Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Vastschroeven dakgoot Bergen op Zoom

Reparatie dakgoot (lekkage) - Dakgoot vervangen - Bergen op Zoom

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Reparatie dakgoot (lekkage)

Wij zoeken iemand die mijn dakgoot kan repareren. Hij lekt aan de onderkant op de hoek ongeveer 1 mtr voor het einde


Dakdekker Bergen op Zoom

Offertes dakgoot vervangen in Bergen op Zoom vergelijken

Recente opdrachten in Bergen op Zoom

maandag 24 juli 2023

Buitenschilderwerk

We willen graag een offerte ontvangen voor het schilderen van onze dakgoot. Het betreft een hoekhuis. Kunt u aangeven wat eventuele extra kosten zijn, en hoeveel tijd deze werkzaamheden gemiddeld vergen. Met vriendelijke groet Welke werkzaamheden moet de schilder uitvoeren?: Houtwerk buiten schilderen (deuren, kozijnen, luiken, daklijsten, ...) Wat voor type buiten houtwerk moet worden geschilderd?: Anders


Behang- en schilderwerk Bergen op Zoom
vrijdag 05 mei 2023

Nieuwe zinken dakgoot

Voor en achter half ronde dakgoot met zinken regen pijpen. Huis is ongeveer 8 m breed


Installatie- en leidingwerk Bergen op Zoom
donderdag 23 maart 2023

Buitenschilderwerk

6 ramen 1e etage 2x14m dakgoot 2x10m daklijst Welke werkzaamheden moet de schilder uitvoeren?: Houtwerk buiten schilderen (deuren, kozijnen, luiken, daklijsten, ...) Wat voor type buiten houtwerk moet worden geschilderd?: Kozijnen, Anders


Behang- en schilderwerk Halsteren
woensdag 15 maart 2023

Buitenschilderwerk

Dakgoot hout omlijsting en plamuren Welke werkzaamheden moet de schilder uitvoeren?: Houtwerk buiten schilderen (deuren, kozijnen, luiken, daklijsten, ...) Wat voor type buiten houtwerk moet worden geschilderd?: Anders


Behang- en schilderwerk Nieuw Vossemeer
dinsdag 31 januari 2023

Buitenschilderwerk aan kozijnen en dakgoten

Boven verdieping: 5 kozijnen + 2 kleinere ronde raampjes + dakgoot + overstek. Is een vrijstaande woning. Gevraagd: schuren, eventueel plamuren, grondverf + aflakken Welke werkzaamheden moet de schilder uitvoeren?: Houtwerk buiten schilderen (deuren, kozijnen, luiken, daklijsten, ...) Wat voor type buiten houtwerk moet worden geschilderd?: Kozijnen


Behang- en schilderwerk Steenbergen
vrijdag 15 april 2022

Dakgoten lasnaden opnieuw lassen (10 naden)

Ik wil mijn zinken dakgoot, met 10 lasnaden opnieuw laten lassen. De dakgoot hangt 2,30m boven de grond.


Dakgoot en regenpijp Halsteren
zaterdag 09 april 2022

Dakgoot & boeiboord vervangen (12m en 12m)

Ik wil mijn zinken dakgoot laten nazien / repareren / vervangen. Tevens boeiboorden vervangen door kunststof / trespa. Het betreft een 2 onder 1 kap woning voor en achter (2x6 meter).


Dakgoot en regenpijp Bergen op Zoom
maandag 20 december 2021

Vervangen van zinken dakgoot

Vervangen van zinken dakgoot en regenpijpen. Ik denk 2 X 11 meter.


Installatie- en leidingwerk Ossendrecht
donderdag 07 oktober 2021

Reparatie dakgoot (lekkage)

Wij zoeken iemand die mijn dakgoot kan repareren. Hij lekt aan de onderkant op de hoek ongeveer 1 mtr voor het einde


Dakgoot en regenpijp Bergen op Zoom
maandag 06 september 2021

Nieuwe dakgoot plaatsen

Hoeveel kost een nieuwe dakgoot plaatsen. Gaat in totaal om 14 a 16 meter. Mogelijk willen de buren ook meedoen. Nog geen voorkeur qua materiaal.


Dakgoot en regenpijp Ossendrecht
vrijdag 28 mei 2021

Zinken dakgoten vervangen door kunststof

Ik wil de oude zinken dakgoten laten verwijderen en nieuwe kunststof dakgoten van 6.65 m breed. Alsook de zinken dakgoot van de buren dichtmaken (dit is nu één geheel.)


Dakgoot en regenpijp Putte
maandag 23 november 2020

Afzuigkanaal keuken aanleggen

Huidige woning een drive-in met op de 2de verdieping de keuken. Huidige kanaal bevat een slang met een diameter van 90mm maar advies van de keukenboer is minimaal 125 mm in diameter. Het is gemaakt via een koof constructie en de slang loopt via de dakgoot naar buiten. Gaat nog 1 hele verdieping omhoog. Graag zou ik willen weten of er simpelweg een slang met een diameter van 125 mm in de huidige constructie past, of dat er een andere oplossing bedacht moet worden.


Keukenmontage en - renovatie Oude-Tonge
zaterdag 07 november 2020

Bestaand kunststof serre dak vervangen

Bestaande serre aangebouwd aan de oostgevel van de woning aan de achter-/tuinkant, omstreeks het jaar 1990 (de fundering van de aangebouwde serre is onbekend). Werkzaamheden: het bestaande kunststof glazen dak vervangen. De zuidmuur is de tuinscheidingsmuur met de buren, aan de noordkant sluit de serre aan op de eigen aangebouwde bijkeuken. Aan de tuinzijde is een wand bestaande uit dubbel glas en een schuifdeur (ook met dubbel glas). De serre heeft inwendig een vloeroppervlak van 3.70 m breed en 2.10 m diep. Het huidige serredak heeft een overstek van ongeveer 40 cm. * Serredak met overstek Optie 1: Het bestaande kunststof glazen dak vervangen door zeer lichtdoorlatend materiaal, inclusief de overstek. Hierbij de dakgoot verplaatsen tot op het eind van de overstek. Optie 2: Onder het nieuw aan te brengen serredak in de serre zelf bijvoorbeeld de bestaande kunststofplaten gebruiken als “isolerende onderlaag”. Optie 3: Nieuw aan te brengen zonwering (lichtdoorlatend) onder het nieuw aan te brengen serredak. * Alternatief: Serredak zonder overstek, met bovenstaande opties 2 en 3. Graag een vrijblijvende prijsopgave voor: serredak met overstek en bijbehorende drie opties apart offreren; serredak zonder overstek met bijbehorende optie 2 en 3 apart offreren.


Dakdekken en dakreparaties Bergen op Zoom
woensdag 07 oktober 2020

Dakgoten/dakpannen schoonmaken en indien nodig repareren

Het betreft een schuin dak met polyester dakgoten van +/- 11 m aan beide zijden van het dak. Dakgoot straatzijde rechts overstroomt bij veel regen. Verder zit er veel mos op de nokvorsten en rond de 2 Velux dakramen. Bouwjaar van ons huis is 1997. Ik wil graag eerst een beoordeling: -is schoonmaken voldoende? -is reparatie nodig? Graag ontvang ik jullie reactie.


Dakdekken en dakreparaties Bergen op Zoom
zondag 23 augustus 2020

Kleine reparatie pannendak

Vervanging eind dakpan rechts boven dakgoot en links onder eind dakpan. Ook een stukje dakbeschot onder rechtse dakpan vervangen daar de goot niet was schoon gemaakt.


Dakdekken en dakreparaties Bergen op Zoom
Offertes aanvragen