Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Vastschroeven dakgoot Den Helder

Lekkage dak of dakgoot opsporen en verhelpen - Dakgoot vervangen - Den Helder

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Lekkage dak of dakgoot opsporen en verhelpen

Lekkage ter hoogte van dakgoot. Lekt bij slaap kamer een paar druppels vanuit verschillende plekken. (zie foto) tijdelijk dicht gemaakt met kit aangezien een paar druppels bij elkaar toch wel aardig wat water is. visuele inspectie gedaan van de dakgoot. Zit wel wat in. Misschien dat dit het probleem is dus graag ook iets meenemen om het eventueel schoon te maken.


Dakdekker Den Helder

Offertes dakgoot vervangen in Den Helder vergelijken

Recente opdrachten in Den Helder

vrijdag 24 maart 2023

Vervangen zinken dakgoot

Graag offerte voor het vervangen van onze zinken dakgoot. Lengte 2x +/- 9 meter en zinken regenpijp lengte 2x +/- 5 meter


Installatie- en leidingwerk Wieringerwerf
maandag 26 september 2022

Zonnepanelen vervangen

Oude panelen eraf. Nieuwe er op. Nok van het dak is 5,5 meter hoog. Dakgoot op 3,25 meter. Zitten er 6 op en ik wil naar 9 panelen. Hebben een verbruik van 2 personen.


CV en verwarming Den Helder
zaterdag 04 juni 2022

Lekkage dak of dakgoot opsporen en verhelpen

Lekkage ter hoogte van dakgoot. Lekt bij slaap kamer een paar druppels vanuit verschillende plekken. (zie foto) tijdelijk dicht gemaakt met kit aangezien een paar druppels bij elkaar toch wel aardig wat water is. visuele inspectie gedaan van de dakgoot. Zit wel wat in. Misschien dat dit het probleem is dus graag ook iets meenemen om het eventueel schoon te maken.


Dakgoot en regenpijp Den Helder
zaterdag 25 september 2021

Uitbouw achterzijde

We wilden eerst een ander huis kopen maar hebben nu besloten ons huidige huis ingrijpend te laten verbouwen. We willen graag 2 dakkapellen aan de voor- en achterzijde en een uitbouw van 3 x 2 meter laten plaatsen aan de achterzijde van het huis. Vloerverwarming en nieuwe vloer leggen in de woonkamer en keuken en een nieuwe keuken plaatsen. Voor- en achtertuin bestraten, betonschutting met poort plaatsen, dakgoot vervangen en nog een aantal andere klussen. Complete lijst van wensen is eventueel beschikbaar.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Den Helder
woensdag 28 juli 2021

Lekkage in het dak repareren.

ik wil het dak repareren, het loopt van de schoorsteen naar de dakgoot toe.


Klussen Den Oever
zondag 23 mei 2021

Zinken dakgoot vernieuwen

Ik wil mijn zinken bakgoot vervangen Lengte ongeveer 4,75 m


Installatie- en leidingwerk Den Helder
vrijdag 14 augustus 2020

Bitumen dak en dakgoot reinigen

Het gaat voornamelijk om dakgoot reinigingswerkzaamheden. Het betreft zo'n 10 a 12 meter aan dakgoot. Ook zal ik zo'n 2 vierkantenmeter bitumen dak willen reinigen dak. Graag ontvang ik een offerte van deze werkzaamheden. Alvast bedankt


Dakdekken en dakreparaties Den Helder
maandag 13 april 2020

Offerte schuine dakgoot vervangen

Mijn buren hun dak staat contra op mijn dak, mijn goot loopt vanaf de nok tot ongeveer 2 meter schuin langs mijn huis en is onderaan lek. Ik zou graag willen dat er iemand komt kijken zonder enige kosten en dan een prijs opgave maakt om deze te vervangen voor een dakgoot die duurzaam is, zodat ik niet snel meer het dak op hoef. De goot is via mijn dakkapel te bereiken, dan is het maar ongeveer 15 cm verderop. Er is dus geen steiger of trap nodig.


Installatie- en leidingwerk Den Helder
woensdag 20 november 2019

Dakgootvervanging

Zinken dakgoot vervangen inclusief twee afvoerbuizen. Lengte dakgoot: 14 meter.


Installatie- en leidingwerk Wieringerwerf
vrijdag 27 september 2019

Omlijsting dakgoot vervangen door trespa

Ik wil graag de omlijsting van de dakgoot vervangen, het gaat om ongeveer 6 meter het gaat om voor aanzicht en onderzijde. Ik heb een hoek huis dus er is ook klein kopse kant zichtbaar. De dakgoot zelf is van zink en mankeert niets, het gaat om het hout wat minder is. Misschien kan het één prijs worden omdat buurman naast mij ook interesse heeft om het te laten doen en die dakgoot is een tussenwoning en loopt aan één stuk door aan mijn dakgoot en zijn dakgoot is ook 6 meter en wil de zelfde delen vervangen. Afvoeren van het oude materiaal is niet nodig.


Dakdekken en dakreparaties Den Helder
zaterdag 14 september 2019

Buitenschilderwerk begane grond en eerste verdieping

Schilder op goed vertrouwen en na aanbetaling (dat doen we niet meer) op 14/9 na 1 dag gevraagd niet meer terug te komen door heel slecht afgeleverd werk op begaande grond!! Vermoedelijk geen schilder! Dit moet opnieuw maar voorkeur is eerst starten op de eerste verdieping. Graag Eerst een prijsopgave/offerte, gesplitst voor alleen boven/eerste verdieping offerte en offerte gehele aanvraag schilder werkzaamheden eventueel bezichtiging is mogelijk. Recente referentie/reviews van klanten gevraagd!! Qua dagen ivm onregelmatig werk, graag bespreekbaar. Samenvatting Alles RAL9001 1 ste verdieping grondverf vanuit de fabriek Begaande grond in de lak, slecht afgeleverd, moet opnieuw gedaan worden. ——1ste verdieping —- • 1 kozijn met 3 ramen waarvan 2 die open kunnen -binnen en buiten • 1 kozijn met 1 raam wat open kan - binnen en buiten • boeideel uitbouw • Windveer tot 2de verdieping * dakgoot voorkant huis/staat 1 x in de lak —-Begaande grond—- • Openslaande deuren incl kozijn- binnen en buiten • Buitendeur- incl kozijn-binnen en buiten • Voordeur-incl kozijn- binnen en buiten • 4kozijnen rondom huis binnen buiten * vensterbanken 4 stuks binnen (Foto is achterzijde van het huis, meerdere foto’s mogelijk om toe te zenden) Verwachten van de schilder dat de offerte incl. Verf en materialen/benodigdheden is.


Behang- en schilderwerk Hippolytushoef
donderdag 11 juli 2019

Dakgoten vervangen

Dakgoot vervangen van het hele blok. Lengte ca 30 meter. Mogelijk kunnen de andere huizenblokken ( 6 woningen ) overgehaald worden om mee te doen.


Installatie- en leidingwerk Den Helder
donderdag 06 juni 2019

Dak vervangen van boerderij

Ik wil een dak van een boerderij volledig vernieuwen. Het is een boerderij uit 1940 met een dak van riet onder de dakpannen. Schuur is 35 meter lang ongeveer 13 meter hoog. De dakgoot is ongeveer 2.75 meter van de grond, dus mijn dak is ongeveer 350 m2 maal 2 kanten plus het huis nog wat er aan vast zit dus rond de 850 m2.


Dakdekken en dakreparaties Wieringerwerf
donderdag 16 mei 2019

Dakgoot bedekken met EPDM

Over een lengte van 6 meter wil ik mijn dakgoot en eventueel die van ook mijn buurman laten bedekken met EPDM. Dit in verband met een lekkage deze winter. De dakgoot loopt schuin af. Voor de werkzaamheden is er wel een hoogwerker of stellage nodig. De werkzaamheden wil ik graag hooguit in het najaar laten plaatsvinden.


Dakgoot en regenpijp Den Helder
maandag 14 januari 2019

Vervangen of reparatie van lekkage dakgoot

Huis uit 1907 op de hoek /zijkant lekt de goot, repareren/vervangen van een stuk van plusminus 3 meter op de hoek van het huis ( 1 meter aan de voorkant/ 2 meter aan de zijkant)huis heeft 2 verdiepingen dakgoot is zink, houtwerk eronder reeds hersteld zelf


Dakgoot en regenpijp Den Helder
Offertes aanvragen