Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Vastschroeven dakgoot Berkel en Rodenrijs

Zinken dakgoot vervangen - Dakgoot vervangen - Berkel en Rodenrijs

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Zinken dakgoot vervangen

Het betreft het vervangen van de zinken dakgoot achter de boeiboord bij een jaren '60 tussenwoning. De goot is 6 meter breed en heeft geen aansluiting van een regenpijp, deze zit bij de buren.


Dakdekker Bergschenhoek

Offertes dakgoot vervangen in Berkel en Rodenrijs vergelijken

Recente opdrachten in Berkel en Rodenrijs

dinsdag 21 maart 2023

Buitenschilderwerk

Tbv schilderen 2x dakgoot En overstek. Welke werkzaamheden moet de schilder uitvoeren?: Gevels / buitenmuren schilderen


Behang- en schilderwerk Bergschenhoek
maandag 11 oktober 2021

Dakgoot vervangen blok van zes woningen.

Wij wonen in een blok van 6 woningen en we willen de dakgoot laten vervangen van alle 6 woningen. Onze goot heeft nu een ombouw welke geverfd moet worden. We willen nu graag een dakgoot met geen tot weinig onderhoud.


Installatie- en leidingwerk Berkel en Rodenrijs
woensdag 06 oktober 2021

Dakgoot vervangen voorzijde 45 meter

Wij willen de zinken dakgoot graag vervangen in ons blok icm regenpijp. Er moet ongeveer 45 meter vervangen worden. Hij is van zink.


Dakgoot en regenpijp Berkel en Rodenrijs
zaterdag 11 juli 2020

Reparatie zinken dakgoot

Ik zoek een specialist die mijn dakgoot kan vervangen/repareren. Het betreft een zinken dakgoot die rondom mijn vrijstaande woning loopt op een maximale hoogte van 5 meter. Het betreft ongeveer 32 meter aan dakgoot wat voornamelijk lekt bij de verbindingspunten.


Installatie- en leidingwerk Bergschenhoek
dinsdag 15 oktober 2019

Het opnieuw stellen van de dakgoot en een scheurtje repareren

Onze dakgoot stellen zijn verbogen en nu hoopt er water in onze dakgoot op. Daarnaast zit er een klein scheurtje in. Het is de bedoeling dat de dakgoot opnieuw wordt gestelt en een klein scheurtje repareren. Er is ruimte voor een steiger.


Dakdekken en dakreparaties Bergschenhoek
zondag 21 juli 2019

Sauzen van woonkamer en erker

Hebben jullie interesse en tijd voor het schilderen van een woonkamer incl. erker. Zie bijgevoegd JPEG bestand voor de afmetingen. De stucadoor zal eind juli klaar zijn met stucen, wat betekent dat er vanaf de de week van ma 12-aug geschilderd kan worden. Wat er moet gebeuren: Binnenwerk woonkamer + erker: - plafond woonkamer + erker sauzen - gestucte wanden woonkamer + erker sauzen (voor de muur richting hal komt een schuifdeur) - 2 ramen voorgevel incl. 2 uitklapbare bovenramen (kozijn, dagkant, vensterbank) - 1 raam zijgevel incl. uitklapbaar bovenraam (kozijn, dagkanten, vensterbank) - div. erker ramen incl. 2 uitklapbare bovenramen (kozijn, dagkanten, vensterbank) - MDF lijstwerk doorgang erker, doorgang woonhuis (2 zijdes), 1 raam zijgevel - schuifdeur met glasramen - MDF hoge plinten (en enkele neuten) woonkamer+erker (voorgegrond RAL9010, na leggen parketvloer aflakken) - stelpost: meterkast en boekenkast (te realiseren door meubelbouwer) Binnenwerk hal (links van woonkamer) - binnenmuur hal naar woonkamer (wordt opnieuw gestuct ivm loslatend stucwerk) Binnenwerk overig - stelpost: kleine herstel werkzaamheden bestaand schilderwerk Buitenwerk - erker houtwerk (kozijn, boeidelen, klossen, e.d.) - houtwerk onderkant dakgoot (2 kleine stukjes ivm verplaatsen erker hemelwaterafvoer van links naar rechts) - optie: plint (cementgebonden stucwerk) langs gehele huis in n.t.b. kleur (hebben Sikkens Alphatex IQ RAL 7016 gebruikt op stenen raamdorpels, ornamenten voorgevel), plint hoogte ca. 50 cm, plint lengte ca 30 m. In- en exterieur RAL9010, tenzij anders aangegeven. Graag z.s.m. uw reactie ± - interesse in deze klus - beschikbaarheid om deze klus uit te voeren vanaf 12-aug - offerte en eventuele stelposten - gehanteerd uurtarief (tbv meerwerk/stelposten). - indien nodig t.b.v. de offerte: datum/tijd voorstel om te komen kijken. het huis staat in Bergschenhoek (noordelijk van Rotterdam).


Behang- en schilderwerk Bergschenhoek
vrijdag 22 december 2017

Beschadigde dakgoot laten repareren

De dakgoot van ons schuurtje is beschadigd doordat er een verhuisvrachtwagen tegenaan gereden is. Het moet uitgedeukt of vervangen worden. De goot is totaal 4 meter lang en van zink.


Dakgoot en regenpijp Berkel en Rodenrijs
dinsdag 19 september 2017

Mansarde dak isoleren

Ik heb net een huis gekocht. In 2008 is het dak vernieuwd met metalen dakpanplaten. En heeft de eigenaar zelf een beetje isolatie aan de binnenkant aangebracht. Echter op een hele slechte manier waar de wind doorheen gaat en dus weinig zin heeft. Dat heb ik er inmiddels grotendeels weten uit te slopen, maar wil wel nu het dak goed isoleren. Daarom mijn vraag of er een grove kosteninschatting door jullie is te maken voor isolatie van binnenzijde, en eenzelfde grove inschatting van de buitenzijde waarbij het mij logisch lijkt om de metalen dakpanplaten te verwijderen en gewone keramische dakpannen worden teruggeplaatst. Of dat werkelijk nodig is weet ik overigens niet zeker. Het dak is zo'n 8 meter breed & 9 meter lang. En tot aan de schoorsteen zo'n 3,5 meter hoog vanaf de dakgoot. Loopt taps toe door de schilddak / Mansardedak vorm. Het is een gordingdak waar ik aan de binnenkant tegen de gordingen & het dakbeschot aan kijk. Ik denk dat er lekkages zijn geweest voor 2008 gegeven dat er op meerdere plekken vochtdoorslag/kapot hout te zien is op het dakbeschot, alleen voelt het nu ondanks de vele regen van de afgelopen tijd niet vochtig. Ik zoek nu eerst vooral naar een high-level inschatting om te begrijpen wat ongeveer de kosten zijn waar ik rekening mee moet houden.


Isolatie Berkel en Rodenrijs
donderdag 13 juli 2017

Dakgoot repareren

Ik ontdekte tijdens schilderwerk dat ik momenteel lekkage heb aan een stukje dakgoot. Er moet een stuk hout van 2 meter lang en 25 tot 30 cm hoog worden vernieuwd. Daarin zit een dakgoot met bitumen dat op de naad lekt. Ik laat dat graag herstellen en ontvang hiervoor uw offerte.


Dakgoot en regenpijp Berkel en Rodenrijs
woensdag 31 mei 2017

Dakgoot, dakkapellen en deur schilderen

Ik wil graag mijn dakgoot, ongeveer 45 meter lengte, van mijn huis, vrijstaand, en de 2 dakkapellen laten schilderen, grondverf en aflakken. Daarnaast moet mijn voordeur en garagebuitendeur zowel aan de binnenkant als de buitenkant worden geschilderd. De woning is rondom goed bereikbaar maar er dient wel een steiger gebruikt te worden.


Behang- en schilderwerk Berkel en Rodenrijs
zondag 19 februari 2017

Nest met kauwen uit de dakgoot verwijderen

Ik wil een kauwen nest onder de dakpannen laten verwijderen en tevens vogelwering in de dakgoot laten aanbrengen. Het betreft een 2 onder 1 kap woning, het nest bevind zich precies in het midden van de twee woningen. De vogelwering hoeft alleen aan de voorkant van de woning te worden aangebracht.


Dakgoot en regenpijp Bergschenhoek
maandag 03 oktober 2016

Zinken dakgoot vervangen

Het betreft het vervangen van de zinken dakgoot achter de boeiboord bij een jaren '60 tussenwoning. De goot is 6 meter breed en heeft geen aansluiting van een regenpijp, deze zit bij de buren.


Dakgoot en regenpijp Bergschenhoek
dinsdag 05 juli 2016

Stukje dakgoot vervangen

Stukje dakgoot vervangen


Dakgoot en regenpijp Berkel en Rodenrijs
maandag 02 mei 2016

Dakgoot en dakpannen vernieuwen

Vrijstaande woning uit 1975. Dakgoot is slecht en dient te worden vervangen. Tevens ontvangen we graag offerte voor het vervangen van de dakpannen. Uitvoering deze zomer. Als de aannemer geen capaciteit daartoe heeft, gelieve niet te reageren. De nok heeft een lengte van een meter of 5 aan iedere zijde. Het huis is ongeveer 20 meter lang.


Dakdekken en dakreparaties Bergschenhoek
zondag 01 februari 2015

Dakgoten met ombouw repareren

Aan de voorkant van mijn huis zit een houten ombouw om de zinken dakgoot. Ondanks twee eerdere reparaties blijft er water lekken door de houten ombouw en dit lijkt weg te rotten. Gewenste reparatie is om het lekken te stoppen en eventueel gedeeltelijk de ombouw vervangen en afwerken.


Dakgoot en regenpijp Berkel en Rodenrijs
Offertes aanvragen