Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Pannendak

Boeidelen vervangen/repareren - Dak - Amsterdam

Boeidelen vervangen/repareren - Dak - Amsterdam

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Boeidelen vervangen/repareren

Boeidelen repereren. Ik heb nu lekkage aan de linkerkant. Misschien helemaal vervangen op een manier dta ie genoeg ventileert


Dakdekker Amsterdam

Gratis offertes aanvragen voor dak in Amsterdam

Recente aanvragen uit Amsterdam

dinsdag 25 januari 2022

Tweedehands dakkapel plaatsen (~3m breed)

Wij willen een tweedehands dakkapel realiseren van 3 meter breed. Met twee ramen die openen en 2 die dicht blijft. Graag de goedkoopste optie aangezien het gaat om een huurwoning waar zwart op wit toestemming van gekregen is om een dakkapel te plaatsen. Ik hoor graag van u. En alleen dakkapelen die binnen 1 dag geplaatst zijn. De binnenzijde willen we dan casco opgeleverd hebben, maar in overleg mag het woonklaar opgeleverd worden.


Dakkapelbouw Amsterdam
maandag 24 januari 2022

Uitbouw van de kamer realiseren ~7,25m2

Wij hebben een kleine kamer die op het platte dak uitkijkt, wij willen deze kamer vergroten door het platte dak op te bouwen, het kamertje is 2.90 m bij 3.00 m. Ik schat dat de uitbouw 2.90 bij 2.50 meter wordt. Afwerking hout. Oplevering casco. Qua kozijnen nog in overleg. Er is een vliering boven dit kamertje dat willen we er bij betrekken als een 2e verdieping met een dakkapel. Het geheel zouden we casco willen laten opleveren.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Amsterdam
woensdag 19 januari 2022

Serre achterzijde realiseren (+/- 20m2)

Wij willen graag een uitbouw realiseren van ongeveer 6 meter breed bij 2,5-4 meter diep, dat heeft te maken met de achterzijde die niet helemaal recht is. Zie plattegrond foto. Achterkant zo veel mogelijk glas met openslaande deuren, met lichtschacht in het dak. Alle kozijnen wil ik het liefst van hout hebben. De binnenzijde mag casco of sausklaar, graag een offerte voor beide situaties. Over de verwarming wil ik nog even overleggen.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Amsterdam
dinsdag 18 januari 2022

Dakopbouw realiseren

wij willen een extra verdieping op ons huis bouwen. We zijn op zoek naar een offerte voor een prefab of traditioneel gebouwde opbouw en dat mag ook casco zijn. Het gaat om een opbouw van 45m2. uitsparing voor trap is bij bouw reeds gerealiseerd. de woning dateert uit 2013. Bij oplevering is er reeds een vergunning vergeven, er zal waarschijnlijk wel een omgevingsvergunning moten worden aangevraagd. Maar daar er all verschillende buren een opbouw hebben gerealiseerd verwacht ik hier geen moeilijkheden mee. constructie mag HSB voor en achterzijde zullen gemetseld moeten worden. wat betreft de uitvoeringstermijn zijn we flexibel. echter zou het fijn zijn als dit nog in 2022 zou kunnen. Ik hoop snel iets van u te horen.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Amsterdam
dinsdag 18 januari 2022

opbouw plat dak realiseren ~45m2

Wij willen ene extra verdieping op ons huis bouwen. We zijn op zoek naar een offerte voor een prefab opbouw en dat mag ook casco zijn. Het gaat om een opbouw van 45m2. Afwerking zijkanten van kunststof en de voor en achterzijde gemetseld. Qua kozijnen nog in overleg.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Amsterdam
zaterdag 15 januari 2022

Dakterras stucen 20m2 pleisterwerk

Ik wil graag 10m2 wanden laten stucen. Het moet afgewerkt worden met pleisterwerk. Het gaat om een dakterras buiten.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Amsterdam
zaterdag 15 januari 2022

Vervangen rookafvoer buis hr cv

Ik zoek een specialist in het vervangen en aansluiten van nieuwe rookafvoerbuis van hr cv ketel. Indien nodig geacht ook een nieuwe buis voor lucht aanvoer trekken. Ik wil ook graag advies over eventuele andere opties. Gaat om appartement op de 1ste verdieping en het dak is op de 4de verdieping. Het moet zo snel mogelijk gedaan worden.


CV en verwarming Amsterdam
vrijdag 14 januari 2022

Boeidelen vervangen/repareren

Boeidelen repereren. Ik heb nu lekkage aan de linkerkant. Misschien helemaal vervangen op een manier dta ie genoeg ventileert


Dakdekken en dakreparaties Amsterdam
woensdag 12 januari 2022

Zonnepanelen plaatsen

Wij willen graag zonnepanelen laten plaatsen op ons dak. Gaat om een schuin pannendak waar een dakkapel komt. Denk ongeveer aan 8 panelen.


Elektra en groepenkast Vinkeveen
woensdag 12 januari 2022

Dakkapel plaatsen

Wij willen graag een dakkapel laten plaatsen op zolder. Oppervlakte is niet bekend. Hebben de voorkeur voor een complete oplevering en kunststof kozijnen.


Dakkapelbouw Vinkeveen
maandag 10 januari 2022

Aanleggen van krachtstroom

Graag zou ik krachtstroom willen laten aanleggen in mijn pand. De meterkast zit op de begane grond, de sauna die om de krachtstroom vraagt komt op het dak (2de verdieping). Daar zijn wel al twee stopcontacten aanwezig.


Elektra en groepenkast Amsterdam
donderdag 06 januari 2022

Bitumen dak 1233 m2

+- 1230 m2 bitumen dak dat aan vervanging toe is. Gaat om heel VVE blok, verdeeld over grofweg 30 verschillende daken / terrassen. Ongeveer 400 m2 betegelde terrassen, rest van het bitumen ligt grind op. Dit grind willen we vervangen voor uitsluitend wit grind. Zou je ook willen aangeven wanneer te kunnen starten?


Dakdekken en dakreparaties Amsterdam
zaterdag 01 januari 2022

Dakdekken tuinhuisje

Wij willen de dakbedekking laten vervangen door een groen dak.


Klussen Amsterdam
woensdag 22 december 2021

Uitbouw realiseren (24m2) + badkamer plaatsen

Wij willen een uitbouw realiseren aan de achterkant van de woning van ong. 4m * 6m. Verder willen we een casco oplevering van het huis. De buitenzijde willen we in kunststof afgewerkt, inclusief de kozijnen. De huidige gevel zal doorbroken moeten worden. Over de verwarming zijn we nog niet helemaal uit, dit graag nog in overleg met de vakman. Graag willen wij ook een lichtkoepel in het dak hebben. De woning is momenteel kaal en we willen ook een nieuwe badkamer geplaatst hebben. De materialen hiervoor zouden we ook graag in overleg met de vakman willen bespreken.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Amsterdam
dinsdag 21 december 2021

Regenpijp schoonmaken

We zijn op zoek naar een loodgieter om ons te helpen een afvoerleiding in het dak te ontstoppen. We hebben enkele sporen van lekkage gevonden aan één kant van de muur en het plafond aan de gracht en het lijkt afkomstig te zijn van de voorste goot van het dak van het gebouw (TBC by you). Ik heb met de VvE gesproken en wij zoeken iemand die ons kan helpen bij het reinigen van de afvoerleiding (regenpijp). Daarom ontvangen wij graag een offerte van u. Laat me weten hoe ik het beste te werk kan gaan.


Dakdekken en dakreparaties Amsterdam
Offertes aanvragen