Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Vastschroeven dakgoot Alphen aan den Rijn

Vervangen zinken dakgoot en betimmering - Dakgoot vervangen - Alphen aan den Rijn

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Vervangen zinken dakgoot en betimmering

Vervangen zinken dakgoot en betimmering. Lengte is 5 meter. Hoogte is 5 meter, (vloerniveau 2e etage, maar wel met serre. Zonnepanelen zijn dichtbij gemonteerd.


Dakdekker Alphen aan den Rijn

Offertes dakgoot vervangen in Alphen aan den Rijn vergelijken

Recente opdrachten in Alphen aan den Rijn

dinsdag 29 augustus 2023

Gevels renoveren

Voorgevel woning opnieuw laten voegen. Woning is uit 1914. Gaat om 1 verdieping tot aan dakgoot. Daarna is het dakpannen en dakkapel. Breedte woning circa 5,5 meter en hoogte circa 2,70. Zitten 2 hoge ramen in en voordeur met raam erboven. De 2 ramen zijn ongeveer 1, 10 breed en 2,10 hoog.


Gevel- en metselwerk Alphen aan den Rijn
vrijdag 05 mei 2023

Vervangen zinken dakgoot en betimmering

Vervangen zinken dakgoot en betimmering. Lengte is 5 meter. Hoogte is 5 meter, (vloerniveau 2e etage, maar wel met serre. Zonnepanelen zijn dichtbij gemonteerd.


Dakgoot en regenpijp Alphen aan den Rijn
zondag 16 oktober 2022

Dakgoot vervangen

Graag zou ik mijn dakgoot aan de voorzijde van ons huis willen vervangen. Het is een lengte van ongeveer 6 meter incl uitloop. De maat van de goot zal ingemeten moeten worden.


Dakgoot en regenpijp Boskoop
maandag 24 januari 2022

Daklekkage + lekkage dakgoot verhelpen

We zoeken hulp bij de volgende onderdelen: 1. Een kleine lekkage bij bepaalde (extreme) weersomstandigheden (zo`n 1 a 2 keer per jaar). Dit lek zit er al een aantal jaar, maar we willen dit graag gerepareerd hebben. Gebaseerd op ervaringen van onze buren, is de oorzaak misschien het niet goed aansluiten (of beschadiging) van de PE-ondervorst, waardoor bij regen in bepaalde windrichtingen er iets van water langs kan komen. Het kan natuurlijk zijn dat de oorzaak in ons geval iets anders is. Zouden jullie een keer lang kunnen komen om het probleem te lokaliseren en eventueel daarna een offerte op te maken om de reparatie uit te voeren. 2. De aansluiting van de dakgoten lijkt op 2 punten niet meer goed zit, waardoor deze ook lekt. Deze aansluiting zal dus ook gerepareerd moeten worden, 3. In het voorjaar hebben wij een nestje van vogels ergens op het dak, idealiter zou dit afgedekt moeten worden met bijvoorbeeld een rooster oid (ter voorkoming van nestjes). Foto`s zijn beschikbaar mocht dit nodig zijn.


Dakdekken en dakreparaties Alphen aan den Rijn
donderdag 13 mei 2021

Lekkage dakgoot repareren

Er zit een lek in de dakgoot, Het gaat om een eengezinswoning uit 2001. Ben je eigenaar?: Ja, ik ben eigenaar Wie moet de werken uitvoeren?: De werken moeten uitgevoerd worden door een erkend vakman


Dakgoot en regenpijp Alphen aan den Rijn
woensdag 17 maart 2021

Goten en dakbedekking van schuur vervangen

Wij wonen in een blok met 6 huizen. Totale lengte is 36 meter. Dakgoot aan voorzijde hangt erg. De rand is in het middel is zelfs lager dan de pijp aan het einde. Meeste water komt dus als een waterval over de rand. De huidige bak is hout, met daarin een zinken goot. Rekstukken zijn lek. Graag offerte maken voor nieuwe onderbak en goot, inclusief verticale pvc pijpen. Graag 2 opties aanbieden. Houten bak met zink goot, en optie met kuststof/trespa bak met pvc goot. Graag ook verwachte levensduur aangeven. Dakgoot aan achterzijde is wel redelijk recht. Rekstukken zijn lek. Water loopt nu de houten onderbak in, en vervolgens naar binnen. Graag offerte maken voor reparatie van de rekstukken. (goten zijn van zink). Indien rekstukken vervangen op oud zink niet gaat, graag optie voor nieuwe binnenbak aanbieden van zink en PVC. Beide goten zijn eind jaren 60. Graag offerte maken voor het vervangen van het dak van de schuurtjes. Misschien hier ook 2 materiaal opties aanbieden, met verwachte levensduur. Schuurtjes zijn 2,80 meter diep. Huidige bedekking is bitumen en 25-30 jaar oud. Graag een duidelijke aanbieding maken. Niet alles op 1 hoop gooien, maar specificeren zoals hierboven. Liever nu iets te hoog. Ik moet namelijk eerst de buren op 1 lijn krijgen.


Dakdekken en dakreparaties Woubrugge
zondag 14 maart 2021

Vervangen dakgoot

het vervangen van een zinken dakgoot aan de voor- en achterzijde. Totale lengte per zijde ca. 15 meter


Installatie- en leidingwerk Woubrugge
dinsdag 09 maart 2021

Zink dakgoot vervangen

Betreft zinken dakgoot van 3 misschien 4 woningen te vervangen voor en achter Met krimp rekstukken en hwa afvoer doorvoer


Installatie- en leidingwerk Hazerswoude Dorp
vrijdag 16 oktober 2020

Verschillende werkzaamheden aan het dak

Wij moeten de dakgoot van ons nieuwe huis vervangen. Gaat om 2x 14 meter en 2x 9 meter, inclusief 6 regenpijpen vervangen van 3 meter hoogte. Daarnaast liggen er wat dakpannen scheef. Ik weet niet of de panlatten rot zijn, dit graag nakijken. Ook staat er een dakkapel op. Deze is verrot en gaat er vanaf en wordt vervangen door een velux raam. Deze willen we wellicht zelf of via de vakman aanschaffen, dus in overleg. Aangezien de dakkapel groter is dan het raam, moet deze ruimte opgevuld worden. Hierover graag advies en een oplossing door de specialist. Ook moeten er een aantal boeidelen om de dakgoot heen geplaatst worden. Er staat nu een kachel in de aanbouw, deze lekt aan de bovenkant dus deze is door het dak heen niet goed afgewerkt. Deze willen wij geheel laten verwijderen en het gat goed dichtmaken/afwerken en van dakpannen voorzien. Wij hebben behoorlijk wat dakpannen liggen, dus wellicht genoeg om alle werkzaam mee te voorzien. De werkzaamheden willen wij vanaf 5 januari laten uitvoeren.


Dakdekken en dakreparaties Ter Aar
donderdag 08 oktober 2020

Het vervangen van een 6m dakgoot van een ombouw

Ik heb een 6 meter zinken dakgoot rondom mijn houten ombouw lopen, deze wil ik vervangen met een nieuwe (zinken) dakgoot.


Installatie- en leidingwerk Woubrugge
zondag 12 juli 2020

Trespa dakgootranden van 2 dakkapellen vervangen

Van twee dakkapellen (elk circa 3,00 meter breed) aan de voorzijde van ons huis moeten de beide dakgootranden vervangen worden door Trespa, Keralit of Werzalit. Graag advies van de vakman. Op de voorzijden en zijkanten van beide dakkapellen zit al 15 jaar Trespa dat optioneel ook vervangen zou mogen worden afhankelijk van de prijs.


Timmerwerk Boskoop
dinsdag 23 juni 2020

Boeidelen vervangen

Mijn boeidelen aan de dakgoot op een eengezinswoning zijn aan vervanging toe. Het is in totaal 7 meter. Kan ik een offerte krijgen hiervoor?


Dakdekken en dakreparaties Alphen aan den Rijn
donderdag 18 juni 2020

Renoveren van complete woning

ik heb een woning gekocht in Delft ( opleverdatum september) en zijn op zoek naar een allround klusteam voor de volgende zaken: - Het vervangen van de huidige groepenkast (met 4 smeltzekeringen) en uitbreiden aantal groepen (o.a. voor inductiekookplaat in de keuken). - Het schilderen van de kozijnen aan de buitenzijde (voor en achter) en het vervangen van de grijze (trespa) gevelbekleding door houtwerk of keralit. - Het aanleggen van stroom + water t.b.v. kookeiland (kruipruimte aanwezig). - Het aanleggen van vloerverwarming in de woonkamer en hal (circa 45-50 m2). - Het installeren van een nieuwe CV ketel. - Het monteren van een nieuwe badkamer incl. gedeeltelijk tegelwerk en stucwerk (tegels en sanitair verzorgen we zelf). Hiervoor moet ook de locatie van het toilet verplaatst worden. - Het repareren van een lekkende dakgoot achterzijde. - Het isoleren van dak, vloer en gevel. - Het plaatsen van zonnepanelen. De oplevering staat gepland voor half augustus, dus er is enige haast bij geboden. Als er aanvullende vragen zijn, hoor ik het graag.


Verbouwing Koudekerk aan den Rijn
dinsdag 24 maart 2020

zonnepanelen beschermen tegen vogels

Ik wil graag dat onze zonnepanelen beschermd worden tegen kauwen en andere vogels die eronder willen nestelen. Wij hebben 13 panelen, op een hellend dak. Een steiger is wel nodig denk ik. Ik denk dat het gaat om ongeveer 10 meter lengte. Ons dak is bereikbaar via een ladder naar de dakgoot en vanaf een dakkapel.


Dakdekken en dakreparaties Alphen aan den Rijn
vrijdag 06 september 2019

Dakgootbetimmering

Deel van de dakgoot betimmering is rot. Complete dakgoot is 7,5 meter, alleen de laatste 30 cm is rot. Maar volledig vervangen is wellicht mooier. Graag een indicatie in kosten voor beide opties.


Dakgoot en regenpijp Nieuwveen
Offertes aanvragen