Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Vastschroeven dakgoot Drachten

Dakgoot reparatie - Dakgoot vervangen - Drachten

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Dakgoot reparatie

Dakgoot rond het huis moet worden klaargemaakt. Op een paar plaatsen is er sprake van een lekkage. De goot is ongeveer 30 meter breed. De goot hangt op 8 meter hoogte. Er is ruimte voor een steiger.


Dakdekker Noordwijk

Offertes dakgoot vervangen in Drachten vergelijken

Recente opdrachten in Drachten

maandag 25 september 2023

Hellend dak isoleren of renoveren (buitenzijde)

Waar bevindt het lek zich?: Hellend dak, Dakgoot Om wat voor reparatie- of onderhoudswerkzaamheden aan het dak gaat het?: Zinkwerken, Daklekkage repareren Ben je eigenaar van de woning?: Ja, ik ben eigenaar


Dakdekken en dakreparaties Noordwijk
maandag 04 september 2023

Dakgoten plaatsen of vervangen

Mijn dakgoot achter huis is lek Realisatie:: Binnen 1 maand Lengte (meters):: 3 meter Materiaal dakgoot:: Zink Wat moet er aan de afwatering gebeuren?: Ik wil mijn dakgoot laten repareren


Dakgoot en regenpijp Drachten
zondag 18 juni 2023

Dakgoot vervangen van 6 huizen

We willen met 6 huishoudens onze dakgoten zowel voor als achter vervangen.


Dakgoot en regenpijp Drachten
vrijdag 03 februari 2023

Dakgoot reparatie

Dakgoot rond het huis moet worden klaargemaakt. Op een paar plaatsen is er sprake van een lekkage. De goot is ongeveer 30 meter breed. De goot hangt op 8 meter hoogte. Er is ruimte voor een steiger.


Dakgoot en regenpijp Noordwijk
donderdag 13 oktober 2022

Gevel isoleren

De woning is van 1925 De afmeting is 7.2 meter bij 5 meter hoogte tot dakgoot is 2.5 tot 3 meter. Isoleren van mijn gevel van buitenaf, Het gaat om 35m2 daarna afwerken met steenstrips.


Gevel- en metselwerk Drachten
zondag 26 december 2021

nieuwe dakgoten

er moeten 2 dakgoten van ca. 6 meter vervangen worden. deze moeten aan sluiten op de zinken dakgoot van het naastgelegen huis


Dakgoot en regenpijp Drachten
zondag 20 juni 2021

Afmeten en plaatsen van sandwichpanelen

afmeten en plaatsen van sandwichpanelen of dakpan platen (geisoleerd) incl zetwerk. 1 zijde grenzend aan huis, mansarde dak (met knik) bouwtekening aanwezigruwe maten zijn 12 meter breed. van nok naar dakgoot 3.4m en 1.2m. Welke dakbedekking heb je momenteel?: nog geen dak aanwezig In welke dakbedekking heb je interesse?: stalen dakplaten of dakpanplaten Ben je eigenaar?: Ja, ik ben eigenaar Wie moet de werken uitvoeren?: De werken moeten uitgevoerd worden door een gespecialiseerd dakwerker


Dakdekken en dakreparaties Burum
zaterdag 13 maart 2021

Nieuwe goten en betimmering (2 huizen)

Nieuwe goten en betimmering. Ongeveer 20 meter dakgoot voor beide woningen. Het is een woning uit 1938 en we willen het graag samen met de buren doen. Graag de nieuwe dakgoten ook van sink.


Dakdekken en dakreparaties Surhuisterveen
woensdag 14 oktober 2020

Trapleuning monteren en dakgoot schilderen

Ik wil een nieuwe trapleuning van 4 meter laten plaatsen Het is een trap met 12 treden. Daarnaast wil ik de onderkant van de dakgoot opnieuw betimmeren en schilderen. Graag ontvang ik een offerte.


Renovatie Noordwijk
dinsdag 28 april 2020

Dakgoot vervangen

Ik wil graag onze dakgoot vervangen het houtwerk kan ik zelf maar voor het zink heb ik u nodig. de buren doen niet mee dus het moet goed aansluiten op bestaand. Vanaf de kraal tot bak is 50 mm dan haaks de bak in diepte voor is 82 mm bodem is 235 mm en dan haaks omhoog achter hoogte 95 mm de lengte is iets minder dan 7 meter, achter gelijk.


Installatie- en leidingwerk Drachten
zaterdag 04 april 2020

Plat dak van schuur vervangen

Schuur is geschakeld met schuur van de buren. Houtrot boeidelen en lekkage! Graag nieuwe boeidelen en dak met bitumen (nieuw) bedekken. Mogelijk ook reparatie aan dakgoot-omkasting woonhuis en mogelijk voegenreparatie aan achtergevel.


Dakdekken en dakreparaties Noordwijk
woensdag 04 september 2019

Dakgoot reparatie

De dakgoot is lek en moet gerepareerd of vervangen worden. De dakgoot is ongeveer 10 meter lang, en het is een zinken dakgoot. Liefst reparatie ivm vervanging dak binnen nu en 4 jaar.


Installatie- en leidingwerk Noordwijk
donderdag 29 november 2018

Stalen dakplaten plaatsen

Het te bouwen pand, loods in de tuin, is 20 bij 8 meter hier op moet een zadeldak komen. De dakgoot hoogte is 3 meter en de nok hoogte 4,50 meter. Er zullen geen dakramen of iets dergelijks geplaatst worden en aan de lange zijde komt een dakgoot. Graag zou ik de kosten willen weten voor alleen stalen dakplaten en voor stalen dakplaten inclusief isolatie.


Dakdekken en dakreparaties Wijnjewoude
woensdag 17 oktober 2018

Vervangen zinken dakgoot rijtjeswoning

Ik wil mijn zinken dakgoot vervangen. De totale lengte van de dakgoot is plusminus 14 meter.


Installatie- en leidingwerk Noordwijk
vrijdag 22 september 2017

Dakgoot en HWA repareren

Ik heb aan mijn woning een houten bakgoot met daarin een zinken dakgoot die op een gedeelte lekt. Mogelijk mis ik ook een stukje regenpijp. Ik laat dit hier graag even beoordelen en ontvang dan uw advies en prijsopgave voor het herstelwerk.


Dakgoot en regenpijp Noordwijk
Offertes aanvragen