Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Pannendak Arnhem

Volledige dakrenovatie - Dak - Arnhem

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Volledige dakrenovatie

Dakpannen vervangen en evt. isolatie aanbrengen. Daarnaast moet de dakgoot vervangen worden . Het dak gaat om ong. 60m2. Nieuwe dakpannen wil ik aanschaffen via de vakman. De oude dakpannen verwijderen en afvoeren.


Dakdekker Rozendaal

Gratis offertes aanvragen voor dak in Arnhem

Recente aanvragen uit Arnhem

vrijdag 13 mei 2022

Bitumen dak isoleren 50m2

Ik wil graag mijn dak isoleren. Het gaat om een plat dak van 50 m2. Het is een bitumen dak.


Dakdekken en dakreparaties Arnhem
vrijdag 13 mei 2022

Volledige dakrenovatie

Dakpannen vervangen en evt. isolatie aanbrengen. Daarnaast moet de dakgoot vervangen worden . Het dak gaat om ong. 60m2. Nieuwe dakpannen wil ik aanschaffen via de vakman. De oude dakpannen verwijderen en afvoeren.


Dakdekken en dakreparaties Rozendaal
donderdag 12 mei 2022

Dakbedekking vervangen

Ik zou graag in contact komen met een EPDM dakdekker voor het bedekken van mijn dak. Oppervlakte niet bekend.


Dakdekken en dakreparaties Arnhem
woensdag 11 mei 2022

Traditioneel gemetselde erker zijkant woning.

Wij willen een erker van 1.50 X 4.00 aan de zijkant van onze woning. Eventueel met schuin dak en dakraam. Linker muur dicht (traditioneel gemetseld) voorkant en rechterkant glas op een muurtje. Dit is vergunningsvrij. We willen houten kozijnen. Oplevering graag in overleg.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Arnhem
dinsdag 10 mei 2022

Rieten dak vervangen door dakpannen (~150m2)

Ik wil zonnepanelen plaatsen. Maar daarvoor de rieten kap vervangen door dakpannen, evt. zonnedakpannen. Dak is van binnenuit geïsoleerd bij verbouw huis 15 je geleden. De oppervlakte van het dak 180m2.


Dakdekken en dakreparaties Oosterbeek
woensdag 04 mei 2022

Rieten dak vervangen door dakpannen ~150m2

We hebben een rieten dak. Deze is bijna aan vervanging toe. Dit willen we laten vervangen door dakpannen i.v.m. plaatsen zonnepanelen. Ik schat dat het dak zo'n 150m2 is.


Dakdekken en dakreparaties Oosterbeek
dinsdag 26 april 2022

Woonserre plaatsen

Graag een prijsindicatie offerte voor: Het plaatsen van een geïsoleerde woonserre van 3x3x2.65 Inclusief de grondwerkzaamheden en fundering 1 zijwand gesloten(opgemetseld of met panelen) Voorkant 2 schuifdeuren Andere zijkant glas 1 loopdeur en 1 kiep kantel raam Dak melkglas of opaal


Veranda- en serrebouw Velp
zondag 17 april 2022

Dakbedekking woonboot vervangen (140m2)

Zoek een vakman voor het leggen / plaatsen van tpo bedekking (wit) op underlayment platen , hellend dak op woonboot. Gaat om 140 m2.


Dakdekken en dakreparaties Arnhem
donderdag 14 april 2022

Dakleer over dakleer

Wij willen bitumen over ons bestaande platte dak laten leggen. Betreft ongeveer 60m2. Graag prijsopgave


Dakdekken en dakreparaties Huissen
woensdag 06 april 2022

Hellend dak isoleren via de buitenzijde

Graag wil ik mijn dak aan de buitenkant isoleren en gelijk trekken met de buren. Het gaat om een hellend dak, maar ik heb alleen geen idee om hoeveel m2 het gaat.


Dakdekken en dakreparaties Arnhem
maandag 04 april 2022

Lekkage in de dakgoot verhelpen

Bij zowel de voorkant als de achterkant van het huis is er lekkage in de zinken dakgoot op de lasnaad. Nu zoek ik een vakman die dit voor mij kan verhelpen.


Dakgoot en regenpijp Zevenaar
maandag 28 maart 2022

oude bitumen laag verwijderen, nieuw shingles dak monteren

Het oude schuur dak is nog goed maar de oude bekleding is versleten en moet vervangen worden. Het gaat om ongeveer 6 vierkante meter.


Dakdekken en dakreparaties Arnhem
woensdag 23 maart 2022

Uitbouw achterzijde huis realiseren ~12,5m2

Wij willen een uitbouw van 2,5m x 5m laten realiseren aan de achterzijde van de woning. Afwerking gemetseld. Oplevering saus klaar. Wij hebben kunststof kozijnen gewild. Wij zouden wel graag als dit binnen budget valt een lichtkoepel in het dak willen. Er moet wel een gevel worden doorbroken.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Arnhem
dinsdag 22 maart 2022

Dakrenovatie (~124m2)

Wij zijn op zoek naar een aannemersbedrijf wat op een voor iedere partij aanvaardbare termijn een renovatie aan ons dak kan uitvoeren bij zowel onszelf als onze buren. In de bijlage vindt u foto's van de bestaande situatie Volgens onze berekeningen is sprake van een totaal oppervlak van het te renoveren dak van totaal 124m2 (voor beide woningen 62m2 dak, twee onder 1 kap) De firma Goris uit Doornenburg zal de asbestverwijdering in het dakbeschot (Eternit platen), de oude dakpannen en de drie schoorstenen verwijderen en afvoeren. We ontvangen graag van u een offerte voor: Het plaatsen van de steigers rondom de twee woningen Het herstellen van het dakwerk (tengels, latten etc.) waar nodig door ouderdom In de gaten op de plek van de drie schoorstenen dakbeschot aanbrengen Nieuwe pannen op het gehele dak leggen. Het afbreken en weghalen van de steigers Hopende u hiermee voldoende te hebben geinformeerd,


Dakdekken en dakreparaties Huissen
donderdag 17 maart 2022

Woning verbouwing

Ik zoek een vakman die het dak van de gehele woning en schuur kan vervangen, buiten gevel verwijderen nieuwe gevel eromheen incl. isoleren, vloer eruit en isoleren. Aanbouw eraan van 4x9m. Huidige aanbouw eraf. Nieuwe kozijnen. Nieuwe keuken verplaatst in de woning, nieuwe badkamer op bestaande locatie, nieuw toilet maken incl aanleggen leidingen. 2de douche verwijderen. Verplaatsen voordeur en hal. Dakkappel. doorbraak. veranderen indeling boven en onderverdieping.


Verbouwing Huissen
Offertes aanvragen