Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Pannendak

Dak - Amsterdam

Dak - Amsterdam

Met meer dan 250.000 uitgevoerde opdrachten zijn we al ruim 20 jaar de kortste weg naar de beste vakman.

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Dak in Amsterdam?

Zoek je een goede dakdekker om dakisolatie te plaatsen of een dakrenovatie uit te voeren? Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met de beste dakdekkers uit de buurt die je gratis offertes op maat aanbieden.

Ook wie in Broek in Waterland, Halfweg, Landsmeer, Luchthaven Schiphol, Marken, Oude Meer, Uitdam, Vinkeveen, Watergang, Zuiderwoude of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende dakdekker.

Gratis offertes aanvragen voor dak in Amsterdam

Recente aanvragen uit Amsterdam

vrijdag 09 april 2021

Verbouwing van zolder

Mijn zolder is momenteel een rommelvliering, slechts bereikbaar via een luik in het plafond, en ik wil er een slaapkamer van maken. Hiervoor is veel nodig: isolatie, elektra, verwarming, dakramen, nieuwe vloer, stevige balken voor onder de vloer. Omdat er een diagonaal kruis van balken over de vloer loopt om het dak te ondersteunen, zo'n 40 cm boven de grond komt dit kruis, moet daar ook iets mee gebeuren. Het is werk voor een aannemer die samenwerkt met een constructeur, een uitdagend klusje. In het midden van de ruimte staat bovendien een stenen zuil, het restant van een de oude schoorsteen, die weg moet. Hoop dat iemand geïnteresseerd is!


Verbouwing
donderdag 08 april 2021

Groendak aanleggen 30m²

Voor ons gebouw willen we graag een groendak van 30m2. Het is een plat dak op de 4e verdieping, deze is goed bereikbaar zonder kraan (via het dakterras op de 3e verdieping). De dakbedekking zelf gaan we binnenkort ook laten vervangen en opnieuw isoleren, dit verwachten we in mei gedaan te hebben. Graag daarna starten met het plaatsen van een groen dak. De schoorsteentjes met rood kruis worden verwijderd, die waren voor ventilatie omdat er water tussen de daklagen zat. (zie foto).


Dakdekken en dakreparaties
dinsdag 06 april 2021

Grote verbouwing in huis: opbouw, erker, uitbouw, badkamer, evt. zwembad

Wij hebben recent een huis gekocht in Landsmeer. Erg leuk, maar ik vind het net even wat te klein. Dus willen we graag een dakopbouw. Verder hebben we interesse in een erker aan de voorkant. En eventueel een uitbouw aan de achterkant en een zwembad in de tuin, of in ieder geval de voorbereidende werkzaamheden daarvoor zoals onderheien en betonvloer storten. Prioriteit is in volgorde zoals getypt: Opbouw, erker, uitbouw en mogelijk een zwembad. Het aanpakken van de badkamer vind ik ook belangrijk want ik wil erg graag een ligbad. Ik sta open voor advies m.b.t. materialen ter afwerking van de op- en uitbouwen. Binnen oplevering graag in overleg, we neigen naar een oplevering tussen casco en sausklaar. We willen de badkamer ook verbouwen. Graag komen we in contact met een aannemer die mogelijk alle verbouwingen voor ons kan voorzien. Qua vergunningen verwacht ik geen probleem, veel buren hebben al een opbouw gerealiseerd. We moeten de vergunningen nog wel aanvragen. We krijgen de sleutels 18 juni maar kunnen wel voor die tijd alvast met aannemers gaan kijken. We zien jullie reactie graag tegemoet.


Verbouwing
Offertes aanvragen