Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Vastschroeven dakgoot Arnhem

Regenpijp repareren/vervangen - Dakgoot vervangen - Arnhem

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Regenpijp repareren/vervangen

Betreft een lek in de regenpijp vanaf het dak van de bovenwoning (3e etage) naar beneden. Mogelijk reparatie van de bestaande pijp of de pijp moet vervangen worden. Lek zorgt voor lekkage bij de onderburen bij zeer heftige regenval. Vermoeden is dat het van de regenpijp komt - mogelijk andere oorzaak .


Dakdekker Arnhem

Offertes dakgoot vervangen in Arnhem vergelijken

Recente opdrachten in Arnhem

woensdag 30 augustus 2023

Plat dak isoleren of renoveren

Beste dakdekker, Ivm lekkage heb ik twee opdrachten. 1. Vervangen dak (zink) op dakkapel 2. Verhelpen lekkage dakgoot, hierbij ben ik nieuwsgierig naar voor en nadelen én kosten m.b..t het verschil tussen het lassen van de naden óf het compleet vervangen van de dakgoot +/- 25 meter. Alvast bedankt voor uw aanbod. Mvg. Luuk Terbeek 06-24147414 Waar bevindt het lek zich?: Plat dak, Dakgoot Wat moet er aan je dak gedaan worden?: Dak herstellen / repareren Om wat voor herstellingswerkzaamheden gaat het?: Dakgoten vervangen / herstellen, Zinkwerken, Daklekkage repareren Ben je eigenaar van de woning?: Ja, ik ben eigenaar


Dakdekken en dakreparaties Oosterbeek
zondag 25 juni 2023

Dakgoot

Hout en zink van dakgoot vernieuwen, 9 meter lang. En schilderwerk van hout. Huis in Limburg.


Dakgoot en regenpijp Arnhem
zaterdag 22 oktober 2022

Compleet vervangen van een 12 meter lange zinken dakgoot

Het gaat om een circa 30 jaar oude 12 m Lange zinken dakgoot met nieuwe boeiboorden en nieuwe onderkanten. Nu blijkt de dakgoot toch nog te lekken. Ik wil graag een prijs voor vervanging.


Dakgoot en regenpijp Arnhem
donderdag 20 oktober 2022

Vervanging van de dakgoot

Wij willen graag onze zinken goot vervangen. We hebben een zinken dakgoot en willen deze vervangen. We hebben last van lekkages en willen deze vervangen door een andere dakgoot. De goot is ongeveer 8 meter lang en ligt in of op de spouw. De goot ligt op een meter of 6. De goot zit aan de zijkant. Er is ruimte om een steiger niet te zetten.


Dakgoot en regenpijp Huissen
dinsdag 27 september 2022

Dakgoot schoonmaken + nakijken (5m)

Ik heb een dakgoot van 5 meter en deze wil ik laten schoonmaken. Ook wil het laten nakijken op gebreken. Het gaat om een gezamenlijk dakgoot, met de afvoer in het midden.


Dakgoot en regenpijp Arnhem
zondag 28 augustus 2022

Dakgoot vervangen

Zoek een vakman voor het vervangen van 12 meter dakgoot van aluminium . Graag wat advies en info naar de mogelijkheden.


Installatie- en leidingwerk Duiven
donderdag 25 augustus 2022

Zinken goot solderen

De zinken dakgoot is ongeveer 15 jaar oud en de lasnaden laten regenwater door. Ik wil dit graag gerepareerd hebben. Ik denk dat het gesoldeerd moet worden.


Installatie- en leidingwerk Oosterbeek
donderdag 04 augustus 2022

Kunststof dakgoot vervangen

Zoek een vakman voor het vervangen van een kunststof bakgoot 205 Lengte 8 meter Ral 9001 Zitten ongeveer 13 houders geschroefd aan wand met 1 regenpijp.


Dakgoot en regenpijp Arnhem
vrijdag 13 mei 2022

Volledige dakrenovatie

Dakpannen vervangen en evt. isolatie aanbrengen. Daarnaast moet de dakgoot vervangen worden . Het dak gaat om ong. 60m2. Nieuwe dakpannen wil ik aanschaffen via de vakman. De oude dakpannen verwijderen en afvoeren.


Dakdekken en dakreparaties Rozendaal
maandag 04 april 2022

Lekkage in de dakgoot verhelpen

Bij zowel de voorkant als de achterkant van het huis is er lekkage in de zinken dakgoot op de lasnaad. Nu zoek ik een vakman die dit voor mij kan verhelpen.


Dakgoot en regenpijp Zevenaar
vrijdag 04 maart 2022

Zinken dakgoot aan de voorzijde van de woning vervangen

Er lekt een zinken dakgoot aan de voorzijde van de woning. Dit is zeker een half jaar al het geval. Het bouwjaar van de woning is 2007. De bouwkundig ingenieur meldde dat delen van de dakgoot te vervangen zijn. Graag ontvang ik: - een offerte. Eventueel meerdere offertes als de kosten afhangen van het probleem en de gekozen oplossing. - een indicatie van de uitvoerdatum. Vanaf 1 mei is de woning van ons.


Dakgoot en regenpijp Arnhem
zaterdag 26 februari 2022

Dakgoot lekkage opsporen en verhelpen

Ik ben op zoek naar een vakman die voor mij een lekkage in de dakgoot kan opsporen en verhelpen. Het materiaal is zink, een schilder heeft ooit gezegd dat het ook een beetje scheef hangt en ook zien we een vochtplek onder die goot ontstaan.


Dakgoot en regenpijp Elst
dinsdag 23 november 2021

Realiseren van een uitbouw en erker

Wij willen onze woning tweezijdig uitbouwen, 3*6 aan de zijkant met de deur aan de tuinzijde en 1.5*2.5 aan de voorkant in de vorm van een erker. Beiden hebben veel glas. - Advies. - Constructieve tekening - Ondersteuning vergunningsaanvraag indien nodig/mogelijk. - Sloopwerkzaamheden zij/achterkant (behouden kozijn achterkant voor herplaatsen). - Uitbouw woning met zelfde type bakstenen, (informatie stenen aanwezig) + nieuwe kunststof kozijnen - Sausklaar opgeleverd (nog even in overleg) - Afwerking (zinken dakgoot, omlijsting, etc). - Vloerverwarming doortrekken. - Overige werkzaamheden ter bespreking.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Loo
zaterdag 06 november 2021

Vervangen zinken dakgoot door EPDM (4,5m2)

Ik wil mijn zinken dakgoot laten vervangen door EPDM. De afmetingen zijn 1 x 4.5 meter.


Dakgoot en regenpijp Arnhem
woensdag 09 juni 2021

Dakgoot reparatie

Wij zoeken iemand die een lekkende dakgoot kan repareren.


Dakgoot en regenpijp Arnhem
Offertes aanvragen