Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Vastschroeven dakgoot Diemen

Dakgoten vervangen - Dakgoot vervangen - Diemen

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Dakgoten vervangen

Dakgoot van mijn nieuwe huis is lek, nu weet ik niet of dit gerepareerd moet worden of vervangen moet worden. Graag zou ik iemand langs willen hebben dit de situatie met mij samen kan bekijken. Op dit moment komen er druppels door de bekleding heen.


Dakdekker Diemen

Offertes dakgoot vervangen in Diemen vergelijken

Recente opdrachten in Diemen

dinsdag 12 september 2023

Verhelpen van een dakgoot lek

De dakgoot lekt; na inspectie blijkt dat de naden lekken. Ik zou graag willen dat het hersteld word.


Dakgoot en regenpijp Diemen
zondag 14 juni 2020

Dakgoot (zink) vervangen

Onze zinken dakgoot van 6 meter moet vervangen worden. Ook een deel van de dak latten (geschat ongeveer 5m2) is door vroegere lekkage aan vervanging toe.


Installatie- en leidingwerk Diemen
maandag 27 april 2020

Dak reinigen, mogelijk coaten, aantal pannen vervangen en dakgoot reinigen

Het gaat om het reinigen van een schuin dak (40 m2 ongeveer), met mos vervuiling, mogelijk ook coating, maar daar wil ik graag advies over en als het mogelijk is de prijs graag apart op de offerte. Ik heb ook een aantal beschadigde betonpannen die vervangen moeten worden. Tevens ook graag reiniging van de dakgoot (10 meter).


Dakdekken en dakreparaties Diemen
woensdag 01 april 2020

Dakgoten vervangen

Dakgoot van mijn nieuwe huis is lek, nu weet ik niet of dit gerepareerd moet worden of vervangen moet worden. Graag zou ik iemand langs willen hebben dit de situatie met mij samen kan bekijken. Op dit moment komen er druppels door de bekleding heen.


Dakgoot en regenpijp Diemen
zondag 30 april 2017

Dakgoot vogelvrij laten maken

Dakgoot vogelvrij maken, zodat zij er niet meer op kunnen zitten en/of nesten kunnen bouwen. Graag advies, opties en prijsindicatie voor een goot van 5.50 meter. Bij een gunstige prijs wil ik dan ook eventueel de dakgoot aan de achterkant van het huis meepakken. Die heeft dezelfde lengte als de voorkant van het huis.


Dakdekken en dakreparaties Diemen
maandag 12 december 2016

Verschillende renovatiewerkzaamheden in een woning

Ik wil verschillende renovatiewerkzaamheden in mijn woning laten verzorgen. De dakgoot van de schuur moet worden vervangen. Op de benedenverdieping wil ik een lambrisering laten aanbrengen, een koof laten bouwen om verwarmingsbuizen, nieuw laminaat laten leggen en een nieuwe tussendeur laten plaatsen. In de meterkast moet een gat naar de kruipruimte worden gedicht en ik wil de meterkast laten opknappen en er een schuifdeur laten plaatsen. Er moet beneden ook een TV aan de wand gemonteerd worden. Ik wil de trap laten bekleden, een trapleuning laten plaatsen en de wanden in het trapgat met hout laten afwerken. Op de bovenverdieping wil ik een nieuwe balustrade bij de trap. In de slaapkamers moeten de schuine wanden worden opgeknapt en ik wil er graag een lambrisering laten aanbrengen. Verder zijn er werkzaamheden in de badkamer, zoals het maken van muurtjes voor een inloopdouche, het maken van een badombouw met een luchtrooster voor een hoekbad (jacuzzi), het maken van een koof om verwarmingsbuizen en het ophangen van een wastafelblad. Ik maak graag een afspraak om het werk hier even te bespreken, er zijn ook nog enkele kleinere klusjes. Ik ontvang daarna graag uw gespecificeerde offerte.


Renovatie Diemen
woensdag 13 juli 2016

Bak van de dakgoot vervangen

Ik wil de bak van de regengoot laten vernieuwen. De zinken goot zelf is al vervangen maar daarvoor is de bak op verschillende punten gaan rotten. Het gaat om ongeveer 5 meter aan de voor- en 5 meter aan de achterkant van het huis. De goot bevindt zich op ongeveer 6 meter hoogte. Ik zou de nieuwe bak graag uitgevoerd zien in onderhoudsvrij materiaal zoals PVC of kunststof. NB Deze klant heeft geen email. We hebben de aanvraag telefonisch aangenomen. Graag telefonisch contact opnemen.


Dakgoot en regenpijp Diemen
dinsdag 14 juni 2016

Oorzaak van waterschade achterhalen

Ik heb al enige tijd last van waterschade. De nokvorst en de dakgoot zijn reeds gerepareerd. Nu hebben we echter wederom waterschade aan de muur in de woonkamer. Kunnen jullie een offerte opmaken met betrekking tot het achterhalen waar het water vandaan komt?


Vochtproblemen Diemen
woensdag 23 maart 2016

Zinken dakgoten vervangen

We willen met vijf huizen de dakgoot vervangen. Het zink moet vervangen worden maar de houten boeidelen niet overal. Het betreft een totale lengte van ongeveer 27 meter, in een blok van vijf huizen. De huizen zijn opgeleverd in 1978. Ik zou graag enkele offertes vrijblijvend ontvangen zodat ik met de buren een besluit kan nemen over de reparatie.


Dakgoot en regenpijp Diemen
woensdag 23 maart 2016

Verwijderen van een vogelnest uit de dakgoot

Aan de voorkant van ons rijtjeshuis zijn 1 of meerdere vogels bezig een nest te maken. De isolatie vind ik al in de voortuin. De dakgoot zit op 6 a 7 meter hoogte en is ongeveer 5,5 meter meter breed. Graag wil ik dit opgelost hebben, zodanig dat het ook niet meer mogelijk is voor vogels om hier te nestelen. Graag uw advies en een indicatie van de kosten.


Dakgoot en regenpijp Diemen
vrijdag 18 maart 2016

Dakgoten van 5 woningen vervangen

Graag een offerte voor het vervangen van de dakgoot van 5 woningen. Totale lengte is ongeveer 27 meter.


Dakgoot en regenpijp Diemen
dinsdag 28 juli 2015

Dakgoot met vuil reinigen

Ik wil onze dakgoot laten schoonmaken er staat nu veel water en viezigheid in en er begint lekkage in de slaapkamers te komen. Huis heeft 2 jaar leeggestaan. Wij wonen er nu 2 maandjes. Wij zijn met spoed op zoek.


Dakgoot en regenpijp Diemen
zaterdag 11 april 2015

Vogelwering plaatsen en vogelnest verwijderen

Graag wil ik weten wat het kost om een vogelnest te laten verwijderen onder de dakpannen, lijkt onder de eerste rij te zitten, en daarna het plaatsen van vogelwering. Het gaat in totaal om iets minder dan 12 meter, 2 keer 5,70 meter, zowel voor- als achterkant. De dakgoot is in het najaar schoongemaakt. Het betreft een tussenwoning, beide dakgoten op 5,4 meter hoogte.


Dakdekken en dakreparaties Diemen
maandag 02 maart 2015

Zinken dakgoot repareren

Graag wil ik mijn zinken dakgoot laten repareren. Hij lekt op de hoek bij onze woning. Bij de buren is er ook sprake van lekkage. Bij beide woningen gaat het om de voorzijde van de woning, 1 verdieping hoog. De achterzijde is prima. Het is een tussenwoning met een goot van 5 meter in totaal.


Dakgoot en regenpijp Diemen
zondag 15 februari 2015

Dakgoten schoonmaken aan voor- en achterzijde

Graag aan voor- en achterkant van de woning de dakgoot schoonmaken. De voorzijde is 5 meter en achter is het ook 5 meter. Het betreft een tussenwoning waarbij aan de achterzijde de goot op deurhoogte zit en aan de voorzijde zit de goot boven de eerste verdieping.


Dakgoot en regenpijp Diemen
Offertes aanvragen