheurtjes in de dakgoten. Daarom graag vervanging voor zink of nieuwe kunststof.


Dakgoot en regenpijp Dronten
dinsdag 12 april 2016

Aanbouw plaatsen

Wij willen graag een aanbouw van 8 x 3.5 meter met een hoogte van c.a. 2.4 meter. De kopgevels voorzien van metselwerk, de bestaande glaspui met schuifdeur 3.5 meter naar achteren verplaatsen. Heiwerk is noodzakelijk voor de aanbouw. Er dient rekening gehouden te worden met een overhellende dakgoot.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Dronten
donderdag 18 februari 2016

Wc en fonteintje vervangen

Ik heb u gebeld, al eerder gemaild en ik hoop dat ik u via deze weg te pakken krijg. Wij hebben een verstopte wc boven, de wc beneden moet naar voren worden geplaatst of vervangen worden. Een fonteintje kan worden geplaatst en een wc rol houder. Ook groeien er planten in de dakgoot en loopt het water op het platte dak van de aanbouw niet weg. Ik hoop dat u ons van dienst kan zijn bij deze klus. Groeten,


Klussen Dronten
vrijdag 23 januari 2015

Dakpannen en zinken dakgoot vervangen

Wij willen in het voorjaar de dakpannen en zinken dakgoot vervangen. De exacte grootte van het dak weet ik niet. Breedte van het huis is een meter of 7. Vrij plat dak. De goten aan beide zijden van het huis. Huis van 1964. Zelfde pannen, we hebben nu een oranje niet geglazuurde pan. Of is het beter een geglazuurde pan erop te leggen? Graag een vrijblijvende offerte. Waarschijnlijk doen er diverse buren mee.


Dakdekken en dakreparaties Dronten
zondag 21 september 2014

Zinken dakgoot solderen

De dakgoot is 20 jaar oud en op de hoeken zie je een opening ontstaan door het uitzetten en krimpen van de goot. Ik wil alle soldeernaden laten nazien. Het betreft een 2 onder 1 kap woning. De totale lengte van de dakgoot aan de voor-, zij- en achterkant is ongeveer 25 meter. De dakgoot zit op de tweede verdieping.


Dakgoot en regenpijp Biddinghuizen
woensdag 07 mei 2014

Dakgoot repareren of vervangen

De dakgoot lekt op enkele plekken. We willen dit laten repareren of volledig laten vernieuwen. Dit zal afhankelijk zijn van de kwaliteit van de houten drager van de goot. Het gaat om een ongeveer 25 cm brede bakgoot met zinken kraal en trespa afwerking. De goot bestaat uit 2 rechte stukken van 10 meter aan voor- en achterkant van het huis. De woning heeft 2 verdiepingen plus zolder, de dakgoot bevindt zich boven de eerste verdieping.


Dakgoot en regenpijp Dronten
woensdag 22 augustus 2012

Dak en dakgootreparatie

Kapotte dakpannen en een lekkage in de dakgoot zorgt ervoor dat er water via het kozijn naar binnen komt. Dit moet verholpen worden.


Dakdekken en dakreparaties Swifterbant
zaterdag 03 maart 2012

Verplaatsing hemelwaterafvoer

Ik wil de bestaande dakafvoer van het platte dak boven ons terras verplaatsen naar overstort in dakgoot inclusief herstelwerkzaamheden oude plaats van de afvoer.


Dakdekken en dakreparaties Dronten
Offertes aanvragen