Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Moderne badkamer Weert

Plaatsen douchecabine en wastafel met meubel - Badkamer - Weert

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Plaatsen douchecabine en wastafel met meubel

Ik wil graag een douchecabine (in bezit) laten plaatsen en een wastafel vervangen door een nieuwe met eronder een hangmeubel (in bezit). Vervangende sifon/afvoer niet in bezit.


Badkamerspecialist Weert

Offertes voor badkamer in Weert aanvragen

Recente aanvragen uit Weert

dinsdag 23 mei 2023

Badkamer naar bovenverdieping verplaatsen

Badkamer zit momenteel beneden voorbij de keuken. We zouden deze graag naar boven verplaatsen, en 1 slaapkamer daarvoor opofferen.


Badkamer en toilet Weert
vrijdag 24 maart 2023

Badkamer renoveren

met badkamer renoveren bedoel ik alles eruit ook de wand +vloertegels verwijderen .nieuwe water leidingen aanleggen alles opnieuw betegelen ook de vloer .nieuw bad en douch en wc en wasbak plaatsen


Badkamer en toilet Weert
zondag 19 maart 2023

Badkamer plaatsen

Ik wil graag mijn badkamer renoveren. Oude douchebak demonteren, wc, wasbak, radiator, tegels.. Nieuwe douche, glazenwand, wc, badkamermeubel, radiator, spiegel, en tegelwerk, plafond stucen. Wat wil je in de badkamer laten doen?: Een bestaande badkamer verbouwen


Badkamer en toilet Weert
dinsdag 28 juni 2022

Badkamer renoveren 8m2

Zoek een vakman die onze badkamer(grootte 8 m2.) kan renoveren, dit betreft: Waterleiding herstellen, Afvoer vervangen, douchecabine, betegelen, vloertje dichtsmeren, wastafel vervangen. Aanschaf van alle nieuwe meubels en tegels wil ik laten doen door de vakman. Op de plek waar het bad stond moet nu een douche komen, dus er moeten wel wat leidingen worden omgelegd.


Badkamer en toilet Soerendonk
vrijdag 29 april 2022

Badkamer renoveren 6m2

Ik wil graag de badkamer laten renoveren. Het is een badkamer van 6m2. Alle meubels moeten vernieuwd worden, ze komen wel op dezelfde plek. Er moet ook opnieuw betegeld worden, eventueel over de huidige tegels heen. Vloertegels moeten eruit en we willen de vloerverwarming die er nu zit renoveren.


Badkamer en toilet Weert
maandag 25 april 2022

Vernieuwen badkamer + toilet

Het vernieuwen van de badkamer en het toilet. Beide aparte ruimtes. Badkamer is ongeveer 2m x 1m Toilet is ongeveer 1m x 1m Het idee is om beide locaties leeg te strippen en opnieuw op te bouwen. Er moet leidingwerk worden omgelegd. Ik wil de meubels in overleg aanschaffen. Oude tegels moeten in overleg worden verwijderd. Nieuwe tegels ook in overleg aanschaffen. Er moet dus wel betegeld worden.


Badkamer en toilet Weert
woensdag 02 maart 2022

Badkamer renoveren (~9m2)

Ik wil mijn badkamer een simpele facelift geven. Het oude bad moet er uit, douche moderniseren, plaatsen van een dubbele wastafel en een spiegelkast. De oppervlakte is ongeveer 9 m3. De nieuwe materialen zou ik graag in overleg met de vakman willen aanschaffen als dat mogelijk is.


Badkamer en toilet Weert
dinsdag 21 december 2021

Badkamer renoveren ~4,2m2

Badkamer renoveren, de badkamer is ongeveer 2.10mx2.00m. Het gaat ook om het huidige eruit slopen. Ik wil dat er een inloopdouche wordt geplaatst + een wastafel met meubel. Ook wil ik dat de vloer en de wanden opnieuw worden betegeld. Er moeten wel leidingen worden omgelegd, omdat er meubels op andere plekken moeten komen. Het liefst wil ik ook een elektrische vloerverwarming laten plaatsen. De aanschaf van alle meubels wil ik laten doen door de vakman.


Badkamer en toilet Weert
maandag 06 september 2021

Twee WC's vervangen

Identieke oudere WC's (met keramische reservoirs) op benedenverdieping en bovenverdieping vervangen door twee nieuwe, verhoogde WC's.


Badkamer en toilet Weert
woensdag 27 januari 2021

Badkamer renoveren

Ik wil in de badkamer nieuwe vloertegels laten leggen. Afmeting 2,40m x 1,75 m Tevens een glazen afscheidingswand inloopdouche monteren en de drain / afvoer van inloopdouche verhogen omdat de nieuwe vloertegels over de bestaande tegels gelegd kunnen worden.


Badkamer en toilet Maarheeze
vrijdag 23 oktober 2020

Douchewand plaatsen

Wij willen in een bestaande douche een douchewand laten plaatsen 80x200 dit is een wand met rondom een zwarte profiel.


Badkamer en toilet Weert
dinsdag 29 september 2020

Wc laten plaatsen

Ik ben op zoek naar een vakman die een hangend toilet kan installeren. Op dit moment is er een staand toilet in 1 ruimte, eventueel ook het vervangen van een 2e toilet welke al hangend is en het installeren van een nieuw badmeubel.


Badkamer en toilet Nederweert
vrijdag 28 februari 2020

Renoveren badkamer na lekkage

Badkamer moet een nieuwe valse wand in, alle wanden slopen, en opnieuw betegelen. De vloer eruit halen, en daarna nieuwe tegels plaatsen, en de douchewand en douchebak vervangen. Andere thermostaat kraan. Dubbele wasbak en wc en verwarming terugplaatsen na tegelwerk. De badkamer is 3 x 4 meter. Graag ontvang ik een offerte.


Badkamer en toilet Budel
zondag 26 januari 2020

Badkamer en toilet verbouwen

Wij willen de badkamer en het toilet laten verbouwen. Sloopwerkzaamheden, betegelen, drain, douchecabine, leidingwerk, afvoer toilet, inbouwreservoir, sanitair. Badkamer is 2,20 bij 2 en 2,6 hoog. Toilet is 1 bij 1,5 ongeveer.


Badkamer en toilet Weert
woensdag 15 mei 2019

Plaatsen douchecabine en wastafel met meubel

Ik wil graag een douchecabine (in bezit) laten plaatsen en een wastafel vervangen door een nieuwe met eronder een hangmeubel (in bezit). Vervangende sifon/afvoer niet in bezit.


Badkamer en toilet Weert
Offertes aanvragen